T

Yüzbaşı
14 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
122 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
geçen yıl
bıktım mavi ekrandan yeni kasa
merhabalar,
Bilgisayarım iş görüyor ama mavi ekran hatalarından bıktım. Ram değiştirdim format attım olmuyor. Yeni bi bilgisayar toplamak istiyorum. Fiyat performanslı ve stabil ne tavsiye edersiniz. Oynadığım tek oyun AoE 3 DE. Onu da full grafikli kasmadan oynatsın. İlerki zamanlarda da beni götürsün yeter.
T
3 yıl
lubuntu kurdum ama verilerim silindi mi bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar,
özgür yazılım ne güzel kuralım hızlansın diye arkadaşın leptopunu aldım lubuntu yükledim. Buraya kadar her şey güzel. Ama hard diskin 20 gblık ( D sürücüsündeki ) verilere ulaşamıyorum. Bunları sildim mi yoksa görüntüleyemiyorum mu anlayamadım. Windows kısmı da açılmıyor hata veriyor. Acemiyim yardım eder misiniz?
T
5 yıl
f/p sorunsuz adsl paketi tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
5-6 mbps maximum alabiliyorum bulunduğum yerde. Haliyle bana ucuz kopmayan sorun çıkarmayan bir tarife lazım. Netflix e youtube sorunsuz girsin. Oyun olarak da age of tarzı oyunlar oynuyorum. Ne önerirsiniz fiyatı uygun bir şey? teşekkürler.
T
7 yıl
gittigidiyorda iademi satıcı engelliyor.
gelegenheit adlı satıcıdan kahve makinesi aldım. 1 saat geçti falan baktım daha güzel bir şey var onu aldım başka satıcıdan iptal ettim. Aradılar niye iptal ettiniz biz hazırladık falan. Dedim kısmet değilmiş daha iyi bir şey aldım. Sonra aldığım bozuk çıktı iade ettim. Tekrar aynı satıcıdan ( ki en ucuz o diye ) aldım. Aynı gün gönderilmesi gereken ürün bekle bekle günlerce gelmedi. Baktım 1 hafta olacak ürün gelmedi iptal ettim. Şimdi ürün onlarda para gittigidiyor da iademi bekliyorum 1 ay olacak neredeyse. Neden mağdur olmuşlarmış. Bana ne ya bu nasıl bir şey 50binden fazla satış yapmış satıcı gelip bunun derdine düşmüş. Gittigidiyor bekletiyor siz haklısınız diyor eee sonuçta yazıyorum satıcı arayıp para transferini durduruyor. Açıp illa küfür etmemi mi istiyorlar anlamadım. Çok şaşkınım ve sinirliyim yani siteye bin bir bela ulaş derdini anlat sonra satıcının keyfine göre bekliyoruz. Bu kadar mantıksız bir iş olabilir mi?
T
9 yıl
istanbul\u0027da kpss dersane tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Anadolu yakasında pendik kartal civarı veya kadıköyde en iyi dersane hangisi acaba? Ya da fiyat performans olacak bize en çok katkı sağlayabilecek. Daha önce 5 Kere kpss sınavına girdim. (2008,2009,2010,2012,2014)
65-75 arası alıyorum. 85 lazım bana tek başıma çalışmak zor oluyor. Her sene sınav zorlaşıyor kazanmak için daha çok çalışmak lazım. Fiyatı uygun ciddi bir dersane arıyorum. teşekkürler...
T
10 yıl
iptal denilen hatta 3 yıl sonra fatura geldi
Merhabalar,
ben bu güne bütün Gsm operatörlerini kulladım hepsinin iyi kötü yanları vardır.
Vodafone şuan benim için bitmek üzere umarım bu hatayı çözerler. Çünkü kullanmadığım bir hattın iptal denilen bir hattın faturası bana kitlendi.

Şikayetvar a yazmayı denerken eski şikayetlerime baktım. Ve bu hattı aldığımda yaşadığım sorunu hatırladım. Sadece kamu hattı (faturalı bir hat) almak istemiştim. Ancak pendik şubesi o kadar beceriksiz ki beni çok bekletmişlerdi hatta işlemi yapamayıp başka şubeden yardım aldılar. Neyse hattı öyle böyle aldık. Bir türlü açılmadı. 3-5 gün telefon ettim sordum bu hat sizin üstünüze değil dediler. Sonra iptal edildi dediler. Ne oldu anlamadım. Nalet olsun dedim.
Vodafone Çağrı Merkezi hattın iptal edildiğini dilersem yeni bir hat için tekrar başvurabileceğimi söyledi. Bende kontörlü hattan devam ettim halen de kullanıyorum. Sonra ne bir fatura geldi ne bir aranma oldu. Zaten iptal dendiği için açılmadığı için öyle bir şey de beklemiyordum. Şimdi bana fatura çıkartmışlar. Bu hat hiç açılmadı ki bana fatura gelsin. 250 liralık bir ücret var diye mesaj geldi yok taksitlendirelim yok avukat yasal süreçle ilgileniyor.
Ne yapmam lazım tüketici hakları bu işi çözer mi sizce? :/
< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
10 yıldır bisiklete binmedim
Merhaba,
etkili başlık olsun diye böyle söyledim ama harbiden o kadar yıl olmuş. Şimdi yeni bir başlangıç yapma peşindeyim. Boyun 1.75 kilom 97 ( zaten o yüzden alıyom ya ) Ne tavsiye edersiniz? Şehir içinde kullanacağım. Araştırdım ama bir türlü sonuç alamadım çok kararsız kaldım. Yardım edebilirseniz sevinirim.
not: bütçem 1000 liraya kadardır.
T
14 yıl
HP G62 wireless sorunu
Merhaba HP g62 model bir notebook'um var. F12 ye basında wireless açıp kapayabiliyordum. Şimdi açılmıyor. Benzer sorunla karşılaşan veya yardımcı olabilecek biri var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.