Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1304
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone 4 için HDMI Kablosu Hakkında Bilgi
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar merhabalar, eski telefonum iphone 4 e bir HDMI kablo alıp televizyonuma bağlamak istiyorum. Bilgisayarım eski olduğu için HD yayınlarda kasıyor, bende digiturk play üzerinde maçlar veya filmler izlemek için bu yöntemi düşündüm ama bazı arkadaşlar digiturk play'in buna izin vermediğini yazmış, yada orjinal olmayan kablolar sorun çıkarıyor yazmış. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada cihazım iOS 7.1.2 yani gerekirse Jailbreak yapabilirim.
Ayrıca bulduğum HDMI kablosu şu;
http://www.pdateknoloji.com/apple-30-pin-to-dijital-av-adaptoru-hdmi-orjinal-mc953zma_50572.html?gclid=Cj0KEQiAlO20BRCcieCSncPlqqMBEiQAOZGMnAnZSgTnZpeVIp4JZB5JQhbcrWaMPW688vSM4lsautIaArkq8P8HAQ



F
8 yıl
Yarbay

Linkte ki ürün orjinal, ama digitürk play yazılımı hdmi ile tv'ye görüntüye izin vermiyor.
Adaptörün fiyatı ucuzlamış, sadece youtube ve iPad'de yüklü video'ları izleyebilirsiniz.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @merenkisa
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

jailbreak ile yapamaz mıyız acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @frux
T
8 yıl
Yarbay

Normalde DTP aktarıma izin vermiyor. Ama jailbreak yapıp Displayout (IOS 8 ve sonrası için yok) yüklerseniz aktarım yapabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken, kabloyu aktarımı başlattıktan sonra takmak olacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler yorum için. Dün biraz daha araştırma yaptım da bi arkadaş sorunu çözmüş, displayout yükleyip digiturk play açtıktan sonra televizyondan hdmi'ye geçiş yağınca uyarı vermiyor, ayrıca kablo da uygun fiyatlı denemeye değer gibi. Teşekkürler tekrardan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @turuncum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.