Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
9825
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PES 2013 VRAM HATASI !!
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

MERHABA bilgisayarımın özellikleri şöyle
casper notebook i3
2gb ekran kartı intel hd graphics 3000
4gb ram
2.4 ghz

oyunu açarken şu hatayla karşılaşıyorum
bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
bu nedenle işlem sırasında hatalarla karşılaşabilirsiniz.
video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor(GPU:VRAM128MB)

-ekran kartı güncelledim
-kitserver kurdum
-format attım
-oyunu yeniden yükledim

olmadı..

çeşitli forumlardaki çözümleri denedim olmadı.yalnız 2gb ekran kartı varsa paylaşımlı veya paylaşımsız çeşitli ayarlarla düzeltilebilir bu sorun diye düşünüyorum.yok gerçekten kaldırmıyorsa onuda bileyim daha fazla uğraşmayayım.yardımcı olursanız sevinirim.

bildiğim kadarıyla rahat bir şekilde kaldırması gerekiyor oyunu.



W
11 yıl
Binbaşı

Onboard ekran kartı olduğu için Vrami oyuna girerken düşük gözükür.Eğer size sorarsa yoksay diyip girin ama oyunda donmalar olacaktır.Onboard ekran kartlarıyla oyun oynamayı beklemeyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

anlaşıldı,yanlış bilgisayar almışız..
teşekkür ederim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: carsiforza

anlaşıldı,yanlış bilgisayar almışız..
teşekkür ederim..

kardeş bende intel hd graphics var 1920X1080 de low da gayet güzel oynuyom bunu sende yapabilirsin sadece bios ayarlarına girip video ramı 128 yapman yeter daha ayrıntılı açıklamamı istiyosan pm at veya burdan yardımcı olalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı

2gb ekran kartı intel hd graphics 3000 değildir o sen pes 13 e sağ tıkla grafik istemcisiyle çalıştıra bas orda yüksek performanslıyo bas tamamdır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ben bu oyunu adam akıllı bütün özellikleriyle oynamak istiyorum ayrıntılı anlatırsanız sevinirim bios hakkında bilgim yok..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yüzbaşı

kardeş kitserver ile olduğunu duymuştum... bu arda oyunun üstüne sağ tık yapınca çıkan menüyü resim olarak mesaj atarsan sana yardımcı olabilirim...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

resim koymayı bilmiyorum ama sağ tık yaptığımda grafik işlemci ile alakalı bir seçenek yok kitserver da denemiştim daha önce nafile..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yüzbaşı

kardeş o zaman senin nvidia ekran kartın yok doğru düzgün oyun oynayamazsın..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar bende çok araştırdım ve sonunda çözümü buldum. Çözüm benim değil yanlış anlaşılma olmasın ALINTIDIR.
Eğer makinenizde sadece intel ekran kartı varsa bu çözüm sizin için. Eğer intelin yanında nvidia varsa sitesinden mutlaka güncel sürümü yüklesinler. Ben bilgisayar işiyle çok uğraştım gördüm ki bazı laptoplar çift ekran kartlı ama adam format attırmış ikinci ekran kartının driverini yüklememiş bu şekilde aylarca sadece intel ekran kartıyla kullanan arkadaşlarım oldu. Anlamadıkları için oyunu yüklüyorlar bakıyolar çalışmıyor olmadı deyip bırakıyorlar.

Bu çözüm sadece intel ekran kartı olanlar için. Adam burda anlatmış:http://www.youtube.com/watch?v=yXvnaH_Xkzw

Kısaca anlatmak gerekirse inen zip dosyasının içindeki kayıt defteri girdilerinden sisteminize uygun olanı (32 yada 64 bit) tıklatıp yükleyin. kitserver13 ü pes klasörüne kopyalayıp içindeki menager dosyasına tıklayıp attach tıklatıp kapatın sonra aynı yerdeki Enforce Custom Resolition 1366 x 768 yapın. (sizin ekran çözünürlüğünüz ne ise onu yapın). Alttan medium seçin ve en altta Game speed : 1.04 e getirin save deyip kapatın. son olarakda crack klasörünün içindekileri pes2013 klasöründekilerle değiştirin bu kadar. değiştirdiğimiz pes crackının simgesini masaüstüne kısa yol atın. eskisini silin yeni attığımız simge ile oyuna giriş yapın. Oyunu açtığınızda yine aynı uyarı verecek ama yoksay dediğinizde oyun içinde atma yapmadığını göreceksiniz...

indireceğiniz dosya ise burda:http://s3.dosya.tc/server16/offjtt/Pes13Vram__z_m_.rar.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Teğmen

Royal BNA Driver'i kurarsan düzelir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.