M

Yüzbaşı
09 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
221 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Alınabilecek En İyi 10 Yazıcı Modeli
Öncelikle size uygun olan yazıcı türüne karar verin, eğer çok fazla çıktı almayacak, ara ara kullanacaksanız mürekkep püskürtmeli yazıcıları öneriyoruz, çünkü hem daha kolay taşınabilir, daha ucuz ve daha kaliteli renkli çıktılar alabilirsiniz. Diğer yandan lazer yazıcılar her ne kadar yüksek fiyatlı olsa da yazdırma sırasında daha düşük baskı maliyeti sağlıyor ve bu nedenle devamlı kullanım için daha avantajlı bir hale geliyor. Ofislerde, okullarda ve bu işi ticari olarak yapan fotokopicilerde bu nedenle lazer yazıcılara denk geliriz. Son zamanlarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte küçük boylu lazer yazılarda çıkmaya başladı, bu nedenle ev için de kullanılmaya başladı.

Sizlere 5 adet mürekkep püskürtmeli, 5 adet lazer yazıcı önerisi hazırladık, başlayalım;

Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılar

  • Canon E414 Tıpalı Kartuşlu Yazıcı,Tarayıcı, Fotokopi – 220 TL

Listemizin ilk sırasında Canon E414 bulunuyor. E414’ün bizi en çok etkilieyen özelliği ise tıpalı kartuş sistemi ile kartuşun bitmesi durumda kolaylıkla temin edebildiğimiz tüpler içerisindeki yazıcı mürekkepleriyle kendimiz doldurabiliyor olmamız. Ev kullanımı için ideal olan E414 fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor.

  • Canon Pixma E304 Airprint +Wifi Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı ~250,00 TL

Fiyatına göre performansı ve özellikleri oldukça iyi olan Pixma E304, Bluetooth ve Wifi desteği ile cep telefonunuz ile kablosuz bağlanabilir ve yazdırmak istediğiniz içeriği 48001 x 1200 dpi’ye kadar çözünürlükte yazdırabilirsiniz. Tek kartuşta Siyah: ~400 sayfa Renkli: ~300 sayfa çıktı alabilirsiniz. Ev kullanımı için en ideal ürünlerden birisi diyebiliriz.

  • HP Deskjet 2632 Fotokopi + Tarayıcı + Wi-Fi + Airprint Yazıcı V1N05B ~320 TL

Dakikada 8 sayfa yazdırabilen Hp Deskjet 2632 püskürtmeli olmasında rağmen hızlı yazdırabiliyor. Bu üründeki tek olumsuz nokta kartuşun çok çabuk sürede bitmesi, çok sık yazdırma yapmayı düşünmüyorsanız kesinlikle baskı kalitesi olarak Deskjet 2632’yi öneriyoruz.

Tamamı için: BizeSorAl
M
4 yıl
Call of Duty MW Warzone Giriş Hatası Hk. Yardım
Arkadaşlar merhaba, forumdan bir arkadaştan P1 olarak oyunu satın alıp Hikaye moduna başlamıştım. Ancak birkaç gün önce Warzone güncellemesini yaptım, sonrasında oyunu açarken Activision hesabı filan açmamı istedi, onu da açtım ancak güncellemeden beri oyunu açamıyorum. Aşağıda belirttiğim şekilde hata verip oyunu satın almamı istiyor.

Denediğim yöntemler;

- Oyunu silip önce asıl oyunu, sonra eklentileri ( multiplayer paketi, senaryo paketi ) kurdum.
- Farklı bir Xbox hesabı üzerinden yeniden oyunu açmak

ancak iki yöntem de işe yaramadı, Activison destek bölümü de ilgilenmiyor, konuyla ilgili fikri veya çözümü olan varsa bilgi verebilir mi?

teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
PlayStation Plus İndirimi: Yıllık 125,99 TL, 3 Aylık 52,49 TL
Oyun Günleri kapsamında 12 aylık PlayStation Plus üyeliği 179,99 TL’den 37% indirimle 125,99 TL’ye düşüyor. 3 aylık abonelik fiyatı ise 74,99 TL’den 40% indirimle 52,49 TL’ye düşüyor.

Özellikle PlayStation 5 çıkmadan önce PlayStation Plus almak için uygun fırsat denilebilir. Unutmadan, indirim 7-17 Haziran tarihleri arasında geçerli.

