Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4073
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SBS 7. Sınıf Dershane Tavsiye ?
C
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.Kardeşim bu sene 7. sınıf öğrencisi.Ankara da ikamet ediyoruz.SBS için dersaneye yazdırmayı düşünüyoruz.Ancak dersaneler hakkında hiçbir bilgim yok.( eğitimi-fiyatları-öğrencilerine olan ilgisi vs.) bu gibi yönlerden giden arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.Malum dersaneye görüşmeye gittiğinizdede bi ton demogoji.Şuana kadar sadece kültür dersanesiyle görüştük ondada bize dersanenin tanıtımıyla benim o dersane hakkında yaptığım araştırma son derece çelişiyor.Bu konuda giden arkadaşların yorumları önemli benim için.Bütün yönleriyle bilgi verirseniz çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim..



G
14 yıl
Teğmen

Kendim gidiyorum. Final Dergisi Dershaneleri'ni öneririm. SBS 6. sınıfta 496 puan yaptım. SBS 7. sınıfta da 496 puan yaptım. Dershanedeki sınav sonuçlarım 490'dan aşağı düşmüyor. Ayrıca 3. senedir okul birincisiyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

teşekkür ederim tavsiyen için.evet finali tavsiye edenler çok.yüksek ihtimalle oraya göndeririz galiba..



F
14 yıl
Yarbay

7. sınıfta dershaneye mi gidilir? Gerçi bazı kişiler 4. sınıfta yolluyorlarmış dershaneye.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 8 Ocak 2010; 19:20:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay

Açı,Final,Kavram bu dershanelerin 3'üde gayet iyi..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.