Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
77
Cevap
2683
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Riekerink Kalmalı mı Gitmeli mi? (2. sayfa)
L
9 yıl
Yüzbaşı

İş teknik direktörde mi bitiyor acaba? Bu kadroyla kim ne yapsın?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Yarbay

rok gidici kimse bel bağlamasın ona önemli olan kimin geleceği.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

rok gidici kimse bel bağlamasın ona önemli olan kimin geleceği.

İşin komik tarafı Fatih Terim'den başka daha iyi olabilecek birinin olmaması.



M
9 yıl
Yarbay

illa ki çıkar ama kapalı kutu terimi biliyoruz da gelecek yabancı ismin ne katacağı meçhul.



O
9 yıl
Çavuş

Ben biraz daha şans veriyordum, ta ki Selçuğun yerine Cavanda'yı oyuna almasıyla o şansı bitirmiştir ben de.



S
9 yıl
Yarbay

Acı ama gerçek...

Perreira bu adamdan iyi hocaydı



T
9 yıl
Yarbay

Takıma takviye şart. Mevcut kadro ile daha farklı ne olabilirdi bilmiyorum. Selçuk' un son haftalardaki oyununu da biliyoruz. Ruhsuz oyuncuların temizlenmesi lazım. Serdar Aziz amatör topçu gibi penaltı yaparsa onla da olmaz. Sağ bek bir türlü çözülemeyen sorun. Sinan geçen seneki performasını bile aratır vaziyette.Ki böyle genç ve tecrübesiz bir oyuncuya Fenerbahçe derbisinde ilk 11 başlatmak da büyük riskti ki hiç bir şey yapamadı. Tolga,de Jong ve Sneijder de bariz motive eksikliği(takımın geneli hatta) vardı. İsabetsiz paslar ruhsuz pres yapma. Bruma elinden geleni yaptı bence aynı şekilde sağ kanatta bir oyuncumuz olsa hücumda daha etkili olabilirdik ama Eren' e orta yapamayıp, pas atamadığımız için adam orta sahaya top kapmaya gelir haldeydi.
Milli maç arası ile birlikte 15 günlük sürede oyuncular iyi hazırlanamamış .Kondüsyonumuz çok zayıf. Takımda güçlü,diri futbolcu yok. Zannederim ki dün akşamki kadro ve taktik de 1-2 gün önce gündeme gelip uygulandı.Hazırlanılmış, çalışılmış hiç bir aksiyonumuz olmadı oyun içerisinde. Oyun düzeninde bir adaptasyon sorunuda vardı.

Riekerink gitmeli bilmem ama yerine gelecek T.direktör daha farklı ne yapabilirdi onu düşünerek adım atılmalı. Bilmiyorum var mıdır ama taktik ve teknik analiz yapan, kadro yapısı değerlendiren şirketler varsa yardım alınmalı.



İ
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

İçinde bulunduğumuz durumda en az hatalı olan riekerink.
takımın şu an oynadığı oyun oynayabileceği maksimum oyun.
tek bir hücum planı var, Bruma.
rakip sol tarafımızı kapattığında yapabileceğimiz hiç bir şey yok.
adamın takıma bir hava getirdiği ortada. sabredilmeli. en az bir transfer dönemi daha sabredilmeli.

Adam geçen seneden beri Teknik Direktör hatırlatırım.

Sene başı gelmedi.

Takım eksiklerini neredeyse 1 yıla yakın bir zamanda çözemediyse neyine sabredicez?

Takıma hava getirdiden kastın ne? Ben bi hava göremiyorum. Tek gördüğüm hava GS taraftarının klasik abartıları.

Riekerink ile şu güne kadar 1 tane bile "OF NE MAÇ YAPTIK" dediğim olmadı. Bruma 2 hareket yapınca takım o gün harika oynadı diyoruz sadece.

Bugün pazartesi işbaşı günü ve bu adamın bugün antremana çıkacak olması bile bir yönetim acizliğidir.

Riekerink'e asla kızmam. Neden kızmam çünkü Riekerink'e kızmak Muslera'yı forvet yapıp gol atamayınca eleştirmek gibi birşeydir. Riekerink TD bile değil.

2002 GENT
2004 EMMEN

Adamın klübk tenkik direktörlüğü BU. Başka yok.

Gerisi yardımcı antrenör veya Çin u19 ve u16 takımlarının başında kaldı.

Yazıklar olsun bu adamı TD yapana. YAZIKLAR OLSUN.



