A

Yüzbaşı
16 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Eski sistem sizce kaça satabilirim
Merhaba arkadaşlar konu yeri doğrumu çözemedim açıkcası taşıyabilirim yanlışsa;

Yeni evde yer olmadığından masaüstü bilgisayarımı satmak zorundayım eski ama her parçası zamanında özenle seçilmiş ve hala güncellemelerle (+ram ve ekran kartı değişikliği) gayet iyi performans gösterir diye düşnüyorum sizce bütün olarakmı satmalı parçaları tek tekmi satmalı ve satılırsa sizce kaça gider.

İntel i7 2600k işlemci

3gb amd hd7950 asus directcu2 ekran kartı

asus p8z68-v pro gen3 anakart link

Creative xtreme music ses kartı link

gskill (4+4) ddr3 2133 ram link

Corsair 600T beyaz kasa link

Noctua NH_D14 CPU fanı link

Seasonic 760w x-series güç kaynağı link

Samsung 850 serisi 250gb SSD
OCZ vertex 3 128 gb SSD

asus dvd-rom

liasnlı windows 10 pro

yer kaplayan birde logitech z5400 var link
A
8 yıl
Avea Yurtdışı Paketi Dikkat edin
18.09.2015 tarihinde avea 30dk yurtdışı paketi aldım
20.09.2015 te italyaya geçtim 26.09.2015 te türkiyeye geri döndüm ve faturama ekstra 18 tl yansıdığını gördüm.

Bunun üzerine yaptığım görüşmeler. (her arama 444lü olduğundan 1 lira diye biliyorum oyuzden hepsini yazıcam)

1. ) müşteri temsilcisi telefonu açtı ama 1-2 dk beklememe ragmen sadece arkadaki sesleri dinledim

2. ) müşteri temsilcisine ulaştım kotayı 1 dk aşmışım arama detayıma bakmamı söyledi

3. ) müşteri temsilcisi telefonu açtı ama 1-2 dk beklememe ragmen sadece arkadaki sesleri dinledim yine aynı sorun

4. ) müşteri temsilcisi kotayı 20dk aştığımı söyledi, kendisine arama detayımda ilk görüşmemden (20.09.2015) 56 saniye için 12.5 tl+ötv kesildiğini gördüğümü ve toplamda 21 dakika görüşme oldugunu söyledim, o inatla 20dk aştığımı söyledi (20dk aşsam 12.5mu gelir dememe ragmen) ve 1. talebimi girdi

5.)bimcellden msj geldi (ne alaka anlamadım bimcell) talebim reddilmiş bende tekrar aradım; müşteri temsilcisi kotayı aşmadığımı fakat paketimin onay mesajı gelmeden görüşme yaptıgımı söyledi bende ayın 18inde onay mesajı geldiğini mesajın hala bende durdugunu söyledim kendiside kontro etti haklısınız ama fatura ekibi incelemiş ve kotayı 3dk aştı demişler bunun üstüne birşey yapamazmış. yetkili kişiyi istedim olayı anlattım 2. talep girildi

6.)onlar beni aradı ve 2. kez faturamı incelemişler italyaya giriş yaptıgımda italya operatörü diilde başka bir operatöre baglanmış telefon oyuzden 56 saniye için 18 lira kesilmiş. ben başka operatöre baglanıp baglanmadığımı nasıl anlıcam dediğimde cevabı yok

güvenip 15 dakika konussam bana 300 tl fatura gelecekti yurtdışına çıkıyosanız avea kullanıyorsanız dikkatli olun bugun avea hattımı lanet edip kapatıyorum
A
9 yıl
SHARP+DIGICOM+MEDİMARKT=APTAL YERİNE KONMAK
Bikaç yerde yazdım ama burdada başlık olarak dursun almayı düşünen olursa daha dikkatli olsun.

07.03.2015 tarihinde Mediamarkt internet magazasından 2 tane sharp 60le857 aldık müthiş bir indirimle tanesi 3bine geldi 2 tv 6bin tl (sonrasında niye ucuz oldukları ortaya çıktı)

Beylikdüzüne gelen tv kuruldu ışık sızması olduğu anlaşıldı servis ben hiçbirşey söylemeden bu tv ölmüş dedi rapor yazdı fotolar çekti ve merkezden onay alalım yarın televizyonu değişim için almaya gelirken raporu size veririm dedi bukadar emin yani servis. Digicom denen firmadaki mühendis servisin bozuk demesini dikkate almadan fotolardan tvler düzgün demiş nasıl bir tv GURUSU artık siz tahmin edin.

