S

Teğmen
02 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Uygulamaların verilerini nasıl silerim (iphone 6)
50 mb lık uygulama 350-400 mb yer kaplıyor facebook,twitter falan bunlardaki gereksiz verileri nasıl silerim programı kaldırmadan bilen var mı ?
S
9 yıl
Katlamalı harçlar için imza kampanyası
Arkadaşlar yavaş yavaş Üniversitelerde katlamalı harç sistemi getiriliyor. 4 yılda üniversiteyi bitiremeyen arkadaşlar 2.öğretimler alacakları dersin akts/kredi başına 38 lira ödeyecekler. 1.öğretim arkadaşlarda aynı fiyatı ödeyecekler sanırım. Yarım dönem okulu uzatan biri 2000 lira harç ödeyecek. Buna dur demek için imza kampanyası başlatıldı. Yardımlarınızı bekliyoruz.

https://www.change.org/p/tbmm-katlamal%C4%B1-har%C3%A7-sistemi-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n
S
9 yıl
Tüketici Hakları Kararı Geldi
2014 Ocak ayında almış olduğum Nokia Lumia 925 cihazımı donanımsal sorunlar nedeniyle sadece 40 gün kullanabilmiştim. 5 defa servise verdiğim cihazı tamir etmeyen Teleservice ve Nokia Hizmetleri istersen mahkemeye ver hiç bir sonuç alamazsın demişlerdi ve Mahkeme kararı çıktı. Para iadesi yapılacak. Şimdi bana biri yol gösterebilir mi? Telefonu hepsiburada sitesinden aldım. Kararı ilk onları arayıp onlara mı söyleyim? Yoksa Nokia yı arayıp onlarla mi ilk konuşayım?
S
9 yıl
Ocak ortası gibi İphone 6 16 gb almayı düşünüyorum.
Başlıkta belirtiğim gibi arkadaşlar. Vatanbilgisayardan almayı düşünüyorum evimin 50 metre yanında sıkıntı çıkartırsa en azından sorun yaşamam diye düşündüğümden ordan almayı planlıyorum. Acaba sarj konusunda beni bilgilendirebilir misiniz? Ben günde 1-2 saat telefonda müzik dinlerim. Whatsapp , facebook , instagram , twitter gibi sosyal ağlarda takılmayı seviyorum. Telefonda oyun oynamıyorum. Bana pili kaç saat dayanır ?

Alırsam birde şu kılıfı almayı düşünüyorum :http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Kilif-Neo-Hybrid-EX-Metal-Gercek-Aluminyum-Cerceve,PR-822.html
S
10 yıl
Yurtdışından telefon alıcam İphone 5s - Z3 - G3 hangisi?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Yurtdışından telefon almayı düşünüyorum. G3 , İphone 5s , Z3 arasında kaldım. 4 yıllık android kullanıcısıyım . İosta kullandım kısa bir süre benim için 2 yazılımda iyi. Kafamı bu 3 telefon çok kurcalıyor. İphone 6 alan arkadaşlarım 5s bundan katkat iyi dedikleri için iphone 6 yı sıraya koymadım . G3 inceledim çok hoşuma gitti menu geçiş hızları kamerası vs. Z3 inceleme fırsatım olmadı ama Z2 2 gün kullandım o telefonda baya iyi çok kararsız kaldım. Yurtdışı fiyatları z3 dışında hemen hemen çok yakın birbirlerine . İphone 5s 1200 , G3 1100 , z3 1600 sizce ne almalıyım. + olarak yurtdışında alacağım için türkiyede garanti olayı ne olur
S
10 yıl
Lumia 925 için THH başvurdum
Telefonum 5 defa servise gitti ve sorun yok diye her defasında geri gönderildi. Bende Tüketici Haklarına başvurdum. Orda belgelerde şikayet edilen firmaya yerine Garanti belgesinde yazan Nokia Adresini yazdım fakat cihazı hepsiburada.com dan almıştım. Ama olay kısmına şu siteden almış olduğum cihaz diye belirttim doğru yapmışmıyım?
S
10 yıl
French Bulldog satıyorum Edirne ve Kırklareli
6-7 ay arası French bulldogu mu satmak istiyorum. Apartmanda besliyorum ve okulum var evdekilerde benim yokluğumda bakamıcaklarını söylediler. Bende satmaya karar verdim fiyat olarak ben söylediğim zaman millete çok uçuk geliyor teklif bekliyorum ilgilenenler varsa özel mesaj atabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
Tüketici hakem heyeti hakkında yardıma ihtiyacım var
Lumia 925 cihazı aynı şikayetlerden dolayı 5 kez servise gönderdim. Şuan cihaz elimde problemler devam ediyor. Nokia ile irtibata geçtiğimde cihazını 2 kez mekanik tamir görmüş 3 kezde yazılım güncellemesi ve fonksiyon testi yapılmış değişim talebi ve para iadesinde bulunamazsınız 4 defa mekanik tamir gördükten sonra değişimde bulunabilirsiniz dendi. Bütün servis raporları , garanti belgesi hepsi elimde. Tüketici haklarına başvurmam sonuç getirir mi? Nasıl başvuru yapıcam bilgilendirir misiniz?
S
10 yıl
Lumia 925 hakkında yardıma ihtiyacım var
Arkadaşlar Ocak ayında Nokia Lumia 925 32 gb modelini aldım. Telefonu 1 ay internet paketsiz kullandım. Faturalı hatta geçip internet paketi yaptım sorunlar başladı. 3G bağlantısı kullanırken sarj seviyem %70 in altına düştüğü zaman internet gerektiren programlarda gerek facebook olsun twiter olsun , instagram olsun ya da normal internet sayfası açtığımda telefonun ekranı donuyor ve işlem yapmıyor. Bu donma 1 dakka içinde kendi kendine açılıp kapanmayla sonuçlanıyor ya da ben ses kapama ve kilitleme tuşu ile resetleyip düzeltiyorum. Aynı hata gün içinde defalarca oluyor ekran kilitlenip kalıyor. Nokia destek hattını aradım , Destek formuna yazdım bir sürü çözüm önerdiler hepsini uyguladım ama sorunu çözemedim. Orjinal microsim aldım 2 kere değiştirdim hatta başka operator denedim yine çözülmedi. Şuan Cihaz 4.kez teleservice te. ilk göndermemde yazılım güncellemesi ve mekanik onarım yazıyordu. 2.göndermemde sim yuvası ve batarya değiştirildi yazılım güncellendi yazıyordu. 3. göndermemde yazılım güncellendi ve donanım testi yapıldı ve sorun bulunamadı yazıyordu. Değişim hakkı için başvuru yapmıyorlar. Cihazınızda herhangi bir sorun gözükmüyor diyorlar ne yapıcam bilmiyorum. Gerekirse videosunu çekip göndereyim sorunu diyorum serviste hatayı görmüyorsunuz ben yalan mı söylüyorum donuyor diyorum hop başka bir destek yerine yönlediriyorlar. Şuan cihaz 4. kez garantiye gitti. Aynı sorunla garantiye veren bir arkadaş anakartımı değiştirmişler şimdi sorunla karşılaşmıyorum dedi. Bende bu istekte bulundum anakart değişçek bir sorun yok dediler anlamıyorum ne yapıcam ne edicem. Sizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? Ben şimdi ne yapmalıyım?
S
11 yıl
CS 1.6 Steam satın almak isteyen
CS 1.6 Steam 17 tane elimizde mevcuttur isteyen olursa satis@cshayat.com -https://www.facebook.com/ihvan44 adreslerinden bize ulaşabilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.