Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir
8474
Cevap
544755
Tıklama
60
Öne Çıkarma
Cevap: Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (443. sayfa)
A
2 ay
Moderatör

Hmmm. Bilemedim hocam, arada Diablo'ya sezon gelirse, Baldur's Gate'e veya Assassin's Creed oynadım. 1 ay hiç kullanmıyorum girdiğim zamanda aralıksız oyunu oynuyorum. Problem olarak sayabilecegim bir durumla karşılaşmadim. Hem tablet hemde mac üzerinden oynadım. Sanki dahili makinede oynuyormuş gibi performans alıyorum.
Yer İstanbul, sağlayıcı turknet 1.000mbs. Altyapı iyi olduğu için olabilir belki bilemedim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cocobongo555
S
2 ay
Binbaşı

Beyler xiaomi mi box 2. Gen ile gfn kullanan var mı aranızda . Herhangi bir ses yada görüntü sorunu yaşıyormusunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 ay
Yarbay

Ben nova ile kullanıyorum Android 11, oyun açıldıktan belli bir süre sonra 3-5-15dk belli olmuyor ekran donuyor, oyun arka planda çalışıyor ama görüntü donup kalıyor. Bir çok Android box ta bu sorun var, GeForce now ın Android uygulamasının altındaki yorumlara bakabilirsiniz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SonSadrazam
S
2 ay
Binbaşı

Evet bir tanıdığım mi stick ile bu sorunu yaşıyormuş bende acaba ram yetersiz kalıyor diye düşündüm . Biraz daha araştırma yapıp öyle alayım cihazı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mixenon
R
geçen ay
Binbaşı

Geforce Now Gameplus eposta adresini değiştirmenin bir yolu var mı? Şifre değiştir, Tel değiştir açık eposta değişimine izin vermiyor profil ayarlarından uygulama.

gameplus.com.tr - Aydınlatma metninde veri işleyici Turkcell Lifecell olarak gözüküyor Nvidia ile alakası yok. Nvidia desteğe bağlandığımda yeni bir hesap oluşturmam isteniyor. Yerel GeforceNow sağlayıcı olarak Turkcell Lifecell Game+ ile güzel bir tezgah açmışa benziyor.

Ne hesap silinebiliyor ne de eposta değiştirilebiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 14 Haziran 2024; 14:58:32 >

D
geçen ay
Çavuş

biliyorsunuz sea of thieves eklendi fakat türkçe yaptığımda oyuna restart gerekiyor ve oyun otomatik olarak kapanıyor var mı bu gerizekalı uygulamanın bu aptalca sorununun çözümünü bilen?



M
geçen ay
Teğmen

geforce now u 2020' de nvidia shield ile çok kullandım. 6 saat kesintisiz oynatıyordu, sonrasında oyundan atıyordu, hemen girip kaldığım yerden devam ediyordum. sonrasında game plus gelince eskisini aratacağını tahmin ettiğimden üyelik yenilemeyip, nvidia shield de sattım. şimdi vpn ile üyeliği pc den alsam, vpn siz android box tan devam edebilir miyim?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @drowen
B
geçen ay
Yarbay

Artık bilgisayarım yeni oyunları kaldırmıyor

Acaba yeni pc mi toplasam yoksa geforce now üyeliğimi alsam? İşin kötü tarafı türkçe yama yapılamıyor bu sorun hala çözülemedi değil mi?

benim pc; rx480 gb, i5 6500, 16 gb ram



D
geçen ay
Binbaşı

Android Box'tan hiç denemedim ama, muhtemelen VPN'siz yine Gameplus'a yönlendirecek.

Ben bu aralar Boosteroid'te takılıyorum, 2 ay oldu üyelik alalı ve GFN'de olmayan oyunları oynuyorum. VPN'e vs hiç gerek yok, Android, PC vs'den bağlanabiliyorsun.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mrkzk
M
geçen ay
Yarbay

Çoğu Android Tv box ta, GeForce now çalışmıyor, oyun açılıyor, 3-5-15 dk kadar oynuyorsunuz, sonra ekran donup kalıyor, arka planda oyun çalışıyor.
Android Tv box ta GeForce now uygulamasının altındaki yorumları okuyun.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mrkzk
D
3 hafta
Çavuş

Beyler bir şey soracağım benim oyunlarda fps 75 sabitlenince hayvan gibi donuyor, kasıyor, paketloss falan giriyor ama 60 fps sabitlenince böyler şeyler diğerine göre çok daha az oluyor. Fps arttıkça uygulama çöküyor. Biliyorsunuz ekran kartı seçmek gibi bir lüksümüzde yok. Hala gtx1060a tabi durumdayız. Sizdede durum böyle mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 hafta
Binbaşı

Globalin beleş versiyonu bile çöp Gameplusı 1000e katlar. her ay parasını ödediğim servis o kadar lanet iğrentç bi hale geldi ki ne oyunlar yüklenebiliyor doğru düzgün ne kasmadan oynanabiliyor
bazen yarım saat bile açmayabiliyordu. Vpnle Globale geçtim max 5dk sıra bekleyip giriyorum, saatte bir çıkıp giriyorum ve parasıyla aldığımız Gameplus çöpünden milyon kat daha kaliteye oynuyorum hemde bedava. Almayın Gameplus cidden paranıza yazık. Çöpe gidiyor para...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 8 Temmuz 2024; 13:7:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
3 hafta
Yarbay

oha, 1060'li makina mi veriyor ? saka gibi. zaten karti oyle olan adam gidip bu hizmeti aliyordur.
komedi resmen. cok garibime gitti. en az 3000 serisi vermesi lazim ki dusuk sistemi olan adami cezbetsin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @darkelff
P
geçen hafta
Yarbay

Şuan parayla bile alınmıyor. Süreli premium hesabı alayım dedim. Kaç saattir uğraşıyorum. Ödeme sayfasına geliyorum, 3d ödeme sayfası geliyor, telefona şifre geliyor giriyorum onaylıyorum sonra bomboş bir sayfa açıyor siyah... Mobilden denedim onda da aynı. Müşteri hizmetlerini arayayım dedim yokmuş. Canlı yardım vardır dedim belki destek sayfasında. Oraya da sadece bot koymuşlar hiç bir işe yaramıyor. Dolandırıcılık servisi gibi. Allahtan karttan para da çekmemiş kontrol ettim. 3 kez denedim üçünde de olmadı bende bıraktım. Bunlar bu dandik arayüz, çalışmayan web sitesiyle yakında batar.




Bu mesajda bahsedilenler: @cocobongo555
M
geçen hafta
Er

GeForce Now Avrupa Sunucularında Sınırlı süreli yüzde 50 indirim var isteyen VPN ile girip bakabilirhttps://www.nvidia.com/tr-tr/geforce-now/



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 gün
Yarbay

1 aylık falan kod satan var mı? dolandırmazsanız sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 22 Temmuz 2024; 22:26:7 >