Defalarca mediamarkt'ı aradım rapor olmadan değişim yapamayız dediler digicomu arıyorum onlarda bozuk değil diyolar bu stresi yaşarken ataköyede kurulumu yaptırdık sonuç aynı 2 tvninde birebir aynı noktalardan ışık sızması var ataköy serviside bozuk dedi ama merkezden onay alcakmış sonucu belliydi tvler sorunsuzmuş.

Digicoma defalarca durumu anlattık en son petek hanıma mail atın dediler mail attık 2-3 kere aradık cevap bile vermediler.
en son bu tvlerin özelliği bu gibi saçma bişi söylediler.

Mediamarktı tekrar aradık biz tvlerin değişimini istiyoruz bunlar bozuk iade etme hakkımız var ama değişim yapın diyoruz sonuç yok.

Marmara park mediamarkta gittik durumu orda anlattık ordakilerde fotolara baktı tvlerin bozuk olduğunu ama internetten aldığımız için yardım etmeyeceklerini söylediler.

2 haftam bu tvler için ataköy iş ve beylikdüzü arası üçgende geçti harcadığım yol parası 200 tlyi rahat geçmiştir.

Değişim olmayacağını anlayınca tvleri internetten aldığımız için cayma hakkımızı kullanarak iade ettik.

2 gün önce bu sefer Marmara Forumda mediamarkta ugradım ordakilere gösterdik tvleri onlarda bozuk dediler ve ilginç bir bilgi verdiler 2014 ocak ayında gelen sharplarda tır devrilmiş ve bazı ürünlerde sıkıntı varmış bu şekilde, haziranda gelenlerde hiç sıkıntı yokmus. Bize keşke iade etmeseydiniz biz burdan değişimini yapardık dediler tvler ile ilgilenen arkadaş inanılmaz ilgilendi magduriyetinizi giderelim dedi 2 gün ugrastı dün bu tvleri size 3999dan 3599'a indirip verebiliriz istermisiniz dediler 600tl fazla olmasına ragmen kabul edip gittik ama sonuc magaza müdür heralde vazgcemiş ve 3800den aşağıya veremezmiş.

Mediamarkt yüzünden alışverişten sogudum 2 tane tv aldım 2side bozuk ve elimde suan ürün yok uğraşmamla kaldım.

tv1
https://www.youtube.com/watch?v=bs_MAatOmeQ
tv2
https://www.youtube.com/watch?v=OOND_ocd0uY


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
LG 47lm670s memnuniyetsizlik
Merhaba Arkadaşlar bu televizyonu yaklaşık 1 yıl önce büyük hevesle almıştım ama her açtığımda moralim bozuluyor bir benmi memnun değilim benim gibi sorunlar yaşayanlar varmı??

Sorunlarım Şöyle;

1-Televizyonun ekran parlaklıgı en sonda olmasına rağmen hiç ama hiç yeterli değil özellikle gündüzleri. (gece bile yetersiz)
2-Ekrana hafif yandan bakınca cok değil 40 derece 50 derece yandan bakın ekran karsıdan bakmaya göre inanılmaz karanlık gözüküyor evdeki 400tlye aldıgım pva panelli samsung monitorumun bile yanlardan görme açısı cok daha iyi nasıl bir paneli var anlamadım.
3-Haberlerde falan alttan gecen altyazılar bulanık okunmuyo uydu kutusundanmı anlamadım ama dsmart hd paket var diğer evde sharpın 3d olmayan 100hz tvsi var onda teledünya kutusuyla altyazılar gölgesiz akıyo.
4-Ekran renklerini hemen hemen aynı fiyata aldıgım bircok gereksiz oldugunu sonradan anladıgım bana göre tabi (3d,wifi,dahili uydu alıcısı) özellikleri olmayan sharp tv ile kıyaslama bile yapamıyorum.
5-Birde 3. tv olarak evde samsungun d6000 televizyonu var ununda parlaklıgı ve renk canlılıgı bana daha iyi geliyo ama birde samsungun dediğim modelinde tv izlerken otomatik olarak görüntüyü hızlandırıyo bunu hissediyosunuz tam olarak adını unuttum ekstra kare ekliyo galiba lg 400hz olmasına ragmen böyle bi işlem yapan özelliği yokmu varsada hissetmiyorum.

