Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
739
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Polisten savcıya herkes işin içinde!.
S
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

İş insanı Fehmi Öztürk’ün 50 milyon dolarlık mal varlığına çöküldü. Soylu’nun akrabası ile emniyet müdürü, “Parayla bu iş çözülür” dedi. Savcı sahte rapor hazırlatmakla suçlanırken polislere de para dağıtıldığı belirtildi.



İş insanı Fehmi Öztürk’ün başına gelen ve yargıya taşıdığı olaylar yok artık dedirtecek türden. 

Fehmi Öztürk, 2014 yılında Fırat Muşlu ile ortaklık kurdu. 2017 yılında bu ortaklığa son vermek istedi. Ancak ortağı uzlaşmaya yanaşmadı. Devreye eski AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in başkanlığını yaptığı 5 kişilik bir “heyet” devreye girdi.

Kısa sürede 50 milyon dolarlık mal varlığı ile 360 milyon dolar değerindeki kentsel dönüşüm ve AVM projesi elinden alınan Fehmi Öztürk, yaptığı birçok suç duyurusunda ve mahkeme salonlarında sesini duyurmaya çalıştı. Öztürk başına gelenleri şöyle anlattı: “2018’in başında uygulamaya geçirilen planla, önce ortağım Fırat Muşlu tarafından şirket içerisinde kasten bir anlaşmazlık çıkarıldı. Sonra eski milletvekili Cuma İçten planlı olarak devreye girdi. İçten, anlaşmazlıkları dost meclisi ile çözmekte uzman olduğunu söyledi. Kurulan dost meclisinde ortağım Fırat Muşlu’nun silahlı adamlarının gölgesinde bana tarihsiz belgeler, senetler imzalatıldı. Bu dost meclisine tahkim heyeti adı verildi, şirketteki hisselerimin devri sağlandı. Mallarım elimden zorla ve hileyle alındı.” 

HEYETTE İMAM DA VAR 

Öztürk’ün “mal varlığını” elinden alan beş kişilik heyette eski AKP Milletvekili Cuma İçten’in yanı sıra Süleymancılar Cemaati’ne mensup bir imam olduğu öne sürülen Bayram Karakoç da yer alıyor. Ayrıca önceki İçişleri Bakanı ve AKP milletvekili Süleyman Soylu’ya yakınlığıyla bilinen Selahattin Tavusbay ile Süleyman Özdemir ve Şükrü Dericisi de beş kişilik heyette yer alan diğer isimler. 

SOYLU’NUN ENİŞTESİ 

Öztürk, mahkemelerde adalet ararken devreye Süleyman Soylu’nun akrabası ile bir üst rütbeli polis girdi. Öztürk bir suç duyurusunda yaşananları şöyle anlattı:  

“15 Ekim 2020’de Süleyman Soylu’nun eniştesi Abdulkadir Işık benimle görüşmek istedi. Ertesi gün Emirgan’da buluştuk. Yanında Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Yardımcısı olduğu söyleyen Taner Doğangüzel ve İbrahim Tüylüoğlu isimli bir şahıs vardı. Bana ‘senin dosyan Mali Şube’de, polislere 1 milyon 500 bin TL verildi. Dosyan kapatılacak ve savcının da haberi var’ dediler. Benim işimin çözülebileceğini ama için paranın yüzde 10’unun gideceğini söylediler. Sonra bu durumu Süleyman Soylu’ya mesaj atarak aktardım. Aynı zamanda Adalet Bakanı ve yardımcılarına da aktardım.” 

Bu görüşmeden bir süre sonra da Öztürk hukuk mücadelesine başladığı için öldüresiye dövüldü. Öztürk’ü ve oğlunu döven, Öztürk’ün bir gözünde kalıcı görme kaybı yaşamasına ve yedi saat boyunca ameliyat edilmesine neden olan Cem Özmüş ise 15 Temmuz 2021’de Kartal sahilinde silahla vurularak öldürüldü. Cem Özmüş’ün ailesi mahkemede yaşananları tek tek anlattı. 




https://www.birgun.net/haber/polisten-savciya-herkes-isin-icinde-484541



ŞU SÜLEYMAN SOYLU ADAMDIR DİYENLER GELSİN DE ŞU DURUMU Bİ AÇIKLASINLAR BAKALIM...



