Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1371
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adana için Premium Reseller önerisi?
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar iyi akşamlar, telefonumu batarya problemleri dolayısıyla garantiye vermek istiyorum ancak Adana'da 3 adet premium reseller buldum internette. Pupa, Loom ve Elmacıpazarı diye bir yer. Hepsi de sitesinde premium reseller diyor, Elmacıpazarında Adana'nın ilk ve tek premium resellerı diyor, hangisine güveneceğimi şaşırdım açıkcası. tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Sizce hangisi güvenilir ve kısa sürede problemimi çözer?



H
8 yıl
Yarbay

APR dediğimiz bayilere gitmek zorunda değilsin. Özellikle iPhone garantisi söz konusu ise. Adana'daki KVK ya da Başarı servisine götürmen daha mantıklı. Ama APR'den şaşmam diyorsan da Pupa'ya götür bence.

Sana en yakın yetkili Apple servisi aşağıdan sorgulayabilirsin. Servisi ve cihazı seç. Apple, iPhone söz konusu olduğunda İstanbul dışında KVK, Başarı ve Genpa'ya yönlendiriyor.
https://locate.apple.com/tr/tr/



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam cevap için teşekkürler öncelikle. APR istememin sebebi, eniştem Konya'da yaşıyor ve orada Gürgençler APR var kendisi 4 kez telefonunu oraya verdi 4-5 gün değişim aldı her defasında. bu yüzden hem güvenli hemde hızlı olacağını düşündüğüm için APR istiyorum. bende Pupa iyi diye biliyorum ama karar veremedim. Daha önce Vatan'dan aldığım için oraya verdim ve 40 günde geldi ayrıca problem de çözülmedi. bu yüzden APR mantıklı gibi


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Huysuz İhtiyar
M
8 yıl
Binbaşı

Elmacı Pazarı -> Loom -> Pupa

isim değiştirdiler sonunda Pupa da firma da değişmiş oldu !!! APR bir tane birde yetkili teknik servis var o da Çizgi Bilgisayar, iphone urunlerine teknik yetkinliği yılbaşı itibarı ile başlıyor olacak



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.