Yukarıda yazdıgım sorunları yasayanlar varmı benim gibi yoksa sadece banamı özel
Birde yeni tv alacaklara önerim gidip birsürü sacma özelliğe para vermektense aynı fiyata daha az özellikli ama daha büyük ekran alsınlar 200hz 400hz 800hz standart yayınla bi anlamı yok tvyi alırkende farkındaydım ama insan dayanamayıp alıyo şimdiki aklım olsa özellikleri az sharp veya 100hz 55 inc tv alırdım wifi ve 3d olmayan.
A
11 yıl
phuket tur yardım
Merhaba arkadaşlar

24 kasımda evleniyorum balayı için phukete gitmeyi düşünüyoruz bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi

herkese şimdiden teşekkürler.
A
12 yıl
acele 8120 veya 2700k
sizce hangisini almalıyım aslında 8150 almayı düşünüyodum ama yurtdışı stokları bile tükenmiş. intel alırsam anakart öneriside yapabilirsiniz.
A
13 yıl
acemiye yardım
merhabalar 350 tlye kadar navigasyon almayı düşünüyorum forumda baya bi sayfa okudum ama hala aklımdaki bazı soru işaretleri gitmedi

öncelikle almayı düşündüğüm 2 model

1- tomtom via 125 260tl
2- garmin 1410 310tl

forumda tomtom çok iyi bi şöhrete sahip değil biliyorum garminde eski gibi geldi bana model olarak ama ücretsiz güncelleme falan ilgimi çekiyo

sizce bunların dışında birşeyde olabilir ne almalıyım bugun alıcam büyük ihtimalle yardımlarınız için sağolun
A
13 yıl
avermedia trinity sinyal sorunu
uzun uğraşlar sonucu uyduyu çalıştırabildim :) fakat şöyle garip bir problem yaşıyorum deneyimi olanlar yardım etsin lütfen

problem:program olarak progdvb(en güncel versiyonu) kullanıyorum ve uydu kanalları listeden sorunsuz şekilde çalışıyor ama mesela ntv izliyorum şifreli bi kanalı açtığımda doğal olarak görüntü gelmiyo fakat sinyal 0 oluyo tekrar normal bi kanala geçince sinyal kendine gelmiyo ve hiçbir kanal açılmıyor. uydunun kablosunu çıkarıp tekrar taktığımda sinyal tekrar yükseliyo fakat şifreli veya çekmeyen bi kanala geldiğimde tekrar uydu kablosunu çıkarmam gerekiyor

böyle saçma bir sorun yaşayan varmı acaba dvbdream kurdum aygıt başlatılamıyor diyor ve açamıyorum, dvbviewer kurdum kanal tarama yapıyorum 1. kanalı ekliyo 2. ekliceği kanal şifreli ve 2. kanaldan sonraki hiçbir kanalı bulamıyo yardım edin lütfen kırcam lanet şeyi.
A
13 yıl
BUGUN TV ALICAM LÜTFEN YARDIM (05.07.2011)
herkese merhaba bugün tv alıcam akşama kadar karar vermem lazım 2 model arasında kaldım

samsung 46d6000

http://www.bimeks.com.tr/urun/117805/samsung-46d6000-117-3d-led-tv.aspx

ve lg 47lw5500

http://www.bimeks.com.tr/urun/118755/lg-47lw5500-120-ekran-3d-led-tv.aspx


hangisini almak daha mantıklı ya da benzer fiyata daha iyi ürün bulunabilirmi aslında kafamda samsung plazma 50c7000 vardı ama hiçbiyerde kalmamış

önerileriniz için şimdiden tşk.
A
13 yıl
HP yazici anlamsiz hareketler
gidip okadar para verip hp c6280 yazici almistim 2 sene once aldigim gune lanetler olsun bukadar beyin ozurlu bi yazici olamaz cok onemli bi cikti almam lazim ama sari murekkep olmadigindan dolayi cikti alamiyom siyah beyaz yazdir diyorum ama yok illa sari takmami soyluyo ne zaman zor durumda kalsam hep ayni sorun her cikti aldigimda sadece siyah kartusu kullan secmeme ragmen diger renklerde bitiyo ve sonunda hicbisi yazmiyo kartuslara para vermekten biktim tatile gittim geldim kartuslarin cogu bitti kendi kendine

HP nerde gorsem kufur ediyorum bukadar salak bi yazici olmaz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.