Dostum bu iş mhp ve akparti arasında bir savaşa dönüşüyor git gide. Bana öyle geliyor.

Burada SS fanatikleri vardı çıkıp iki kelime edemezler

Her zaman diyorum bunlar ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı kırılanhayaller - 11 ay +17
Soylu dedigin adam makaminda uyusturucu baronlarini misafir etmis, kriminal bir adamdir

Karsisina bir tek Umit Ozdag cikip senin makamina gelicem dedi
Yoruma Git
X_S!nS! - 11 ay +11
02.04.23
Senin gibi trolleri kimse dikkate almıyor boşuna kendini yorma
Yoruma Git
JaReD22 - 11 ay +7
K
11 ay
Yarbay

Dostum bu iş mhp ve akparti arasında bir savaşa dönüşüyor git gide. Bana öyle geliyor.

Burada SS fanatikleri vardı çıkıp iki kelime edemezler

Her zaman diyorum bunlar benim gördüğüm en yüzsüz kitledir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
X
11 ay
Teğmen

Soylu dedigin adam makaminda uyusturucu baronlarini misafir etmis, kriminal bir adamdir

Karsisina bir tek Umit Ozdag cikip senin makamina gelicem dedi



R
11 ay
Yarbay

Eğer arap saçına dönmüş maddi işinizin çözülmesi ona buna, nüfuzlulara falan kaldıysa bilin ki size üç kuruş verip paranıza çökeceklerdir.



D
11 ay
Yüzbaşı

Bunlar sadece kameraya yansıyanlar, hatta kameraya yansıyıp basına servis edilenler.
Daha kameraya yansımayan, basına servis edilmeyen Adliye-Emniyet'in bulaştığı böyle tonlarca olayın olduğunu düşünüyorum.

Hatta ülkede tuzun koktuğunu İstanbul Anadolu Cumh. Başsavcısı bile dile getirdi geçenlerde, hem de yazılı oalrak, bunun üstüne zaten bir şey yazmak gereksiz.

Bu ülkede artık işiniz tamamen şans.
Hiç alakanız olmayan, delil bile bulunmayan bir dosyadan yargılanıp hüküm giyebilirsiniz, abartmıyorum.
Bu adaletsizliğin de kısa vadede biteceğini sanmıyorum.

Yarın ülkemizin yönetimine dünyanın en onurlu milleti diye tabir ettiğimiz Japonlar bile geçse dıdısının dıdısının temizlenmesi için en az bi 20 yıl gerekli.
Mizah yapmıyorum



K
11 ay
Yüzbaşı

bu işleri merak eden gidip narcos izlesin, sizin gördükleriniz bu işleri asıl yapanların adamlarının adamlarının adamları bile değiller. medyaya birkaç palyaço atılırki ellerinde tutsunlar



G
11 ay
Teğmen

Mhp akp savaşı öyle mi :D başladı yine hayalperest muhalifler hikaye uydurmaya. Sıkı kenetlenin araları bozuk bu kez bize oy verin kesin kazanacağız diyerek güdecekler koyunları vah vah


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 ay
Yarbay

02.04.23
Senin gibi trolleri kimse dikkate almıyor boşuna kendini yorma



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Maşık12
K
11 ay
Yarbay

Yuh lan adamı mahvetmişler. Gerçi bunu bu hâle getirenin de kafasına sıkmışlar iyi olmuş. Hapisle filan ödüllendirip sonra salıverirlerdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
11 ay
Yarbay

neyse yerlıkaya geldı bu olayda çözulur en kısa zamanda



B
11 ay
Binbaşı

kim milletin parasını çaldıysa haram zıkkım olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @kırılanhayaller
P
11 ay
Yarbay

yine mi saçsız bakanımızın iş güzarlığı çıktı?



E
11 ay
Binbaşı

Akp nasıl bir oluşumsa her zaman ortaklarıyla eninde sonunda düşman oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kırılanhayaller
_
11 ay
Yarbay

Pastanin ortaklari cogalinca, birbirlerini yemeye basliyorlar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ExMilitary
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.