Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
96
Cevap
10575
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PEUGEOT 408 GT RENK KARARSIZLIĞI VE GENEL YORUM HK
M
geçen yıl (20588 mesaj)
Yarbay

408 berbat bir araba düşman başına..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @metinTasci
408 berbat bir araba düşman başına..
Yoruma Git
Moueson - geçen yıl +14
Görüntü haricinde her manada kötü bir araç .Motoru güvenilir değil , araç 3 silindir dizel gibi çalışıyor .İç hacim dar .Gösterge direksiyon uyum...
Yoruma Git
Yorumun Devamı JrFuKi - geçen yıl +10
Daha önce felaketine bu kadar heves eden birini görmemiştim. İnsan kendi düşüyor kuyuya itilmesine gerek kalmıyor. 1.2 gazabı
Yoruma Git
PeTeRPaNN - geçen yıl +6
J
geçen yıl (975 mesaj)
Yüzbaşı

Görüntü haricinde her manada kötü bir araç .Motoru güvenilir değil , araç 3 silindir dizel gibi çalışıyor .İç hacim dar .Gösterge direksiyon uyumsuzluğu var 1.85 üstü kullanıcılar için , GT donanım satıp 130 bg olarak devam etmesi ayrı bir komedi .sıfır 2.1 milyona satılırken malum sitede 6 bin km geçmemiş araçlar 1.5 1.6 alıcı bulamıyor . 4 kişi yüklü iken araç zorlanıyor ve daha fazla yakıyor .3 yıla kalmaz devamı gelmez bu modelin .

Sadece ve sadece tasarım albenisi var .Uygun fiyata alınmadıkça daha doğrusu 1.5 m altına GT alınmadıkça mantıksız şu ortamda

Renk olarak , mavi -kırmızı tutuluyor en çok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 13 Temmuz 2024; 20:54:9 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
geçen yıl (4144 mesaj)
Yarbay

Daha önce felaketine bu kadar heves eden birini görmemiştim. İnsan kendi düşüyor kuyuya itilmesine gerek kalmıyor. 1.2 gazabı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
geçen yıl (10773 mesaj)
Yarbay

Byd seal u derim. Ötvsi %80den %30düşüyor. 2.390 liradan 1.6-1.8milyona düşcek.

Bu arkası torsiyon, şişirilmiş psa grubu araç hocam. İlla alcam diyorsanız mutlaka test edin. Bozuk yollara girin. Büyük jant ile arkası iyice zıp zıp gezinir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 13 Temmuz 2024; 18:30:56 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
geçen yıl (9429 mesaj)
Yarbay

1.2 motor ve 20 jant 😕 şu arabayı 508 de olan 1.6 puretech 225 HP motorla neden getirmezler. Yokuşta klima açık full çakılı performansını düşünmek bile istemiyorum bu 1.2 Fındık motorun ayrıca 3 silindir motorun sesi dışardan traktör gibi çıkıyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 13 Temmuz 2024; 23:36:5 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
geçen yıl (6552 mesaj)
Binbaşı

Eski bir 308 GT kullanıcısı olarak renkten önce motor sorunları (lspi vs.) ve elektronik problemleri düşünmenizi tavsiye ederim. Artı olarak dışarıdan göründüğü gibi bir araç değil açıkçası, trimler olsun elektronik donanımları olsun vasatın altında maalesef. O fiyatlara çıkacaksaniz sıfır ayarında ikinci el premium c segment daha mantıklı duruyor. En azından aracınızın arkasında adam gibi servis olduğunu bilmek iyi bir şey.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 14 Temmuz 2024; 0:2:27 >

G
geçen yıl (1034 mesaj)
Yüzbaşı

1860 civarına satılıyor araç. Alternatif olarak sportage önerilebilir belki. Aklıma başka araç gelmiyor. Buzdolabı merakı varsa Life paket tiguan olabilir. Chery alınabilir yine uzakdoğu takıntısı yoksa.
Araç hakikaten iyi ama bu forumun st demirbaşlarının zoruma gidiyor çok satılması ondan bokluyorlar. Hele şu mousen ne derse tersini yapmak lazım



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @metinTasci
E
geçen yıl (6924 mesaj)
Yarbay

Motor hariç güzel duruyor ama bu paralara çıkıp 130 bg arabaya binmem şahsen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen yıl (16556 mesaj)
Yarbay

Bu kadar da gömmeyin, haksızlık yapmayın.
Bir kere çok donanımlı araba. Bu kadar dolu ve bu büyüklükte var mı alternatif? Liste fiyatina bakmayın. 1.8, 1.9 civarına paylaşıldı hep. Önemli olan satış fiyatı.
İç hacim neye göre dar? Uzun boylular için direksiyon perdeliyor ama peugeot genel yapısı öyle. Küçük direksiyonla farklılık yaratmaya çalışıyor. Baş mesafesi dışında geniş araba. Bagajı da çok iyi. Coupe tarzı araçtan yüksek baş mesafesi beklenmez. Ne farkı kalır 3008den?
Asıl iyi noktası konforu ve sürüşü. Bu araçtaki sürüş suv modellerde yok. Konfor olarak da süspansiyon gayet güzel. Suvlardaki o sertlik yok. Yalıtım da gayet başarılı.
Aracın tek handikapı 1.2 motoru. O motoru da hor kullanmayacak, zorlamayacaksin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @JrFuKi
M
geçen yıl (14450 mesaj)
Yarbay

1.2 motor performans olarak kötü değil ancak 408 hem ağır hem de geniş. Üstüne motor hassas ve sürekli kontrole muhtaç. 408'in bir de ciddi sorunları var, biraz şikayet sitelerinde göz gezdirin derim.

