C

Teğmen
01 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
11 yıl
PES 2013 VRAM HATASI !!
MERHABA bilgisayarımın özellikleri şöyle
casper notebook i3
2gb ekran kartı intel hd graphics 3000
4gb ram
2.4 ghz

oyunu açarken şu hatayla karşılaşıyorum
bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
bu nedenle işlem sırasında hatalarla karşılaşabilirsiniz.
video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor(GPU:VRAM128MB)

-ekran kartı güncelledim
-kitserver kurdum
-format attım
-oyunu yeniden yükledim

olmadı..

çeşitli forumlardaki çözümleri denedim olmadı.yalnız 2gb ekran kartı varsa paylaşımlı veya paylaşımsız çeşitli ayarlarla düzeltilebilir bu sorun diye düşünüyorum.yok gerçekten kaldırmıyorsa onuda bileyim daha fazla uğraşmayayım.yardımcı olursanız sevinirim.

bildiğim kadarıyla rahat bir şekilde kaldırması gerekiyor oyunu.
C
11 yıl
CASPER PES 2013 MİN. SİS. GEREKSİNİMLERİ HATASI
Merhaba arkadaşlar konu daha öncede biryerde açılmış ancak çözümlenemeyip yarıda kalmış.
sorun şu casper dizüstü bilgisayarıma pes 2013 kurdum ve minimum sistem gereksinimleri karşılanmıyor hatası aldım.Bu çok zor ekran kartı satıcının söylediğine göre 512 mb ram 4gb i3 işlemci rahat karşılaması gerekmiyormu yardımcı olursanız sevinirim..
C
13 yıl
İlginç Ticari Fikirler ?
Arkadaşlar eğer ticari alanda herhangi bir eylemde bulunmak isteseydiniz aklınıza ne gibi fikirler gelirdi ? Burda amaç mantıklı olması değildir ki çoğu büyük işler garip fikirlerle kurulmuştur.O yüzden "Ben olsaydım şuna ilgi gösterirdim" dediğiniz her sektör,alan,konu için geçerli hertürlü fikirleriniz..Bakalım neler çıkacak ortaya.Buyrun..
C
14 yıl
fotoğraf denemesi
C
14 yıl
SBS 7. Sınıf Dershane Tavsiye ?
Merhaba arkadaşlar.Kardeşim bu sene 7. sınıf öğrencisi.Ankara da ikamet ediyoruz.SBS için dersaneye yazdırmayı düşünüyoruz.Ancak dersaneler hakkında hiçbir bilgim yok.( eğitimi-fiyatları-öğrencilerine olan ilgisi vs.) bu gibi yönlerden giden arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.Malum dersaneye görüşmeye gittiğinizdede bi ton demogoji.Şuana kadar sadece kültür dersanesiyle görüştük ondada bize dersanenin tanıtımıyla benim o dersane hakkında yaptığım araştırma son derece çelişiyor.Bu konuda giden arkadaşların yorumları önemli benim için.Bütün yönleriyle bilgi verirseniz çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim..
C
15 yıl
BS Player Ses Problemi !
Merhaba arkadaşlar bs playerda bi problemim var biçok filmde ses alamıyorum daha doğrusu konuşma sesleri dışında diğer sesler var ancak konuşmalar yok.Görüntüde bi problem yok.Ancak sesini alamadığım videoları kantaris media player da açıyorum orada gayet sorunsuz çalışıyor.Neden olabilir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim..
C
15 yıl
Msn Sistem Dosyası Hatası Acil Yardım Lütfen !...
Merhaba arkadaşlar son bikaç gündür msn imi açamıyorum sistem dosyası hatası veriyor.İlk başta benle alakalı bi sorun olmadıgını düşünerek biraz bekledim ama hiçbişey değişmedi hala açamıyorum msn yine aynı hata yüzünden...Bazı yöntemleride denedim ama yine sonuç değişmedi.İlgilenen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
C
15 yıl
BEN FORMAT İYİ BİRŞEY DİYE BİLİYORDUM !!!
Herkese iyi akşamlar..

Arkadaşlar bi sorun var deli etti beni ;

Pc ye format attm bugün formattan sonra netde qözLe qörüLür derecede yavaşlama var hatta az önce google a girmiyordu şimdi tek tük zar zor girmeye çalışıyor :)
ayrıca kniqht oyununa qirince laq oLuor hemen dc oluyorum..

airties modem kullanıyorumhttp://192.168.2.1/ bunu yazıp modemin setubuna bile qiremiyorum


formatı düzgün attığımı düşünüyorum.

Kafamı karıştırdı çok garip bir sorun ilk defa başıma geliyor yardımcı olursanız sevinirim..

teşekkürler..
C
15 yıl
MESLEKLERLE İLGİLİ BİLMECE BİLEN YOKMU ?
Arkadaşlar yigenimin bir ödevi üzerine internette araştırmaya giriştim.Ancak yaklaşık 2 saattir arıyorum hala bulamadım.Son çareyi sizlere sormakta buldum.Mesleklerle ilgili bilmecelere ihtiyacım var.Bütün meslekler değil sadece birkaç meslek.Polis,aşçı,çöpcü,savcı.Bu mesleklerin herbirinden 5-10 tane bilmeceye ihtiyacım var.Bilen yada bulabilecek arkadaşlardan rica ediyorum,yardımcı olursanız sevinirim..
C
15 yıl
YENİ BİLGİSAYAR AÇILMIYOR ACİL YARDIM !!!
Merhaba arkadaşlar.Bugün bir arkadaşım yeni oldukça yüksek özelliklere sahip bir bilgisayar aldı.Servisin gelmesini beklemek istemedi bende Kurulumunu yapmaya gittim.Bütün parçalar bağlandıktan sonra fişleride prize taktıktan sonra düğmeye basıp bilgisayarı açtım,kasa gayet güzel çalıştı ancak monitöre göründü gelmedi.Monitör doğal olarak lcd ekran.Benim kullandığım pc ona göre oldukça eski (tüplü ekran) acaba kurulumda yaptıgım bi hatadan dolayımı açılmamış olabilir (lcd ekran kablolarını kasaya bağlarken normal ekrandan bir farkı varmı ? ) yada inşallah olmaz ama anakartta vs bi sorundan dolayımı açılmadı.Birde diğer sormak istediğim birşey ise biz servisin gelmesini beklemeden bütün kutuları açtık bilgisayarı kurduk acaba servis geldiğinde bir sorun çıkarırmı bilgisayar daha önceden açılmış diye.

Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum keşke hiç açmasaydık kutuları dedim ama bu konularda net bir bilgiye sahip olmadığım için danışmak istedim şimdiden teşekkür ederim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.