Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1842
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Civilization oyununda Ayasofya (Hagia Sofia)
S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sanki gitgide geri plana atıyorlardı ve camiye dönüşeceğini biliyormuş gibi son oyunda civopedia'ya şunu yazmışlar."It is a beautiful and important monument and an international, intercultural treasure...Unless and until it can be shared by both religions in harmony--which would be a grand idea--it should remain a secular building honoring both religions who have made it beautiful."–Ljubo Vujovic



H
4 yıl
Yarbay

ne alaka yani? bu yazıda nerede dönüşüleceği geçiyor tırnak içine alıp cevaplar mısın? tamam müze kalması bencede daha iyi olurdu ama sırf karşı görüştesin diye bilgisayar oyununa fazla anlam yüklemeye gerek yok.



S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Eski oyunlara göre biraz geri planda kalması ve uyarı niteliğinde böyle bir yazı yazılması. Ayrıca daha ortada en ufak böyle bir yokken yıllar önce civilization oynarken ben öyle düşünüyordum/hissediyordum bu oyundaki değişimlerden dolayı, sanki onlar da düşünmüş/hissetmiş gibi geldi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.