1.2 puretechi golfe koysalar kimse itiraz etmez zaten :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DarkH3R0
G
geçen yıl (4620 mesaj)
Yarbay

ford direksiyonunu focus 2 de çok kısa bir süre denemiştim. Belki 15 sene olmuştur. Güzeldi ama birkaç km kullandığım için çok fazla yorum yapamam.

bir arkadaşın fiestasını 2 hafta kadar kullandım. Yani şu 408 yol tutuyor, araba vs diyen kişiler o pert fiestaya bile binse, övdükleri o araçların süspansiyonlu market arabası olduğunu anlar.

bu fiestayı yeni alacak kişiye ben gösterdim, onlarda clio vardı. Notere giderken beni arkamdan virajlı bir yolda takip ederken, şaşırmışlar nasıl gidiyorum diye.

aynı yerde fabia ile aynı hızda gireyim dedim, aracın kafası 1 şerit kaydı.

ford kurye ileistanbul Antalya yaptım. Onda ise Ford direksiyonunu uzun süre kullanınca yorduğunu fark ettim.

vwde golfte olsa, yeni passata olsa o fiestadaki hislerin yarısını anca vardır. Lakin 408 bu konuda direk sıfır. Zerre hissi olmayan sadece konforlu bir araç. Vw de en azından biraz konfor, biraz his karışık bir şekilde var. Zaten tüm firmalar elektrikli ve 3 harfliler dolu olan direksiyonlara geçtiği için vw bu konuda bana göre kötünün iyisi işte. Yeni model araçlara göre iyi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 14 Temmuz 2024; 20:40:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SuperVeloceJota
C
geçen yıl (5654 mesaj)
Yarbay

Motorları sadece kağıt üstündeki veriler ile karşılaştıramazsın. 2.0tdi kağıt üstünde sadece 10 bg daha güçlü ama iki motoru da kullan hissiyat olarak 1.2 yanına bile yaklaşamaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @goygoy06
A
geçen yıl (1713 mesaj)
Binbaşı

Kopan küçük triger parçaları motorun içine girince temizlemek de basit mi? Pardon peugeot güzellemeni yarıda böldüm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
geçen yıl (1584 mesaj)
Binbaşı

2023 Şubat ta sıfır km GT 1720 tl ye aldım. 11bin km ye geldi. Hiçbir sorun yaşamadan severek kullanıyorum. 2bin km uzun yoldan dün geldim hiç üzmedi. ortalama yakıt 7.2 lt şuan karışık. özellikler çok iyi. bu donanımda bu konforda bence rakibi yok. motor vs gayet yeterli bana. agresif süren biri değilim zaten çoluk çocuk var. bagaj kocaman. şanzıman çok konforlu. yol tutuşu güzel. içi sessiz. teknoloji güvenlik donanımları oyuncakları vs... 408 tavsiye edebilirim.



M
geçen yıl (4339 mesaj)
Yarbay

Bu güzelim aracı 1.6 puretech ile niye getirmezler anlamak zor gerçekten
Yine de güzel araç mavi renk veya kırmızı bambaşka





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 13 Temmuz 2024; 22:55:53 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
geçen yıl (55867 mesaj)
Yarbay

Hocam Fransa veya İngiltere'de 408'in 225 hp hybrid modelleri var. Oralardaki emisyon normları en az Türkiye kadar katı değil mi ki? Öğrenmek amacıyla sordum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Temmuz 2024; 0:38:52 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @amadeus99
S
geçen yıl (2245 mesaj)
Yarbay

Orada standartlar daha ağır. öyle ki tek başına benzinli motorun satılabilmesi bile imkansız(a) yakın durumda şuan, bir hybrid desteği olmak zorunda.

Ancak plug-in model ile eski 1.2 arasında müthiş bir fiyat farkı var. plug-in'ler çok maliyetli modeller, o araç buraya geldiği gibi rahat 3 milyonun üstünde olacak. o noktada "pejo'ya o parayı vermem" kalıbı devreye girer milletimizde :) getirmeme kararları yanlış değil.

Burada üzücü olan saf 1.6 puretech'in ölümü.. emisyon baskıları motorları çok kompleks ve pahalı duruma getirdi, 508'deki 1.6 puretech 225 benzin bu araç için biçilmiş kaftan, mis gibi mesela ve pahalı da olmazdı. ama yok, illla koca bir pil olacak, bir yerlere fiş sokulacak, araba karmakarışık ve daha ağır bir hale getirilip o standartlar müşterinin cebi söğüşlenerek tutturulacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur