Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 8 misafir, 5 mobil kullanıcı
62132
Cevap
2656061
Tıklama
236
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1486. sayfa)
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

MopPro



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @admbltc
2
5 yıl
Yüzbaşı

Koltuğun yerden yüksekliği 9 cm, lidarlılar 10 cm e yakın sanırım, lidarsız bir süpürgeden memnun kalır mıyım, yoksa koltuklarımı yükseltmenin yollarını mı arasam, ne önerirsiniz? Evimiz dubleks ama küçük.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,
Haritada dockun farklı yerde görünmesi hususunda ben de dahil kimi kullanıcıların zaman zaman sorun yaşadığını müşahade ettim.
Bugün yine aynı dertten muzdaripdim ve kendimce başarılı bir netice almam hasebiyle, belki istifade edenler olabilir diye tecrübemi aktarmak isterim. (Ha bire yeni harita çıkarmak yorucu oluyordu ve bıkmıştım)
Öncelikle daha önceki günlerde; ayrı haritalamaları olan her banyo temizliği akabinde mutlaka elle docka koyup sonra yeniden elle diğer banyoya götürmek gerektiğini çözmüştüm. Bir banyodan diğerine götürünce olmuyor. (veya oluru varsa da ben beceremedim belki)
Dün son banyo temizliği akabinde, yerine götürmeden evvel banyoda bitiş noktasında filtre ve su tankı temizliğini de yaptım. Temizlik bitince makine uyuyor görünüyordu, kendiliğinden mi uyur oldu, ben mi uygulamada olmadık biryerlere bastım, bilemiyorum.
Banyodan alıp dock'a götürdüm ama bir türlü şarj durumuna geçmedi, defaatle aldım koydum vs en sonunda şarj durumuna geçti. (bu arada uygulamadan veya elle farklı yöntemler denedim mi hiç hatırlamıyorum, o bölüm flû)
Bugün kısmî süpürme yapacaktım, dock ve robot asıl yerinden en az 10-15 m. ötede, mutfakta görünüyordu.
Durdurup yerine gönderdim.
Bir süre sonra tekrar çalıştırdım, yine aynı, yine pause ve dock, sonra yine yine derken bu denemelerim fasit daire şeklinde devam etti.
Denemelerden birinde yuvasından ayrıldıktan sonra robot "positioning" durumunda yerini aramaya koyuldu, bu sefer de tamamen başka yerde görünmeye başladı. yine durdur yuvaya gönder tekrarı.
Daha sonra yine deneme, yine kendini arama ve 3. farklı noktada.
Velhâsıl-ı kelâm en son denememde (bu sıradaki konumu nispeten yuvaya en yakın konumdu) kendini aradığı sırada haritada yuva hiç görünmez oldu, robot azimle ağır ağır aramaya devam etti.
Sonunda yuvayı buldu, haritada her ikisi de gerçek yerinde şu an.
Biliyorum çok uzun oldu ama benim yaşımda olanlar veya bu konulara uzak olanlar için (en azından kendi adıma) anlaşılabilir olması adına teferruatlandırdım.
Bu tecrübeyi hatırlayabildiğim kadar yazdım, flû alanlar da var.
Ali Tan hocam yanlışlarımı düzeltip eksik parçaları tamamlayarak her zamanki nezaketi ve nezahetiyle toparyacaktır mutlaka.
Peşinen teşekkürlerimi arzederim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
5 yıl
Onbaşı

Hocam tekrar merhaba. MopPro acaba halılarda sıkıntı yaratıyor mu?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ne açıdan? Neden sıkıntı olsun?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @thextra
T
5 yıl
Onbaşı

Halıları tanıma konusunda. Moplar mı halıları yani? Evde zaten 4 halı var





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thextra -- 18 Eylül 2020; 17:3:2 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yüzbaşı

Hocalarım Amazon.co.uk Türkçesi var mi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Binbaşı

inşallah alanlardan biri bu msj A denk gelir.
Ölmüşlerinizin hayrına LÜTFEN 🙏
amazon de den ozmo alabilmek için döviz kurunu onların hesabıyla değilde biz euro olarak ödemenin GIBI gıbı vs vs bir aşamalarını anlatabilirseniz çok bahtiyar oluruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: evelio

Hocam kredi kartiniz oldugu bankadan euro hesabi acin. İnternet bankaciligindan oluyordur. Daha sonra kredi kartinizin da doviz ekstre ozelligini de aktif etmeniz gerekiyor. Bu da internet bankaciligindan yapiliyor.
Amazon.de uzerinde de en son odeme ekraninda euro olarak odemeyi secin. Bu harcama ekstrenizde euro olarak gozukecek ve odemesini de ister hesabinizdan ister bankadan vs. Euro olarak odeyeceksiniz.
Umarim yardimci olmustue.
Çok teşekkür ederim 🙏



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Xiaomi grubunun halı performansı hep ortadır, işinizi görür. Modelde çok değişmez, fırçaları aynı hepsinin.
Haritası işinizi gören herhangi bir model alabilirsiniz.
Kalite konusu ayrı, orada Roborock ayrılır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Krayir
S
5 yıl
Yüzbaşı

