Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1021
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SHARP+DIGICOM+MEDİMARKT=APTAL YERİNE KONMAK
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bikaç yerde yazdım ama burdada başlık olarak dursun almayı düşünen olursa daha dikkatli olsun.

07.03.2015 tarihinde Mediamarkt internet magazasından 2 tane sharp 60le857 aldık müthiş bir indirimle tanesi 3bine geldi 2 tv 6bin tl (sonrasında niye ucuz oldukları ortaya çıktı)

Beylikdüzüne gelen tv kuruldu ışık sızması olduğu anlaşıldı servis ben hiçbirşey söylemeden bu tv ölmüş dedi rapor yazdı fotolar çekti ve merkezden onay alalım yarın televizyonu değişim için almaya gelirken raporu size veririm dedi bukadar emin yani servis. Digicom denen firmadaki mühendis servisin bozuk demesini dikkate almadan fotolardan tvler düzgün demiş nasıl bir tv GURUSU artık siz tahmin edin.

Defalarca mediamarkt'ı aradım rapor olmadan değişim yapamayız dediler digicomu arıyorum onlarda bozuk değil diyolar bu stresi yaşarken ataköyede kurulumu yaptırdık sonuç aynı 2 tvninde birebir aynı noktalardan ışık sızması var ataköy serviside bozuk dedi ama merkezden onay alcakmış sonucu belliydi tvler sorunsuzmuş.

Digicoma defalarca durumu anlattık en son petek hanıma mail atın dediler mail attık 2-3 kere aradık cevap bile vermediler.
en son bu tvlerin özelliği bu gibi saçma bişi söylediler.

Mediamarktı tekrar aradık biz tvlerin değişimini istiyoruz bunlar bozuk iade etme hakkımız var ama değişim yapın diyoruz sonuç yok.

Marmara park mediamarkta gittik durumu orda anlattık ordakilerde fotolara baktı tvlerin bozuk olduğunu ama internetten aldığımız için yardım etmeyeceklerini söylediler.

2 haftam bu tvler için ataköy iş ve beylikdüzü arası üçgende geçti harcadığım yol parası 200 tlyi rahat geçmiştir.

Değişim olmayacağını anlayınca tvleri internetten aldığımız için cayma hakkımızı kullanarak iade ettik.

2 gün önce bu sefer Marmara Forumda mediamarkta ugradım ordakilere gösterdik tvleri onlarda bozuk dediler ve ilginç bir bilgi verdiler 2014 ocak ayında gelen sharplarda tır devrilmiş ve bazı ürünlerde sıkıntı varmış bu şekilde, haziranda gelenlerde hiç sıkıntı yokmus. Bize keşke iade etmeseydiniz biz burdan değişimini yapardık dediler tvler ile ilgilenen arkadaş inanılmaz ilgilendi magduriyetinizi giderelim dedi 2 gün ugrastı dün bu tvleri size 3999dan 3599'a indirip verebiliriz istermisiniz dediler 600tl fazla olmasına ragmen kabul edip gittik ama sonuc magaza müdür heralde vazgcemiş ve 3800den aşağıya veremezmiş.

Mediamarkt yüzünden alışverişten sogudum 2 tane tv aldım 2side bozuk ve elimde suan ürün yok uğraşmamla kaldım.

tv1
https://www.youtube.com/watch?v=bs_MAatOmeQ
tv2
https://www.youtube.com/watch?v=OOND_ocd0uY


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



M
9 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun. Durum kabul edilebilir sınırın çok uzağında gözüküyor. Denilebilecek tek şeyin değişim/iade gerektirdiğidir.

Yalnız bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Burada, forumda, sharp tv lerin önceki tedarikçisi olan enkay hakkında sadece parça değiştiriyorlar, sadece tv değiştirmeyi biliyorlar, hiçbir bilgileri yok gibi ileri seviye yorumlarda bulunanların bu durum için ne diyecekleri merak konusu.

Buyrun bu televizyonları da değiştirsinler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.