E
9 yıl
Binbaşı

Şu forumu bile okusa takımın sıkıntılarını görür. İnatla aynı kısır oyunu oynamaya devam ediyoruz. Şu oyunu oynadığımız sürece her takım bizden puan alabilir. FB maçında doğru dürüst pozisyon bulamamamız tesadüf değil. Halı sahada herkesin kendine oynadığı gibi top oynuyoruz. JOR bu oyunu oynatmaya devam ederse devre arasını göremez.



D
9 yıl
Yüzbaşı

Manchester City'nin bu sene tek kötü yanı defansı. Dolayısıyla Guardiola'ya biraz daha şans verilmeli.



-
9 yıl
Binbaşı

Bu saatten sonra şampiyonluk zor,Avrupa'da yokuz,oyuncu kalitesi berbat,takım içi huzur yok.
Böyle bir takıma üst düzey hoca getiremezsin.Gelende çok para isteyecek ligi 3. bitirmek hedefi için.
Riekerink öyle yada böyle sezon sonuna kadar kalmalı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yarbay

Kalmalı.



S
9 yıl
Yüzbaşı

Rasim gitmesin hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @mavizaman
Ü
9 yıl
Teğmen

Bu maç takımı çok güzel kurdu tek gereken şey transfer bence defans ve defansif orta saha almamız gerek ; bugünkü maçta sneijder sadece ofansif oynayınca resmen yardırdı (hırslıda oynadı) forveti ikinci plana atıyorum (savunma oyuncularımız döküldüğünden) ama alırsak kesinlikle drogba gibi bir oyuncu almamız lazım.



O
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

İçinde bulunduğumuz durumda en az hatalı olan riekerink.
takımın şu an oynadığı oyun oynayabileceği maksimum oyun.
tek bir hücum planı var, Bruma.
rakip sol tarafımızı kapattığında yapabileceğimiz hiç bir şey yok.
adamın takıma bir hava getirdiği ortada. sabredilmeli. en az bir transfer dönemi daha sabredilmeli.

Ne maksimum oyunu ya, Başakşehir de kim varda lider götürüyorlar ? Adamlar ligin en iyi avarajına sahip...kim var ? Bırakın şu tuhaf halleri, takım ölü futbol oynuyor.

En az hatalı Jor diyorlar anlamak mümkün değil ya, takım futbol oynamıyor ceza sahasına giremiyor, topla oynama fazla ama bi halta yaramıyor rakibin yine pozisyon buluyor. Oyuncu değişikliğini kim yapacak ya ? Dakika 88 ilk değişim oluyor, kaldı ki maç çoktan gidebilirdi. Ortada tamamen bireysel katkılarla ilerleyen Galatasaray var, Td etkisi yada hamlesiyle dönen uçan bi Galataaaray yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Binbaşı

defolsun gitsin.



O
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Bu saatten sonra şampiyonluk zor,Avrupa'da yokuz,oyuncu kalitesi berbat,takım içi huzur yok.
Böyle bir takıma üst düzey hoca getiremezsin.Gelende çok para isteyecek ligi 3. bitirmek hedefi için.
Riekerink öyle yada böyle sezon sonuna kadar kalmalı.

Serdar Aziz e 4,5 m Euro vermiş takım td için para harcasın ya böyle saçmalık mı olur ? Bir iki elemanı gönderip en azından geleceği kurtarmak adına td gelmeli... böyle futbolla ne Avrupa ne şampiyonluk zaten zor, para gitmesin diye gelecek parayı gözden çıkarmak nasıl bi mantık ?

Kötü ama az paralı td kalsın nasıl bi mantık ? İyi td ile en azından daha çok kazanma şansı yakalarız...Jor ile hiç bir şey olmuyor, kaç Aydır takım başında kıpırtı yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
9 yıl
Binbaşı

Abi ilk haftalar futbolu beğenmiştim yalan yok dahası olamaz diyordum. Bugün çıldırdım resmen.

BJK,FB,Başakşehir puan kaybetmiş bu oyunun açıkalamsı yok. Ben sözümü çiğniyorum gitsin artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oyuncu11790
H
9 yıl
Yarbay

Kasımpaşa maçı da gösterdi ki gitmeli.
Adam 87 dakika maçı en güzel yerden izledi.10 kişi kalmış Kasımpaşa Muslera olmasa......... Vay yavrum vay.

Bende efendi ve temiz bir insanım beni getirin takımın başına.



E
9 yıl
Teğmen

Fenerbahçe Üsküdar'ı geçmek üzere.. Adam gibi bir hoca bulunup gönderilmesi lazım