Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1641
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Alınabilecek En İyi 10 Yazıcı Modeli
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle size uygun olan yazıcı türüne karar verin, eğer çok fazla çıktı almayacak, ara ara kullanacaksanız mürekkep püskürtmeli yazıcıları öneriyoruz, çünkü hem daha kolay taşınabilir, daha ucuz ve daha kaliteli renkli çıktılar alabilirsiniz. Diğer yandan lazer yazıcılar her ne kadar yüksek fiyatlı olsa da yazdırma sırasında daha düşük baskı maliyeti sağlıyor ve bu nedenle devamlı kullanım için daha avantajlı bir hale geliyor. Ofislerde, okullarda ve bu işi ticari olarak yapan fotokopicilerde bu nedenle lazer yazıcılara denk geliriz. Son zamanlarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte küçük boylu lazer yazılarda çıkmaya başladı, bu nedenle ev için de kullanılmaya başladı.

Sizlere 5 adet mürekkep püskürtmeli, 5 adet lazer yazıcı önerisi hazırladık, başlayalım;

Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılar

  • Canon E414 Tıpalı Kartuşlu Yazıcı,Tarayıcı, Fotokopi – 220 TL

Listemizin ilk sırasında Canon E414 bulunuyor. E414’ün bizi en çok etkilieyen özelliği ise tıpalı kartuş sistemi ile kartuşun bitmesi durumda kolaylıkla temin edebildiğimiz tüpler içerisindeki yazıcı mürekkepleriyle kendimiz doldurabiliyor olmamız. Ev kullanımı için ideal olan E414 fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor.

  • Canon Pixma E304 Airprint +Wifi Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı ~250,00 TL

Fiyatına göre performansı ve özellikleri oldukça iyi olan Pixma E304, Bluetooth ve Wifi desteği ile cep telefonunuz ile kablosuz bağlanabilir ve yazdırmak istediğiniz içeriği 48001 x 1200 dpi’ye kadar çözünürlükte yazdırabilirsiniz. Tek kartuşta Siyah: ~400 sayfa Renkli: ~300 sayfa çıktı alabilirsiniz. Ev kullanımı için en ideal ürünlerden birisi diyebiliriz.

  • HP Deskjet 2632 Fotokopi + Tarayıcı + Wi-Fi + Airprint Yazıcı V1N05B ~320 TL

Dakikada 8 sayfa yazdırabilen Hp Deskjet 2632 püskürtmeli olmasında rağmen hızlı yazdırabiliyor. Bu üründeki tek olumsuz nokta kartuşun çok çabuk sürede bitmesi, çok sık yazdırma yapmayı düşünmüyorsanız kesinlikle baskı kalitesi olarak Deskjet 2632’yi öneriyoruz.

Tamamı için: BizeSorAl





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merenkisa -- 16 Nisan 2020; 22:54:38 >

O
4 yıl
Yüzbaşı

''Öncelikle size uygun olan yazıcı türüne karar verin, eğer arada sırada yazdırmak için evin bir köşesinde bulunsun diyorsanız mürekkep püskürtmeli yazıcıları öneriyoruz''

BU KISIM YANLIŞ BİLGİDİR KENAR DA KÖŞE DE BEKLETİLİRSE KARTUŞ KURUR YENİSİNİ ALMAK ZORUN DA KALIR YENİLERİN FİYATLARI TANE BAŞI 70 TL DEN BAŞLIYOR. Kİ ÖNERDİĞİNİZ CANON KARTUŞLARIN TANESİ 100 tl den başlıyor. yalış bilgilendirme.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
4 yıl
Yüzbaşı

niyetinizi takdir ediyorum ama temin edilebilirlik konusunu dikkate alsaydınız keşke e414 haricinde olanların satışını yapan bi yer bulamadım. günümüzde akıllı telefon ve tabletler pclerin yerini aldı haliyle artık air print wifi destekli cihazlar elzem olmaya başladı . öneri listenizde dikkate değer.



M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Burada "evin köşesinde bulunsun" derken seyrek kullanımı örneklemek istemiştik aslında. :) Konu revize edildi. Teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @orhanc3lik
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.