Kaynak
M
8 yıl
K555UB-XO198T WiFi Sorunu
arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bu modeli aldım herşeyden memnunum bilgisayarın performansı gayet iyi ancak bir problem canımı çok sıkıyor ve krnik olmasından şüpheleniyorum, bilgisayarı kullanırken durduk yere wifi bağlantım kopuyor ve manuel olarak yeniden bağlanmam gerekiyor. yaklaşık olarak 2-3 saatlik kullanımda bazen 4-5 defa, bazen 1-2 defa bu problemi yaşıyorum. daha önce de Asus'un X59SL modelini kullanıyordum, onda da bu problemi yaşıyordum, bilgisi olan veya aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba?
M
8 yıl
iPhone 4 için HDMI Kablosu Hakkında Bilgi
arkadaşlar merhabalar, eski telefonum iphone 4 e bir HDMI kablo alıp televizyonuma bağlamak istiyorum. Bilgisayarım eski olduğu için HD yayınlarda kasıyor, bende digiturk play üzerinde maçlar veya filmler izlemek için bu yöntemi düşündüm ama bazı arkadaşlar digiturk play'in buna izin vermediğini yazmış, yada orjinal olmayan kablolar sorun çıkarıyor yazmış. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada cihazım iOS 7.1.2 yani gerekirse Jailbreak yapabilirim.
Ayrıca bulduğum HDMI kablosu şu;
http://www.pdateknoloji.com/apple-30-pin-to-dijital-av-adaptoru-hdmi-orjinal-mc953zma_50572.html?gclid=Cj0KEQiAlO20BRCcieCSncPlqqMBEiQAOZGMnAnZSgTnZpeVIp4JZB5JQhbcrWaMPW688vSM4lsautIaArkq8P8HAQ
M
8 yıl
Adana için Premium Reseller önerisi?
Arkadaşlar iyi akşamlar, telefonumu batarya problemleri dolayısıyla garantiye vermek istiyorum ancak Adana'da 3 adet premium reseller buldum internette. Pupa, Loom ve Elmacıpazarı diye bir yer. Hepsi de sitesinde premium reseller diyor, Elmacıpazarında Adana'nın ilk ve tek premium resellerı diyor, hangisine güveneceğimi şaşırdım açıkcası. tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Sizce hangisi güvenilir ve kısa sürede problemimi çözer?
M
8 yıl
Fotoğraflar Uygulaması Çöküyor
arkadaşlar selamlar. 8.4 Jailbreakli 5S kullanıyorum. akşam saatlerinde fotoğraflara girip aşağı kaydırdığımda uygulama kapandı.ancak fotoğrafları açıp ilk sıradaki albüme yani kamera fotoğraflarına girdiğimde orda kaydırdığımda sorun yok. sadece fotoğrafları açıp albümler arasında kaydırmaya çalışınca kapanıyor. tekrar tekrar denememe rağmen aynı. hard reset filan da denedim. işin garibi gündüz saatlerinde sorun yoktu akşam 5 gibi duvarkağıdımı değiştirdim maç izlemeye gittim. o arada herhangi bir tweak filan da yüklemedim. akşama eve geldiğimde bu sorun karşıma çıktı. biraz araştırma yaptım ama çözüm bulamadım. fikri olan varmı yoksa bana restore yolu mu gözüküyor acaba?
M
9 yıl
Premium Resellerlar hakkında
Arkadaşlar selamlar, vatan bilgisayardan aldığım 5S'i şarjımın az gitmesi ve göstergede çok fazla atlama yapması nedeniyle garantiye verdim ve Brightstara gönderdiler 20 günde geldi ve Parça Değişimi yapıldı yazılım güncellendi diye kağıt verdiler ancak sorunlar devam ediyor ve şimdi bir de şarj varken kapanmaya başladı, şimdi sormak istediğim soru bu telefonumu vatan dışında bu premium resellerlara vermem mümkün mü bir sıkıntı olur mu? Apple sitesinden sorguladığımda Mayıs 2016ya kadar garantim var gözüküyor
M
9 yıl
Brightstar Servis Takip Hakkında
arkadaşlar şarj sorunu nedeinyle telefonumu vatan bilgisayara verdim. bugün bir mesaj geldi Brightstar'dan cihazınız elimize ulaştı en kısa zamanda tamir edilip gönderilecektir diyor ancak brightstar'ın sitesine filan baktım ama takip edebileceğim bir sistem bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek olan varmı? birde genel olarak Brightstar nasıl bir firmadır, servis süresi uzun olur mu tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum
M
9 yıl
iOS Yedek Aktarımı?
arkadaşlar ios 8.3'lü iphone 5S kullanıyorum ama batarya probleminden dolayı garantiye vericem. elimde yedek olarak da ios 7.1.2'li iphone 4 var, ios 8.3 ün yedeğini doğrudan atamayacağımı biliyorum ama en azından mesajlarımı ayarlarımı wifi şifrelerini filan bi şekilde aktarabileceğim bi yöntem veya program var mıdır acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.