Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
1277
Cevap
183109
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: QCY Kullanıcıları Kulübü (5. sayfa)
K
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Beratx34x

Merhaba , bende m1 pro ve QS1 modelleri arasında kaldım aslında t1 pro da düşünüyordum fakat çok fazla problem yaşayan insan var. Özellikle QS1 deneyen var mı ?
M1 pro tavsiye ederim bir kaç aydır kullanıyorum memnunum. Qualcomm'un çiplerini kullandığı için tercih ettim ses kalitesi 10/7.5 diyebilirim. Yalnız spor için kullanılmayacaksa tam kablosuz modellere bakmak daha doğru olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Kasım 2018; 15:43:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
5 yıl
Er

tavsiye için teşekkürler. Spor ve günlük yaşam için kullanıcam özellikle sporda. Sanırım bende M1pro alacağım. Peki video film izlerken ses senkronizasyonu bozukluğu yaşadınız mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Krone
K
5 yıl
Yarbay

müziklerde sıkıntı olmuyor ama dizi film video izlerken arada bi yarım saniye falan senkron sıkıntısı olabiliyor. kablosuz olduğu için normal. çok dikkat etmezseniz göze batmaz ama dikkatli bir insansanız rahatsız edici olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Kasım 2018; 22:36:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Beratx34x
J
5 yıl
Çavuş

Hocam merhaba,

Öncelikle detaylı bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.



Ben de m1c ve m1 pro arasında kaldım.

Benim için öncelikli olan telefon görüşmeleri.



Merak ettiğim, m1pro'da mıknatısla kulaklıkları bağlayıp standby a geçmişken arama geldiğinde standby dan otomatik çıkıyor mu? Veya mıknatısları çözdüğümüze standby dan otomatik çıkış oluyor mu yoksa tuşla vs mi kulaklığı aktive etmek gerekiyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yazılımcı Online
Y
5 yıl
Yarbay

m1c yi uzun süre kullandım, kardeşim kullanıyor memnun. Birlikte ikimizde kulaklık takılıyken görüşme yaptığımız da oldu ses gayet güzel. Şu ana kadar bir bisiklete binerken bir de fırtana gibi rüzgar eserken sesin gelmiyor rüzgar sesi çok var dediler o kadar.

Senkron kayması hiç yaşamadım ben, tam kablosuzları bilmiyorum var mı öyle sorun ama hem telefonda hem pc de çok video izledim senkron sorunu gözlemlemedim. Varsa da milisaniyelik bir senkron kayması vardır. Onu da tv de anladım, tv de bağlı olunca hoparlör ve kulaklı aynı anda açık kalabiliyor, tv den sesi açtığımda aralarında 1sn altında bir senkron kayması var ekolu yapıyor çok hafif. Sanıyorum 30ms falan.

Neyse asıl soruna gelecek olursak standby bende normal çalışıyor, aslında kulaklıkları birbirine tutturunca tamamen kapanıyor kulaklık. İstediğin kadar uğraş açamazsın tuşlara basarak. Öyle bir özelliği yok, swtich kulaklık içinde. Kulaklıkları ayırınca hemen açılıyor ve son bağlanılan cihaza hemen bağlanıyor.

Şimdi telefondan telefona da değişiyor bu durum. Arkadaşta aldı aynısından onda hangi marka tel var bilmiyorum ama onda durum şöyle, müzik dinlerken kapatınca kulaklığı müzik duruyor, açıp takınca müzik otomatik çalmaya başlıyor diyor, arama geldiğinde kulaklığı ayırınca otomatik cevaplıyor diyor. Malesef benim LG G5se de böyle olmuyor. Oreo güncellemesi de almadı SE onda değişmiş midir durum bilmiyorum ama şu an ben kapat aç modunu kullanabiliyorum sadece.

