Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1088
Tıklama
0
Öne Çıkarma
gittigidiyorda iademi satıcı engelliyor.
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

gelegenheit adlı satıcıdan kahve makinesi aldım. 1 saat geçti falan baktım daha güzel bir şey var onu aldım başka satıcıdan iptal ettim. Aradılar niye iptal ettiniz biz hazırladık falan. Dedim kısmet değilmiş daha iyi bir şey aldım. Sonra aldığım bozuk çıktı iade ettim. Tekrar aynı satıcıdan ( ki en ucuz o diye ) aldım. Aynı gün gönderilmesi gereken ürün bekle bekle günlerce gelmedi. Baktım 1 hafta olacak ürün gelmedi iptal ettim. Şimdi ürün onlarda para gittigidiyor da iademi bekliyorum 1 ay olacak neredeyse. Neden mağdur olmuşlarmış. Bana ne ya bu nasıl bir şey 50binden fazla satış yapmış satıcı gelip bunun derdine düşmüş. Gittigidiyor bekletiyor siz haklısınız diyor eee sonuçta yazıyorum satıcı arayıp para transferini durduruyor. Açıp illa küfür etmemi mi istiyorlar anlamadım. Çok şaşkınım ve sinirliyim yani siteye bin bir bela ulaş derdini anlat sonra satıcının keyfine göre bekliyoruz. Bu kadar mantıksız bir iş olabilir mi?



L
7 yıl
Çavuş

gittigidiyor un ******************* kanser oldum midem bulandı bunların pisliklerini okumaktan



L
7 yıl
Çavuş

aylardır bırak alışverişi sitelerine bile girmiyorum geri zekalılar topluluğu inşallah batarlar



H
7 yıl
Binbaşı

Bende Ürünü İade Edeli 2 Haftayı Geçti. Gittigidiyor Satıcıyla İletişim Kuramıyor Galiba. Erteleyip Duruyor Destek Bölümü. Alıcı Onay Vermese Otomatik İade Ederler. 2 Haftadan Fazla Oldu Sormasak Cevap Bile Alamayacağız ki Çözüm Merkezinden Cevap Bile Çıkmıyor Artık.



N
7 yıl
Teğmen

Gittigidiyor'dan bir ürün alıp 5 dakika sonra pişman olup ürünü almaktan vazgeçme iptal etme şansınız yok bu iş sadece satıcıya bırakılıyor,satıcı efendi insaf edip onay verirse iptal ediliyor bunu gg.a bildirip ben vazgeçtim iptal edin dediğinizde satıcıya bildirin ya da ürün kargoya verilmiş olabilir bekleyin diyerek topu atıyor satıcı aynı gün kargo yazan ürünü 3 gün kargoya vermiyor iptal de etmiyor gg.yine aynı bekleyin kargoya verilmiş olabilir diyor almaktan vazgeçtim deseniz de nafile 3-4 gün sonra satıcı kargoya veriyor almadan geri iade ediyorsunuz kargo satıcıya ulaştıktan sonra 4 gün daha onay vermesini bekliyorsunuz bu bazen daha uzun bir zaman alıyor.Alıcı olarak bizler satıcının oyuncağı oluyoruz,gg.da buna göz yumuyor.



Y
7 yıl
Teğmen

Gittigidiyor MediaMarkt mağazasından indirimli ürünlerden iki adet elektrikli süpürge aldık.

Süpürgelerin neden indirimli olduğunu eve gelince anladık, kutular açılmış birinin borusu oturmuyor diğerinin açma kapama butonu bozuk.

Aras kargoya verdik süpürgeleri, iade süresi daha dolmamıştı elimizde kargo makbuzu olmadı, elimize geçincede ben gg'ye zamanında bildiremedim, nasıl olsa media markt iade eder dedim, para media markt'ın hesabına geçti.

O andan sonra kredi kartımın ekstresinin 2. defa kesileceği gün arsızlıklarla iade edildi para, 2. süpürgeninkisi ise hala iade edilmedi.

Aralarındaki anlaşmaya göre Ayda 1 defa iade ürün mutabakatı yapıyorlar ve sizin iadenizin o peryottaki ürünlerin içersinde olması şansınıza kalmış.

Yasada ise iade ürünün parası 2 ile 10 gün arasında iade edilir diyor. 2 ithal şirket bizim yasalarımızı hiçe sayıyor, at koşturuyor bizde bunlara mecburuz, şikayet edecek yer yok.



E
7 yıl
Binbaşı

Başka mağdurlar da yaşadığı sıkıntıları yazsın.

GG den alışveriş yapma veya yapmama konusunda fikir sahibi olalım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.