Z

Yüzbaşı
27 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
12 yıl
İnternet alışverişi ve hediye çeki kampanyaları.
Hepsiburada.com sitesi yakın geçmişte xx TL alışveriş yapana sadece belli tarihler arasında kullanılmak üzere xx TL hediye çeki kampanyası düzenlemişti. Bu kampanyalardan birinden 30 TL hediye çeki kazandım. Daha sonra belirtilen tarihlerde başka bir alışveriş yaparak bu çeki kullandım. Hediye çeki kullandığım için sistemde oluşturulan faturada 30TL lik indirim her bir ürüne yansıtıldı. Şu anda 66,56 TL olan ürün, benim faturama 47,26TL olarak yansıtıldı. Siparişim bir çok kalemden oluştuğu için diğer ürünlerde de belli miktarda düşük fiyat mevcuttu. Sipariş üzerinden yaklaşık 20 gün geçti ve 66,56 TL olan ürün temin edilemediği gerekçesi ile iptal edilmek isteniyor. İade edilecek miktar, birisi hediye çeki diğeri ise dilersem para iadesi olmak koşuluyla, 18,81 + 29,57 TL :) Şu anda iptal edilen ürün hala stoklarda mevcutmuş gibi sipariş verilebiliyor. Ben bu iptalin kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Burada yapılan işlem faturada sahtecilik değil midir? Şu anda bir kaç screen shot aldım ve müşteri hizmetlerine konuyu belirttim. Kaçamak cevaplar vereceklerini tahmin ettiğim için sizlerin görüşünü almak istedim. genelde bu tarz sorunlar sikayetvar.com gibi sitelerin yardımıyla çözülebilmekte ama bu olay bana çok daha ciddi gibi geldi. Burada sadece tüketici hakları ihlali değil, aynı zamanda faturada sahtecilik te var sanırım.
Z
13 yıl
...
...
Z
13 yıl
.
...
Z
14 yıl
Sonisphere İstanbul Festivali için bilet kazanmak isteyenler buraya!!!
< Resime gitmek için tıklayın >

Şu ana kadar Türkiyede gerçekleştirilecek en büyük festival olan "Sonisphere Fest" e kombine bilet kazanmak isteyenler tıklasın ve yukardaki evet istiyoruma basarak yarışmaya katılsın.


http://adnity.com/v/saiK9
Z
15 yıl
MEIZU M8 NEREDEN ALINIR?
İlk bakışta bir iphone taklidi gibi görünse de, teknik özellikleri ve resimlerden göründüğü kadarıyla kaliteli malzemesiyle oldukça başarılı bir pda ya benziyor. 667Mhz CPU, 256MB ROM,3.4-inch 720x480 high-definition ekran, multi-touch özelliği ve 8-16gb dahili hafıza seçenekleriyle oldukça cazip görünen Meizu m8 Windows Mobile tabanlı işletim sistemine sahip.
İnternetten araştırdığım kadarıyla henüz Türkiye de yok. GG de buna benzer bir sürü çakma iphone satılıyor ama Meizu M8 bu cihazlardan çok farklı. Meizu M8 i Çin den getirip satan bir yer var mı? Yakında Doğubank piyasasını dolaşmış arkadaşlar Meizu M8 ya da bir benzerini gördüler mi acaba?



