C

Binbaşı
18 Nisan 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
1296 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
geçen yıl
Tuncmatik Online Ups Voltaj Sorunu.Help!
Selam beyler. Tuncmatik Newtech Pro II x9 1KVA online-ups sahibiyim.
resimlerde de gördüğünüz üzere voltajlara baktığımızda bi 225-219 oluyor bir de sıksık 50-50 oluyor. Bu normal midir? normal değilse düzeltme ayarı var mıdır? online ups olduğu için sabit vermesi gerekmezmiydi ? kafamda deli sorular. yardımcı olursanız sevinirim


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
PS 4 Anormal saçma bir sorun. Yardım Lazım!
Merhaba arkadaşlar baştan sona okuyup yanıtlarsanız sevinirim.

CUH1216A Model mat, 2Terabyte HDD'li (önceki sahibi takmış 2tb hddyi) kalın kasa bir ps4 sahibiyim cihazın çok enteresan bir problemi var, oyun indirirken eğer ben arada sırada menülerde gezinmezsem yani kendi kendine yaklaşık bi 15-45dk arası açık kalırsa cihaz donuyor. makinayı baştan açmak zorunda kalıyorum. Dinlenme modunda indiriyorsam eğer yine aşağı yukarı aynı dklar arasında indirme donmuş oluyor, cihazı uyandırabiliyorum ama bu sefer de kolla bişey yapamıyorum ve cihaz yine donmuş oluyor. Yine makinayı baştan başlatmak zorunda kalıyorum. Ama cihaz açıkken ara ara menülerde gezersem veya dinlenme modundaysa ve ben ara ara dinlenme modundan çıkarıp tekrar dinlenme moduna alırsam makina hiç donmuyor ve indirmeler başarılı oluyor. Şimdi muhtemelen cihazın aşırı ısındığını veya hdd'de bi problem olduğunu söyleyeceksiniz ancak öyle bi durum da yok.

*Cihazda en ufak bir aşırı ısınma yok
*Oyun oynarken kasma,donma,takılma hiç bir şey yok, en baba oyunları saatlerce oynıyım banamısın demez çok güzel çalışıyor

Fakat benim anlamadığım bunlara rağmen makina boşta kendi kendine indirme yaparken neden kendi kendine donuyor? Buna anlam veremedim. Makinayı habire menülerde gezdirerek indirme yapmak da işkence gibi oluyor , gece uyurken indirme yapamıyorum malum cihaz donuyor kendi kendine.

Cihaz tamamen güncel bu arada.

Denediğim Çözümler
-Güvenli moddan Veri Tabanını Yeniden oluşturdum düzelmedi
-Makinaya Format attım (Fast) düzelmedi

Gördüğünüz gibi çok enteresan bi durum, oyunlardayken en ufak bi donma kasma yok ama indirirken boşta bırakırsam donuyor. Nette bi çözüm bulamadım. Var mı tavsiyeleriniz?
C
6 yıl
Bedelli askerlik yoklama olmama rağmen yok görünüyor (ÇÖZÜLDÜ)
Arkadaşlar çok acil desteğe ihtiyacım var. 5 ocakta benim celbim. ben geçen hafta pazartesi bütün yoklama işlemlerimi tamamladım. hatta 3 yeşil ışığı da gördüm ama bugün tekrar yoklama takibine girdiğimde

"Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.

Bu hizmeti kullanarak, askerlik yoklaması işlemleriyle ilgili durumunuzu takip edebilirsiniz."

bu ne saçmalık şimdi? ben yoklamamı yaptırdım bütün yeşil ışıkları da görmüştüm şimdi de bu saçma şey çıktı.

ardından Asal bedelli sınıflandırma sonuç sorgulamaya girdim orda da yoklamam yok gözüküyor.

napıcam ben şimdi???

EDİT:ASkerlik şubesine gittim ve sordum böyle böyle dedim benim yoklamam yok görünüyor ve saçma sapan bir yazı çıkıyor diye, bana memur dedi ki senin yoklaman tas tamam. ekranda herşey görünüyor, sen e devleti baz almıcaksın dedi. e devlette sisteme düşmüyor dedi yeşil ışıkları gördükten bir süre sonra sistem resetliyormuş ( ne saçma şey). ama sonuç olarak görevli memur senin yoklaman var için rahat olsun dedi, dedim bi sorun olmasın başıma bela açmasın bu dedim yok açmaz dedi merak etme dedi. umarım dedikleri doğrudur. ayrıca şubedeki bir kaç asker de " bu sorunu çok yaşayan var" dedi.

sözün özü aslında tamamen e devlet sistemindeki saçmalıktan kaynaklanıyor yoksa bir hata veya sorun yokmuş ama sizin de başınıza gelirse yinede riske atmayıp şubeye bir sorun derim.
C
6 yıl
Ups ile ilgili bir sorum var
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Beyler elimde Tunçmatik Lite II 850VA ups var. 3 senelik. aküler bitti. ama elektriğe bağlı olarak çalışıyor tabiki.PS4 ve TV bağlıyorum sadece. benim sorum şu olacak, ben akü falan almasam bu şekilde cihazları akımdan koruma ihtimali var mı? varsın elektrik kesilince cihazlar kapansın sorun değil. ama akım ve voltaj gidip gelmesinden korur mu (regulator görevi yapar mı yani)?

lütfen acil cevaba ihtiyacım var
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.