D

Binbaşı
17 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
mobilde gördüğüm forumları düzenleme
baya eskiden birkaç forum seçmiştim ve onları görüyorum sadece. bunu iptal edip hepsini nasıl görmeye başlayabilirim?
D
7 yıl
Bu saatten sonra Harry Potter izlenir mi?
Hiçbir filmini izlemedim, kitabını okumadım. İzlemedim dememek için izlenir mi sizce 2017 yılında?
D
7 yıl
Şu adam kimdi çok acil!
Resimdeki tiyatroyu izledim de sağdaki adamı bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım 2 gündür yardım edin!

< Resime gitmek için tıklayın >
D
7 yıl
İngilizce uzmanlarına bir cümlelik çeviri
However, it is a common practice in substations and industrial installations to spread a shallow depth (5–50 cm) of gravel on the surface to increase the contact resistance between the feet and the ground soil.

Substation: trafo merkezi
Gravel: çakıllık
Ground soil: toprak zemin

İngiliççem yetmedi yardım please.
D
7 yıl
28\" bisiklete 26\" jant takılır mı?
Arka jant pert oldu, yenisini alacağıma eski bisikletimden çıkarıp takayım diyorum. Mümkün mü?
D
7 yıl
23 yaşında ilk defa bir kıza açıldım ve inanılmaz sonuç! (TÜM REDDEDİLEN AŞIKLAR İÇİN EDİT)
EDİT: Sayenizde şimdiden iyi hissetmeye başladım, hepinize teşekkür ederim. Bugün kıza söylediklerimi içimde kalmasın diye sööyledim, buraya yazdıklarımı da içimde kalmasın diye yazdım. Gerçekten çok daha iyi haldeyim şuan. Benzer durumlar yaşayan varsa, yaşananları içinde saklamasın. İnanın pişman olmayacaksınız.

DİKKAT: Aşırı derecede yalnızlık içerebilir!


Birkaç aydır yazışıyorduk, baya iyi davranıyordu ben de şakalar falan derken iyice yakınlaşmıştık. Hatta Whatsapp bildirim sesini bile farklı yapmıştım, o ses çalınca yüzümde güller açıyordu.
4 yıldır aynı sınıftayız. Ortak çok noktamız vardı. Benim hayalimde ise bölümümüzle ilgili kendi işimizi kurup bir ömür iyi kötü birlikte bir hayat sürmek vardı. Her gün işe birlikte gitmek, aynı proje üzerinde çalışmak, bir an bile ayrılmamak, gerekirse birlikte parasız kalmak ve çok para kazanırsak birlikte dünya turuna çıkmak gibi düşünceler çok güzel gelmişti. Kime güzel gelmez ki değil mi?

Her şey güzel gidiyordu. Bana kahve içme sözü vermişti bir olay sonucunda. Ben de sürekli bunun lafını ediyordum, sırf konuşmak için. Bulunduğumuz şehirde olmayan Starbucks'ta içmek için ısrar ediyordum. 1 saat mesafede başka şehre gidecektik. Uzun uğraşlar sonucu ikna ettiğimi düşündüm. Babama ait arabayla gidecektik.

Yine bu konuyu yazışırken, "Benimle kurduğun hayaller uç noktalarda olursa geçersiz olur." deyiverdi. Aylardır aramızda geçen her şey gözümün önünden geçti. Ben de şaka yapıyordum, kahve borcun falan yok dedim. Olur mu öyle şey yanlış anladın dediyse de ok yaydan çıkmıştı artık.

Bu laftan sonra, oldukça karmaşık bir döneme girdim. Haftalarca ne demek istediğini anlamaya çalıştım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranıyordu. Ben soğuk davranmaya devam ediyordum. Sınavla ilgili soru falan atıyorduk birbirimize. Vizeler bitmişti. 2 hafta hiç yazışmadık.
Herşeyi söylemek için, ne olacaksa olsun diyerek geçen hafta kahve sözünü tekrar gündeme getirdim. Tamam dedi, şehir içinde bir yere gidecektik. Mado'ya gitmeye karar verdik.

Yaklaşık 5 saat önce, buluşup oturduk. İlk ve son defa sadece ikimiz bir eylem gerçekleştirdik. Konuya zor da olsa girdim.
(Üstteki lafı önceden hatırlatmıştım, bu lafla ilgili olacağını ima ettim.)
"Ben seninle bir ömür geçirmek istiyordum."
"Aaaaa"
"????"
"Ben öyle şeyler istemiyorum. Sevgili olmak bana göre değil. Memleketim Sivas'a gideceğim. Orada ailemin istediği biriyle evlenirim. İşim de hazır, tanıdık var. Ailem ne derse o olur. Onlar birini uygun görürse, ben hayır demem, seveceğimi düşünüyorum. Sivas'tan dışarı adım atmayacağım. Sivas. Sivas. Sivas. Ailem. Ailem. Ailem. Ailem..."
"Bir daha bu şekilde konuşamayız. Mezuniyette de göremem seni. İnşallah iyi bir mühendis, eş, anne olursun. Yolun açık olsun."
"Senin de."

Hayatımın yazıldığı romandan bir bölüm bu şekilde sona erdi ancak yaşadığım ilkler ve etkileri bütün roman boyunca devam edecek.
Yaklaşık 6 ay daha aynı derslere, sınavlara gireceğiz. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Kalabalığın içinde güneş gibi parlıyordu. Şimdi rol yapıp arkadaş gibi mi davranacağım yoksa imkansız olsa da görmezden gelmeye mi çalışacağım?

İsmi HİLAL. Gökyüzüne her baktığımda, aklıma o gelecek. "Benimle kurduğun hayaller uç noktalarda olursa geçersiz olur." lafı zihnimden geçecek. Yaşanmamış geleceğimizin filmi zihnimde tekrar tekrar çekilecek.

Ne yapayım ben şimdi sevgili Donanımhaber'ciler?
Not: Hiçbir kızın peşinden koşmadım. Mezun olana kadar da bu şekilde devam edeceğimi düşünüyorum. Mezun olunca ne yapacağım, nerede iş bulacağım tamamen belirsiz ama buralardan gitmek istiyorum artık.
D
7 yıl
Hepsiburada ürünü tedarik edemedi
%20 indirim ve 75/300 kod ile 130 liralık montu 80 liraya aldım 3 hafta önce, bugün mail geldi başka ürün alın ya da iptal edin diye.
Hangi fiyattan yapılacak işlemler? İndirim ve kod çöpe mi gidecek?
D
8 yıl
TEB bankamatiği 70 liramı yuttu
Dün 70 liramı yatırmak üzere bankamatiğe gittim. 20 lira baya buruşuktu, ellerim dolu olduğu için düzleyemeden koydum para bölümüne. Bir süre sonra bankamatikten sesler çıkmaya başladı, ekranda ise paranız tanımlanıyor yazıyordu.

Ses hızlanmaya başlayınca kafamı hafifçe geri çektim, baktım para alma kısmı açık ve benim 20 lira duruyor. Tam alacakken kapak kapandı, makina hata verdi. Bir süre işlem yapamadım, sonra kartı verdi. Tekrar taktım baktım para yatmamış. Para yatırmaya çalıştım, ünite arızası dedi açılmadı. Para da çekemedim.

Kalbim delicesine çarpmaya başladı. 70 liram çöp mü olmuştu?

Hemen bankayı aradım, 20dk sonra ulaştım. Paranızı şimdi yatıracağız ama sizin olmadığı anlaşılırsa hesabınızdan 70 lira kesilecek dedi. Tamam dedim.

Hala para yatmadı. Yarın tekrar arayacağım. Göte gelme ihtimalim var mıdır sizce?
D
8 yıl
Isınmadan deadlift yaptım ve belim mi kaydı?
Az önce ısınmadan 70kg deadlift girdim. Kalkarken birden belimde birşey pıt etti ve ağırlık elimden boşandı. Şuan ağrıdan ayakta duramıyorum ne yapmam gerekiyor?
D
8 yıl
Bu orta göbek bu bisiklete uyar mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.