http://en.meizu.com/m/m8.html

http://en.meizu.com/m/Taste.html
Z
15 yıl
Windows XP \"Time Before Shutdown\"
Windows XP bir süredir aşağıdaki uyarıyı veriyor.Acaba yeni bir doğrulama yöntemi mi geliştirildi?
İlk önceleri pc ye reset atıyordum ama iki gündür karakterleri girerek geçiştiriyorum.
Belki de microsoft a ait değildir. Bir çeşit virüs te olabilir. Bu konuda bilgisi olan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
Z
16 yıl
Pardus 2008 Dvb-S Tv kartı problemi
Pardus kurulum sırasında "/dev içeriği dolduruluyor" bölümüne geldiğinde takılıp kalıyordu. hdd ve cd rom ledleri yanmıyordu. Birkaç denemeden sonra donanım kaynaklı olabileceğini düşündüm ve inca dvb-s (twinhan) dijital tv kartımı çıkartıp tekrar denedim. Sonuç olumluydu. tv kartı takılı değilken kurulum sorunsuz bir şekilde tamamlandı. kartı tekrar takıp başlattığımda ise aynı hatayla karşılaştım. bu sorunun çözümünde yardımcı olursanız sevinirim. bu işletim sistemini ilk defa kurduğum için yeterli bilgim olmadığından komut sistemini hiç bilmeyen birisine göre anlatılırsa çok memnun olurum :)
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
16 yıl
INCA markalı bir ürünü almadan önce iki kere düşünün !
bir çoğumuz yeni donanım alırken fiyat/performans gibi kriterlere öncelik veriyoruz. halilyle az ödeyip en iyisini kullanmak istiyoruz. bunu dışında ürüne göre dikkat ettiğimiz başka unsurlar da oluyor tabi. ancak bazen garanti ve teknik servis konusunu unutuyoruz. sanki aldığımız ürün sonsuza kadar hiç bir problem yaratmadan çalışacakmış gibi...
hepsiburada internet sitesinden almış olduğum INCA marka modem arızası sonrası yaşadığım problem sonrasında bu hatırlatmayı yapmak gereğini duydum. ürünlerimiz arıza yaptığında genelde ilk olarak ürünü almış olduğumuz firmalara başvuruyoruz. onlar da ilgili servise gönderip sonucu bekliyor.
hepsiburada yetkili servisler listesine baktığımda inca ile ilgili bir bilgiye rastlamadım. ben de Inca Türkiye ye web siteleri aracılığıyla ulaşarak hangi yolu izleyebileceğimi sordum. ancak bu firma anladığım kadarıyla son kullanıcıyla muhattap olmuyor ki, cevap verme gereği bile duymadı. inca nın web sitesinde sorulara en geç 36 saat içerisinde yanıt verileceği yazıyordu. yanıt gelmeyince hepsiburada müşteri hizmetlerine başvurdum. ürünü ve fatura fotokopisini onlara gönderdiğim takdirde ilgileceklerini yazdılar. şimdi ürünü hepsiburada ya yollayacağım. onlar da muhtemelen inca yetkili servisine... üründeki sorun giderildikten sonra da aynı şekilde tekrar hepsiburada ya ve daha sonra bana gelecek. bu süreçte tek kayıp sadece zaman değil aynı zamanda kargo masrafları olacak.
tüm bunların tam tersine müşteri memnuniyetine çok daha fazla önem veren firmalar var. örneğin geçmiş dönemde forumdan almış olduğum ikinci el ASUS marka ekran kartım arızalanmıştı. Çizgi o kadar güzel bir sistem sunmuş ki bizlere, ürün ikinci el olduğu halde, hem de nerden alınmış olduğunu bile bilmediğim bir ürünü Çizgiye kargo ile yolladım. kargo masrafı da Çizgi tarafından karşılandı. ayrıca garantideki ürün hakkında internet üzerinden bilgi almak ta mümkündü. iki gün gibi kısa bir süre içerisinde ürün tekrar bana doğru yola çıkmıştı bile. yine kargo masrafı ödemeden ürün elime geçmişti.
Z
18 yıl
bilardo numaraları
Californication eşliğinde ilginç bilardo numaraları bulunan bir video

http://www.youtube.com/watch?v=BnHsqtWiDOU&search=pool
Z
18 yıl
hassas elektronik devre (pda) tamiri ?
elimdeki imate jam marka pocket pc nin board u ve ekranı sorunsuz çalışmakta fakat board ve ekran arasındaki bağlantının socket ve pinlerinde sorun var. sorun kabaca sıkılık gevşeklik ve pinlerde ve sockette yıpranma şeklinde tarif edilebilir.her bir uç arası mesafe 1mm den az oldukça hassas bir bağlantı. pinlerde hafif pürüz olduğundan kağıt ya da benzeri maddelerle dolgu yapmak işe yaramıyor. bu bağlantı problemini çözebilecek ya da bu konuda bana yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

not: zaman zaman renkli çizgiler halinde görüntü elde edebiliyorum. ben aleti ilk açtığımda sorun aşırı parlak bir ekran ve titreme idi. şu anda malesef bu hale geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.