İyi dilekleriniz için ben de teşekkür ederim.
Benimki artık bir yetişkin, yuvadan uçalı çok zaman oldu.
Sağlıkla darısı sizinkine.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 18 Eylül 2020; 22:33:6 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Krayir
A
5 yıl
Yüzbaşı

Ziraat ve enparada olmuyor. Vakıfbankta sadece usd için oluyor. Yapı kredi euro da yapıyormuş. Diğer bankaları bilemiyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mavishow
A
5 yıl
Yarbay

Merhaba. Mopsuz ama haritalama özellikli uygun fiyat cihaz tavsiyesi var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: aliboduroglu

Ziraat ve enparada olmuyor. Vakıfbankta sadece usd için oluyor. Yapı kredi euro da yapıyormuş. Diğer bankaları bilemiyorum.
🙏 teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Er

Merhaba,

Uzun süredir robot süpürge almak istiyordum. Alacağım süpürgeyi Roborock S5 Max olarak belirledim. Ama şimdi de alacağım yer konusunda iki yer arasındayım. Son yüz sayfayı okudum diyebilirim ama soruma cevap bulamadım.

İlk yer Amazon. 4950 TL fiyatla ürünü kendisi satıyor. 30 gün iade kapsamında. Garanti için kendileriyle konuştuğumda kullanıcı hatası olmayan bozulmalarda 2 yıl içinde gönderip para iadesi alınabiliyor diye belirttiler. Ama sonrasında ürünü yeni fiyattan satın almam gerekecek.

İkinci yer Ekayonline. Fiyatı 5300 TL. Forumdan okuduğum kadarıyla müşteri memnuniyeti yüksek. Kendi servis hizmeti var.

Sorum şu: Amazondan daha önce çok alışveriş yaptım. Ürün bozulursa iade konusunda sorun yaşamayacağımı tahmin ediyorum. Ama küçük problemlerde bile iade etmeyi çok mantıklı bulmuyorum. Ayrıca döviz kurlarında hareketlilikten dolayı 1 yıl sonra ürünün ne kadar pahalanacağını kestiremiyorum.

Daha önce Amazon Türkiye ya da Amazon yurtdışından alan, sorun yaşayıp süreci bilen var mı?
Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Tecrübelerinizi paylaşıp yardımcı olursanız çok sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,
Teferruatlı izahınız için çok teşekkürler.
Harita bozulur korkusundandan, -banyolardan sonra- docka göndermeyip direk elimle koyuyorum fakat en son koyduğumda şarj durumuna geçmedi, defalarca aldım koydum akabinde yere koyup yuvaya gönderdim ve sanırım hatayı tam da bu noktada yaptım. Muhtemelen dediğiniz gibi banyo haritası üzerinden gönderdim.
El yordamıyla şuursuzca çabalayınca ne yapıp yapmadığımı da tam hatırlayamıyorum, sıraya koyamıyorum.
Bu tür bilgilere önceden ulaşamadım bir türlü, tabiatıyla benim durumumdaki çok kişinin açıklamalarınızdan istifade edeceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 19 Eylül 2020; 12:38:45 >


Bu mesajda bahsedilenler: @MKRİFTER
B
5 yıl
Yüzbaşı

En sonunda bir karar vererek Viomi v2 Pro aldım. Telefona baglayinca süpürgeyi güncelleme uyarısı verdi. Burada güncelleme yaptıktan sonra makina sapıttı gibi. Yorumlar okumuştum. Hala problem devam ediyormu , ya da guncellemeden sonra bir problem yok mudur acaba. Kullanicilarindan bu konuda fikir rica edeceğim. Ona Göre güncelleme yapacağım bende.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Bir şeyi çok merak ediyorum? Böyle yapmanızdaki amaç nedir? Euro hesabı açsam dahi sonuçta ben kendi TL'mi Euro'ya çevirip ödemeyi Euro olarak çektirmeyecek miyim?

Bu işlemleri yapmak yerine amazon.de den satış işlemini direk gerçekleştirdiğimiz zaman , amazon bunu kendisi TL'ye çeviriyor. Ben böyle aldım ve hiç euro hesabı falan açmadım. Kartımdan o günün kuru neyse onun karşılığında TL olarak çekti.

Bu anlattığınızda bir avantaj var ise eğer ben anlayamadım nedir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @evelio
E
5 yıl
Teğmen

Bankalarin euro kuru yuksek oluyor.
Hatta piyasa kapali ise cok daha yuksek oluyor. Mesela su an benim bankamin euro satis fiyati 9.19₺
Daha once amazondan alip bu sekilde odeme yapanlar tasarruf ettiler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Atif Zafrak
T
5 yıl
Onbaşı

Hocam mop pro için bakınırken n79s takıldı kafama yurtdışı siparişte daha uyguna geliyor fiyat olarak. Artı ve eksileri karşılaştırınca sanki n79s ağır basıyor. 170$+147$ ürün + fee ve shipping ücretiyle sipariş edilir mi?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.