Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
3128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
S60 1.5T3’ MÜ YOKSA PASSAT 1.4 TSİ 125 HP’ Mİ
S
7 yıl
Binbaşı

Diğerine göre tek artısı genişlik olan bi aracı tercih etme bence



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

o şehiriçi tüketimlere inanarak ve bakarak araba alanlar 2 ay sonra satılığa çıkarıyor yada buraya gelip ortalama hızı 60-70 km den çevre yolunu turlayıp buraya foto çekerek v...
Yoruma Git
Yorumun Devamı TSY - 7 yıl +3
L
7 yıl
Binbaşı

Volvo özellikleri + bagaj hacmi =Volvo V60



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
7 yıl
Teğmen

arkadaşım önceliğin bagaj ise tabiki passatı tercih edeceksin. Hem bagaj lazım diyorsun, hemde s60 konforu, passat seni konfor olarakda üzmez, ısıtmalı koltuğu napacaksın herkesin arabasında ısıtmalı koltuk mu var, şahsen benim arabada olsa bir kere bile açmam ısıtmayı. Üstelik ikinci elde passat değerini korur.



E
7 yıl
Binbaşı

Çift kavramalardan uzak dur, dsg her zaman sorun çıkarmaya müsait bir şanzıman.
s60 da kullanılan tam otomatik 6 ileri bir şanzıman, uzun yıllar kullanacaksan kesinlikle s60.
Fiyatıda passata göre gayet uygun diye biliyorum.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Teğmen

1.4 150 hp act skoda superb her açıdan tatmin edecektir. Donanım performans genişlik ve yakıt tüketimi açısından bahsettiğiniz iki araçtan da üstün. İkinci elde de uzecegini sanmıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Binbaşı

o şehiriçi tüketimlere inanarak ve bakarak araba alanlar 2 ay sonra satılığa çıkarıyor yada buraya gelip ortalama hızı 60-70 km den çevre yolunu turlayıp buraya foto çekerek ve ekleme suretiyle bak işte tsi ile 5.5 yaktım konuları açıyorlar her iki türlüde ego tatmini peşinde koşuyorlar. psikolojinize yazık etmeyin.



A
7 yıl
Yarbay

Passata binip takır tukur her yol bozukluğundan alt takımdan gelen sesleri duysaydınız bu yorum gelmezdi. Evet S60'ın düzgün asfaltı ütülemesi Passat kadar iyi değil, daha çok sekiyor fakat yürüyen aksam Passata kıyasla çok daha sessiz ve kaliteli. S60'da çok konforlu bir araba değil, yine de müthiş koltuklar ve arabanın daha bütün hissettirmesiyle daha bir nevi şahsına münhasır araba.

Fakat artık 8 yaşında ve araba çok ağır, neticede o yılların üretim tekniklerine sahip. Passat çok daha modern ama o da tam bir beyaz eşya yahu. Passat yerine kesinlikle Superb bakardım, sürüş olarak Passata kıyasla önemli bir dezavatajı olacağını sanmıyorum, kullanışlılığı, tasarımı ve fiyat avantajı yeter.




Bu mesajda bahsedilenler: @kkvan
S
7 yıl
Yarbay

Volvo da karar kılınır passat alinir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yüzbaşı

s 60 ım vardı bagaj yuzunden sattım

yedek lastik olmamasına rağmen bagajı dar arkası dar

geniş araba alacak olsam superb e yönelirim

yada peugeot 508 blue hdi düşünürüm motor şanzıman sorunsuzluğu yüzünden



D
7 yıl
Binbaşı

Marka, performans ve tasarım olarak Volvo önde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yarbay

Bagaj ve iç hacim lazımsa passat alınır.



Ama ben bir de superb öneririm, çok daha kullanışlı bir bagajı var liftback tasarım sayesinde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Binbaşı

Ben dahil forumun hepsi s60 deriz ama passat alırız



M
7 yıl
Yarbay

Passata vereceğim paraya superb alırdım. Volvo için malesef çok beğendiğim bi araç olsa da bende çocuk için dar bagaj ve hacim sebebiyle elerdim (benim hb aracımdan 40lt küçük bagaja sahip). Ha ben olsam bunlara para bağlamaz 3008 alırdım...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Biliyorum S60 152 hp Passat ise 125 hp ama fiyatları birbirine yakın. Passatın 150 hp ACT versiyonu pahalı olduğundan onu hesaba katmadım.
Aklımda iki husus var. Birincisi;
- Volvo S60 donanım ve performans olarak Passat tan önde. Isıtmalı deri koltuk, geri görüş kamera, şehir içi güvenlik, xenon far, dijital gösterge bunlar S60 ın artıları.
- Passat ise daha geniş iç ortam, daha geniş bagaj hacmi, 8” ekran, cam tavan(benim düşündüğüm araçta var), daha az yakıt tüketimi(şehir içi 6,2 passat-7,5 volvo)
Görünürde Volvo daha avantajlı gibi ama benim ihtiyacım olan şey geniş bagaj. Bavul, beşik, bebek arabası ve oyuncak sepeti sığması açısından Passat bir tık önde ama donanımdan da vazgeçemiyorum. Özellikler S60 Advance + Elite Paket çok güzel donanım sunuyor. Yaklaşık 8-9 yıl kullanmak için alacağım aracımı seçeceğim. Aklıma Süperb de gelmiyor değil ama araba çok uzun geliyor bana. Şehir içinde park ve manevra sorunları yaşarım diye korkuyorum. Sizin düşünceniz nedir kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yarbay

S60 acayip sert bir araç . Bir test sürüşü yapın anlarsınız . Arka koltuklara da bi oturun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Çavuş

Güvnlik diyorsan S60 Değer kaybı olmasın dersen Passat ama uzun süre binicem dersen SüperB derim çok iyi bi araç hem iç haçim geniş hemde konforlu tutupda bi passatan 2mt uzun değil az bi fark var



S
7 yıl
Yüzbaşı

S60 sahibi olarak yazıyorum, bagaj lazım ise hiç düşünme s60ı.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yüzbaşı

bagaj lazımsa S60 almayın, bu yüzden değiştirmiştim volvoyu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

İhtiyacınız genişlik iae Passat daha mantıklı ki genişlik istiyorsunuz anladığımız kadarıyla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Genişlik ihtiyacım var evet s60 donanımı beni cezbediyor işte. Ama sanırım tercihimi Passat tan kullanmak zorundayım. Süperb içinde 150 hp style paket için görüşmeyi düşünüyorum. Gelecek hafta yeni aracıma kavuşmayı umuyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.