Ayrıca ses konusunda da farklar oluyor. Mesela m1c bassları hafif az demiştim m1pro ya göre. Ama kardeşimde samsung A7 var onda baya gümbür gümbür çalışıyor. Hele LG nin yıllardır müşterilerine vermediği harici eko ayar programı da var ayar çekince de mis gibi oluyor.

Fakat smasung da da şunu fark ettim. Bende kulaklığın ses seviyesi ve telefondan bt ses seviyesi harici olarak ayarlanabiliyor. Mesela kulaklıktan %80 yapıp, telefondanda %50 yapıp dinleyebiliyorum. Ya da telefonda %100 ise kulaklıkta %50 yapıyorum sesi. Yani stereo aktarımda birbirinden bağımsız. Fakat kardeşimin oreo yüklü telefonunda kulaklık ve telefonun ses seviyesi bir oluyor. Kulaklıktan kısınca sesi telefondan kısılıyor aslında, telefondan kısınca da kulaklık kısılıyor. Windows 10 1809 güncellemesinden sonra olduğu gibi. Windowsda da öyle artık.


Durum bu hocam, başka sorun varsa alabilirim :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jny20
J
5 yıl
Çavuş

Çok teşekkür ederim detaylı yanıtın için, pro alacağım sanırım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Yazılımcı Online
C
5 yıl
Yüzbaşı

Bugün m1 pro alarak aranıza katıldım, merak ettiğim bir konu var. Kullanım kılavuzunda okuduğumdan anladığım kadarıyla kulaklık aynı anda iki cihaza bağlantıyı destekliyor ancak ben anlatılan şekilde 2 cihazla( telefon ve PC) bağlantı kurduğumda telefondan çalan şarkı belirli aralıklarla kesik kesik geliyor yada PC ve telefon sesi aynı anda gelmiyor, sadece bir tanesi geliyor. Daha önce bu konuyu deneyen oldu mu acaba? Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yarbay

Hocam selamlar, m1 pro'nun telefon görüşmelerinde performansı nasıl? Birçok kulaklık araştırdım yorumlarda hep telefon görüşmeleri kötü yazmışlar. M1 pro için böyle bir yorum göremedim, bir de kullanan bir kişiden bunu öğrenmek istedim. Benim için müzik dinlerken gelen ses kalitesi yanında telefon görüşmelerindeki kalite de önemli. Cevabınızı bekliyorum.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Krone
C
5 yıl
Yüzbaşı

Yeni bir kullanıcı olarak bende cevaplayayım sorunu. Kapalı alanlarda en sorunsuz görüşme yaptığım kulaklık bu oldu şimdiye kadar, ideal bir ses tonuyla yüksek yada alçak değil, söylediğiniz her kelime net şekilde iletiliyor. Telefon ve kulaklık arasında ki farkı anlayamadı görüşme yaptığım kişi ilk başta o derece stabil.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fenerliso
K
5 yıl
Yarbay

Tatmin edici düzeyde. Konuşulanlar anlaşılıyor ama açık alanda ve ya gürültülü bir ortamda denemedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fenerliso
F
5 yıl
Yarbay

Tamamdır teşekkürler :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Krone , @caeser
P
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba herkese, kardeşimde qcy qy19 var , 1-2 kez kullandım ancak kablosu çok rahatsız etti beni, enseme sürtüyor, bir kısmı daha ağır olduğu için yamuluyor filan o yüzden bende şu ürünü almaya karar verdim ancak kullanan varmı performansı nasıldır acaba ?

QCY TWS
http://alturl.com/eymux





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislick0 -- 5 Aralık 2018; 23:50:49 >

C
5 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vallahi çek falan denk getirirsen GG ya da N11 de çok daha güzel olur. Ben tam vazgeçmişken GG 25TL çek tanımlamış sms geldi :D hemen almıştım o sırada GG de ekstra da indirim varmış 145 den 139'a düşmüş kulaklık üstüne de 25TL indirim uyguna geldi bana.

Ama dediğim gibi bir miktar mid frekans yüksek kulaklıkta. Zamanla kulağımız alışıyor zaten kullandığımız ekipmanlara ama birden çok alçak frekans verebilen kulaklıktan geçince değişik gelebilir. Şöyle diyeyim, araç teybinde 60hz filtresinden 100hz e geçince ses bozulmaz ama bassların derinliği biraz kaybolur ya onu andırıyor hafiften.

T1 modeli nasıldır hiç bilgim yok yabancı forumlarda testleri var mı acaba araştırmak lazım. :))

Keşke firma bütün modelleri yollasa da bana test edip tek tek birbirini karşılaştırabilsem
Bugün buradan yorumları okuyup. Koşturan koştura M1pro aldım. Su an telefondan YouTube Spotify ve müzik çalar dinlerken. Sesin titremesi gibi bı sorun var kopup kopup geliyor gibi.
Telefon mi note3 konu hakkında tavsiyesi olan var mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Binbaşı

T1c

https://www.incehesap.com/qcy-t1c-fiyati-40568/

bu linkteki ürünü kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?



Y
5 yıl
Yarbay

Başka telefon ya da cihaz da deneme şansınız var mı ? Mesela pc de. Sorun devam ediyorsa teknik problem olabilir, satıcı ile irtibata geçin.




Bu mesajda bahsedilenler: @chromeleaf
C
5 yıl
Binbaşı

T1 pro kullanan var mı içinizde? Burak şoltun incelemesini izledim yere göğe sığdıramadı. Merak ettim burada da deneyimleyen var mı diye.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Teğmen

Telefon gorusmesi yapmak icin kablosuz kulaklik ariyorum. Qcy A1 modelini gordum ama her yerde yok. Bilgilerine ulasmak da zor. Bu nasil bir model bilgisi olan var mi?

Tavsiye eder misiniz?



< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yarbay

QCY T1 Pro mu yoksa QCY T1C mi almak daha mantıklı fiyatları zaten hemen hemen birbirine yakın ancak t1c bt5.0 içeriyor. Kullanan birileri var mı?



C
5 yıl
Yüzbaşı

T1 Pro kullanıcısıyım. Özetle izlenimlerimi yazayım.

Bluetooth v4.2 değil v5. Kutu arkasında etiket üzerinde de yazıyor fakat alışveriş sayfalarında hatta yanlış hatırlamıyorsam QCY Türkiye sayfasında dahi 4.2 yazıyor. Sanırım sonradan güncelleme almış.

Videolarda; ses, görüntü senkronizasyonunda kayma, sesde kopma vs. olmuyor.

Bence görünümü gayet estetik. Diğer oval görünümlü kulaklıklara nazaran daha futuristik ve farklı.

Ses kalitesi bu fiyat aralığındaki kablolu kulaklıklarda dahi yok. Kusursuz değil fakat kesinlikle kaliteli. Özellikle bassların kalitesi, derinliği çok hoşuma gitti.

Ses şiddetinin yüksek olduğunu söyleyenler var fakat bana göre orta. PC'de telefona göre daha yüksek ses alıyorsunuz. PC'de ayrıca hayran kaldım ses kalitesine.

Dokunmatiği insanı şimartıyor. Uzanırken kullanımda kulaklığın sağa sola çarpması halinde dokunmatik tetiklenmiyor.

Telefon görüşmelerinde kalitesi çok iyi değil ama kötü de değil. Araç bluetooth'unda yaptığınız görüşmelerden daha kaliteli, telefondan bir gömlek daha az net. Sesi kısık iletmiyor veya karşı tarafı kısık duymuyorsunuz gayet yeterli.

Finito. Sorunuz veya teşekkürünüz varsa alabilirim. :))


Bu mesaja 3 cevap geldi.
F
5 yıl
Yarbay

https://m.banggood.com/QCY-QY11-Sport-In-ear-Stereo-Music-Sweat-proof-Wireless-Bluetooth-4_1-Headphone-Earphone-p-1017678.html



Bu nasildir ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @n3Xtg34r