P

Yüzbaşı
05 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
120 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
12 yıl
Elektrik Problemi Sonrası Televizyondan Gelen Ses
Merhaba arkaşdaşlar, dün gece elektrikler kesildi. Elektrik sayacının şalteri atmıştı neyse geri düzelttim bu sefer de 5 dk sonra elektrikler gidip gelmeye başladı sürekli; lambalar patladı, buzdolabı çalışmıyor servis gelip bakacak ona da. Ancak oturma odasında belkin akım koruyucu prize bağlı laptop, uydu, tablet ve led tv vardı. Sigortaları kapatmadan önce tvden mi prizden mi geldiğini anlamadığım bir ses geldi. Lavaboya kaynar su dökünce çıkan sese benziyordu ( kısaca foş sesi ). Patlama gibi değildi yani. Saydığım cihazlarda ve prizde şuan için bir sorun yok. Usta geldi baktı elektrik sayacının yandığını ve değişiceğini söyledi.
Sizce ses, akım koruyucu prizden mi gelmiştir yoksa tv den mi??? Ayrıca enerjisa dan bir şey talep edebiliyor muyum
P
13 yıl
Notebook SATA Sorusu
Dell 1501 cihazımın Samsung hm120ji/d 120gb 5400 rpm sata diski bozuldu, bunun yerine 7200 rpm'lik disk bakıyorum, sata yazıyor çoğu yerde ancak ürün kodunu başka yerde arattığımda 3gb/s oranında olduğunu yazıyor, bu da anladığım kadarıyla sata2 demek. Bunlardan alıp taksam bir problem yaşar mıyım acaba?
P
13 yıl
...
...
P
13 yıl
Sıralı sisteme karbüratörlü araçlardaki gibi düğme takılabilir mi?
Kısa mesafelerde, özellikle kış günlerinde hiç lpg kullanmak istemiyorum. Merak ettiğim lpg beynine giden elektriğe bir anahtar koydursam, isteğe bağlı geçsem bir sorun olur mu? Beyin zarar görür mü, silinir mi? En önemlisi motor çalışır mı?
P
16 yıl
Numarasını Turkcell\u0027e taşıyana her ay 30 DK BEDAVA!
Numarasını Turkcell'e taşıyana her ay – 30 DK BEDAVA!

Numaranız aynı kalsın! Kalitesi Turkcell olsun ;)
Üstüne bir de her ay 30 dk bedava konuşun!

Hemen Turkcell İletişim Merkezleri'ne veya Turkcell Satış Noktalarına gelip başvurunuzu yapın. 9 Kasım sonrasında numaranız otomatik olarak Turkcell'e taşınsın. Siz de Turkcell'e hoş geldiniz hediyesi olarak 6 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle ayda 30 dakika bedava konuşma kazanın.


* Kampanya, 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında Turkcell İletişim Merkezleri veya Turkcell Satış Noktalarına gelerek 9 Kasım 2008 tarihinden sonra Numarasını Turkcell'e taşımak üzere yazılı başvurularını yapan ve bu tarihten sonra başvuruları onaylanan bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.
* Kampanyadan yararlanabilmek 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında Turkcell'e numaralarını taşımak için yazılı başvuruda bulunmak yeterlidir.
* Başvurularının 9 Kasım sonrasında onaylanmaları halinde bu hatlar belirtilen kampanyadan otomatik olarak yararlanmaya başlarlar.

http://turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/otuzdakikabedava
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.