Linkteki telefonu almak için hb ye sipariş verdim. Sipariş telefonal.com tahtakale den kargoya verildi siparişi hemen iptal ettim. Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu?
Hepsi burada Pazar yeri mantığıyla satış yapacak bundan sonra ki süreçlerde bildiğim kadarıyla (N11 ePttAvm, Gittigidiyor) gibi ama haber vermeden veya uyarmadan bu şekilde sisteme uyarlaması pek mantıklı olmamış sonuçta. Hepsiburada.com eskiden de ürünleri bu tedarikçilerden alıyor olabilir ama müşteriler bunu bilmeden alıyorlardı bu şekilde tercih edilme oranlarını düşürebilirler. Sonuçta aynı kişiler birçok platformla çalışıyor. Madem aynı adamdan alacaksın en ucuzunu ararsın Hepsiburada bu şekilde eski güven ve sağlamlık yapısını bozmuş oluyor.
'' Bence artık sen de herkes gibisin '' Dİğerlerinden farkın yoksa neden seni tercih edeyim ki... en ucuzunu bulurum alırım. Maliyetleri düşürecem diye imajını bozmayaydı iyiydi bence
daha bugüne kadar bir tane memnun kaldığım alışverişim olmadı hepsiburada'dan. neden gittigidiyor, n11 gibi aracı site olmaya karar verdi merak ediyorum. kendisi satmaktansa bu şekil daha karlı diye düşündü sanırım.
yalnız, ben Bhz İletişim yazısının yanında satıcı profili falan göremedim. nasıl güveneceğiz?
Gayet normal böyle birşey yapması, ve yıllardırda yapıyor zaten. Paralel ithalat diye bi kavram çıktı telefonlarda, telefonı bilerekten paralel ithalat olarak aldıysanız, paralel ithal edende o firma ise onun göndermesi gayet normal. O kişinin size gönderdiği fatura değil sevk irsaliyesidir. Böyle durumlarda fatura hepsiburada tarafından sonradan iletiliyor.
Örnek: Hepsiburadadan tonbalığı alıyorum, ton balık çanakkaleden dardanel tonun tesislerinden gönderiliyor. Faturası sonrasından elime ulaşıyor. Büyük ihtimalle sizin aldığınız telefon paralel ithalat o yüzdende direk ithalatçı firma gönderiyor. Yani artık çoğu ürünü kendi deposuna getirtmeden direk firmaya kargolatıyor.
Geçen gün altın siparişimi hb den verdim. Siparişimi kapalıçarşıdan nadirgold firması gönderdi. Sadece sevk irsaliyesi vardı fatura sonradan gönderilecekmiş. Şansıma nadirgold eli ayağı düzgün birisi altın gibi önemli birşeyin başka firmalara devredilmesi hiç güvenülir değil.
Sanırım yabancı ortak girdikten sonra böyle bir karar alındı...Ama bir tüketici olarak hiç hoşuma gitmedi... Yarın öbürgün bir sorun olsa hepsiburada ilgilenmeyecek...Ne idüğü belirsiz,bir masa bir sandalye esnafla uğraşacağız... Benim tarafımdan yavaş yavaş biter bu e-alışveriş...
ben de gittigidiyorda mediamarkt ve gold un telefon sattığına denk geldim. kliksa da n11de dükkan açmıştı. bu sektör iyi gidiyor üstelik riskler de az aracı firmaların. hepsiburada da nemalanmak istemiş demek ki
Selamlar. Emin olun dikkat ederek aldım. Siparişi iptal ettikten sonra gönderdiğim link değiştirildi. Önce 3 renk için de temin edilemiyor olarak güncellendi . Daha sonra ise gördüğünüz 2. satın alma opsiyonu eklendi. Sitenin son halinde Beşken Elektronik diye bir opsiyon eklenmiş.
Bu mesajda bahsedilenler: @umutbaran
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Dİğerlerinden farkın yoksa neden seni tercih edeyim ki... en ucuzunu bulurum alırım. Maliyetleri düşürecem diye imajını bozmayaydı iyiydi bence
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
https://b2b.hepsiburada.com/login.aspx?ReturnUrl=/
linkteki telefonda ise Bhz İletişim satıyor.
daha bugüne kadar bir tane memnun kaldığım alışverişim olmadı hepsiburada'dan.
neden gittigidiyor, n11 gibi aracı site olmaya karar verdi merak ediyorum.
kendisi satmaktansa bu şekil daha karlı diye düşündü sanırım.
yalnız, ben Bhz İletişim yazısının yanında satıcı profili falan göremedim. nasıl güveneceğiz?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Örnek: Hepsiburadadan tonbalığı alıyorum, ton balık çanakkaleden dardanel tonun tesislerinden gönderiliyor. Faturası sonrasından elime ulaşıyor.
Büyük ihtimalle sizin aldığınız telefon paralel ithalat o yüzdende direk ithalatçı firma gönderiyor. Yani artık çoğu ürünü kendi deposuna getirtmeden direk firmaya kargolatıyor.
Şansıma nadirgold eli ayağı düzgün birisi altın gibi önemli birşeyin başka firmalara devredilmesi hiç güvenülir değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Sanırım yabancı ortak girdikten sonra böyle bir karar alındı...Ama bir tüketici olarak hiç hoşuma gitmedi...
Yarın öbürgün bir sorun olsa hepsiburada ilgilenmeyecek...Ne idüğü belirsiz,bir masa bir sandalye esnafla uğraşacağız...
Benim tarafımdan yavaş yavaş biter bu e-alışveriş...
kliksa da n11de dükkan açmıştı.
bu sektör iyi gidiyor üstelik riskler de az aracı firmaların.
hepsiburada da nemalanmak istemiş demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
İnsanlar mağaza dahi açmış HB'da.
yeniçarşım.com'u aldıklarında hepsiburada.com'un bu mantıkla işleyeceğini söylemişlerdi.
hayırlısı artık bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle