Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
433
Cevap
23572
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Prince Of Persia: The Sands of Time (2010) (5. sayfa)
O
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Vezir Nizam rolündeki Ben Kingsley'in ilk fotoğrafı yayınlandı.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yarbay

Ben Kingsley uyar da daha küçük çözünürlüklü bir resim bulamadın mı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Yarbay

Bu karakter olumlu



S
16 yıl
Yarbay

Jake Gyllenhaal'ı severim. Keşke Spider-Man rolünü de o oynasaydı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 22 Temmuz 2009; 1:39:18 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Binbaşı

Şimdi herkes adamın benzememesinden yakınmış ama şöyle bir şeyde var röpörtajda niye onu seçtiniz diye sorunca adam vücudunuda söylüyor yani prince i oynayabilicek adamın sadece benzemesi değil aynı zamanda bütün o akrobasileri yapabilmesi ve savaş sahnelerini iyi bir şekilde canlandırması lazım.Sonuçta kablolar vs olsada çok efor gerektiren birşey

WW kıyafeti ise muhtemelen hikayeyi ww ye sarkıtıcaklar veya sot ve ww yi birleştiricekler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Oyununu çok ama çok beğenen biri olarak heyecanla filmin çıkmasını bekliyorum. Bence gayet iyi gitmiş bu role bu arkadaş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yarbay

bende aynısını düşünüyorum başka isme gerek yok bu film ezer (inş yanılmayız) bak şimdi gaza geldim bi WW bitiricem bu sabaha kadar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Yarbay

Oyunu süperdi her şeyiyle. Bakalım film nasıl olacak. Görüntü efektlerini ve müziklerini çok merak ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
16 yıl
Yarbay

Jake Gyllenhaal hayatının rolünü kapmış önceden de donnie darko da oynadıda yeni çıkışını bu filmle yapması gerek bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Çavuş

Prince of Persia: The Brokeback Mountain


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
16 yıl
Yarbay

E
16 yıl
Yüzbaşı

S
16 yıl
Yarbay

Pers Prensi ile Özel Söyleşi

Oscar ödülü adayı Jake Gyllenhaal son filmi “Pers Prensi: Zamanın Kumları”yla ilgili olarak “Karakterimi Rafael Nadal, Mick Jagger ve Afacan Dennis’in bir karışımı olarak görüyorum.” dedi. “Her şey eğlenmekle ilgili.” diye devam etti. Genç aktör en çok “The Day After Tomorrow,” “Brokeback Mountain” ve “Zodiac” filmleriyle tanınıyor. Karayip Korsanları ve Büyük Hazine gibi gişe rekortmeni filmlerin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer ise her zamanki gibi bir çalışma içinde. Pers Prensi, büyük bir macera, bolca komedi, biraz aşk ve bolca şaşırtıcı özel efekt sunuyor. Karayip Korsanları gibi Pers Prensi de son derece büyük bir yapım. 2000 ekip üyesi ve sayısız figüran, Pinewood Stüdyoları ile Fas’taki mekanlar arasında 5 ay süren çekimlerde çalıştı. Gyllenhaal, tarihi değiştirebilecek Zaman Hançeri’nin yanlış ellere düşmesini engellemeye çalışan genç bir prensi canlandırıyor. Sir Ben Kingsley, Alfred Molina gibi tecrübeli aktörler ve sinema dünyasına yeni adım atan Gemma Arterton destekleyici rollerde. Filmin yönetmeni Mike Newell, “Harry Potter ve Ateş Kadehi” filmiyle, gişe başarısına aşina bir isim. Uzun saçlı Gyllenhaal, kostümü içinde olduğu halde Pinewood çekimleri sırasında söyleşi için bize katıldı. Dizine kadar gelen çizmeleri, deri pantolonu, önü açık bir gömlek ve kemerinde iki hançerle son derece yakışıklı ve kahramansı görünüyor.



S: Bu filmin sizin için farklı olduğunu söylemek mümkün mü? Bu yüzden mi bu filme katılmaya karar verdiniz?



C: En büyük nedeni, bu tür filmleri seyretmeyi seviyor olmam. Bu yüzden bunlardan birinde oynama fırsatından kendinizi mahrum etmeniz çok zor. Aktörlüğün pek çok farklı yönleri var. Benim gibi fiziksel yönleri ön planda biriyseniz oradan oraya sıçramak, binalardan atlamak, ata binmek, kılıçlarla oynamak ve bolca dövüşmek son derece harika bir şey. Bu çok eğlenceli. Öteki taraftan büyük bir filmde oynayacaksanız, bunu işi bilenlerle yapmalısınız ve bu konuda Jerry Bruckheimer’dan iyisi yok.



S: Birkaç sahne seyrettim ve Dastan’ın kanında biraz Indiana Jones’luk var. Amacınız bu muydu?



C: Evet, kesinlikle, aynı zamanda Afacan Dennis ve diğerlerine benzesin istedim. Dastan’ın sorun çıkartan, huysuz kişiliği, sürekli kendisinin haklı olduğunu düşünmesi, alaycılığı ve yüzsüz oluşu hoşuma gidiyor.



S: Gerçek insanlara dayalı farklı karakterler canlandırdınız. Peki 6. yüzyıldan hayali bir Pers prensi için çıkış noktası nedir?



C: Öncelikle çok uzun süren araştırmalar olduğunu söyleyebilirim fakat her şey aksan ve sesimi yansıtma çabalarıyla başladı. Bunun gibi bir filmin başarılı olabilmesi için her şeyin büyük düşünülmesi gerekir. Bir ses hocasıyla tanıştım ve bana çok eski metinler getirdi. Los Angeles’ta bir havuzun bir ucunda ben dururdum, diğer ucunda da o ve “Surları aşın askerler! Surları aşın!” gibi şeyler bağırırdım. Tiyatro yapmak gibiydi. Beni biraz daha ateşledi, kendimi biraz daha savaşçı gibi hissetmemi sağladı. Yapılacak çok fiziksel çalışma vardı.



S: Bunlara neler dahildi?



C: Altı ay süren idmanlar ve benim açımdan bunların işlevsel olması çok önemliydi. Yaptığım her şey, sette bir şeyleri yapabilmeme yönelikti, estetik bir amacı yoktu. Ağırlık çalışmaya giderken mont giyiyor ve ağır olan zırhın etkisine benzesin diye koşarken fazladan 10 kg taşıyordum. Koşarken, kılıçla koşmaya alışabilmek adına elimde bir şeyler taşıyordum. Sağımın ve solumun dengeli olması için bolca boks da yaptım çünkü Dastan sık sık aynı anda iki kılıç kullanıyor ve her şey simetrik olmalı.



S: Zor kısımları bir dublöre yaptırmayı hiç düşünmediniz mi?



C: [güler] Hayır, ben mümkün olduğunca her şeyi kendim yapmak isterim. Dövüş sahnelerinde biraz mükemmeliyetçiyim. Her hamleyi mükemmel yapmak istiyorum ve bundan azını kabul etmiyorum.



S: Çok büyük filmlerde rol aldınız ancak Pers Prensi çok ayrı bir boyutta gibi..



C: 'Vay canına!" diye düşündüm. Provalar sırasında, yapım tasarımcısının planladığı şeylerin resimlerini gördüğümde bile böyle düşündüm. Devam ettikçe aklım almaz oldu. Muhteşem kostümlerden, büyük setlere ve Fas'taki müthiş mekanlara kadar. Ve tüm bunlar sadece ve sadece filmin büyüklüğü ve ölçeğiyle ilgili değil. Kostümlerdeki ve setlerdeki ayrıntılar da önemli. Bir sette köşeyi döndüğünüzde hiç çekim yapmayacağınız bir yere gelebilirsiniz ancak yine de o ayrıntılar oradadır. Örneğin muhteşem oyma işleri ya da güzel çiniler. Mike Newell, köşeyi dönüp çekim yapmaya karar verirse ya da ben köşeyi koşarak dolaşmam gerektiğini düşünürsem, o ayrıntı düşünülmüş ve hazırlanmış oluyor.



S: “Pers Prensi” filminin yapımcısı 'Karayip Korsanları'nın da yapımcısı. Bu filmin aynı şekilde etkileyici olabileceğini düşünüyor musunuz?



C: Bence 'Karayip Korsanları' bir eğlence parkı yolculuğunun uyarlaması gibiydi ve bu film ise 'Pers Prensi' adlı video oyununun uyarlamasından öte bir şey olacak. Çıkış noktamız bu oyun olsa bile. Son derece eğlenceli olacak ve ayrıca bu harika bir hikaye. Çok ilginç karakterleri barındırıyor ve destansı özellikleri var. Bu filmin sırf çocuklara ya da video oyunu hayranlarına yönelik olduğunu asla söylemedik. Çok geniş kitlelere hitap edeceğini düşündük hep. Şu anda ise hepimiz bu filmi olabildiğince sağlam ve güçlü bir hale getirmeye odaklanmış durumdayız.



K
16 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Şimdi herkes adamın benzememesinden yakınmış ama şöyle bir şeyde var röpörtajda niye onu seçtiniz diye sorunca adam vücudunuda söylüyor yani prince i oynayabilicek adamın sadece benzemesi değil aynı zamanda bütün o akrobasileri yapabilmesi ve savaş sahnelerini iyi bir şekilde canlandırması lazım.Sonuçta kablolar vs olsada çok efor gerektiren birşey

WW kıyafeti ise muhtemelen hikayeyi ww ye sarkıtıcaklar veya sot ve ww yi birleştiricekler


Yorumu yeni gördüm. Prensin vücuduna baktığımızda aslında çok da iri yarı olmadığını görürüz sadece az biraz adelesi var o kadar dolayısıyla aslında prense daha çok benzeyen birini bulmak mümkün uygun vücudu bulmak dert değil, ilk sayfada verdiğim aktörlerin oynadığı LOTR serisi veya Lost dizindeki hallerini düşünürsek vücut olarak yeterliydiler. Oyunundaki o bazı akrobatik hareketleri normal şartlarda bir insanın yapabilmesi zaten mümkün değil, e dolayısıyla her filmde olduğu gibi Hollywood bir şekilde burada da bir kamera ve bilgisayar hilesine başvuracaktı, o aktör bunu yapamaz denirse de dublör imdada yetişecekti.

Kıyafet olayına gelirsek yine yanlış bir seçim yapmışlar. SOT'daki kıyafeti olmalıydı. Kıyafet olayı da önemli aslında, zira POP SOT ile POP WW arasında 7 yıllık bir zaman zarfı var. 7 Yılda kıyafet mi kalır, dikkat ettiyseniz oyunda (WW'de) bile karakterimiz acayip bir şekilde değişmişti sesi de kartlaşmıştı prens daha olgun ve daha yıpranmış haldeydi, bu önemli detayı atlamaları kötü olmuş. Bu hata oyuncu seçiminin yanında hiçbir şey ama artık çok geç. Umudumuz -eğer güzel olursa- POP WW ve POP T2T'da daha benzer karakterlerin oynamasında.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Temmuz 2009; 19:33:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
16 yıl
Yarbay

Jack abimiz zaten iyi. Bence olay Gemma`da...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Yarbay

Oyunlardan sinemaya uyarlanan en iyi film olacak gibime geliyor. Çünkü hem yapımcı kadro, hem yönetmen, hem de oynayanlar gayet başarılı kişiler. Fazlasıyla umutluyum bu filmden.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yarbay

K
16 yıl
Yarbay

_
16 yıl
Yarbay

B
16 yıl
Binbaşı

ben seneryo nasıl olacak onu merak ediyorum...Herkez ww diyor ama tüm olayda sot da başlıyor...seri haldde çekilirse daha güzel olur diye düşünüyorum inşallah tüm hikayeyi tek filme sıkıştırmaya çalışmazlar....


Bu mesaja 1 cevap geldi.