tüm bakımları yaparsın çıkarsın otoyola adam gibi devirlenir atmosferik zaten çıkın limitleri zorlayın açılır. sağırlaşma dediği kurum oluşmuş kolayca atar motor bunu.
8 Yaşında 45 bin kmde tanıdık bayandan araç bulduk araç markası şimdilik nazar değmesin diye söylemeyeceğim mazur görün nazar değiyor sonra sıkıntı bende bu konuda :) Neyse aracı ustaya gösterdik her şey tamam dedi boyası çiziği vs de yok . Usta adam arabayı adam az kullanmış dedi bizde adam değil bayan dedik ustanın yüzü ekşidi bayanlar çok devirli sürmez bu da motorun yüksek devir çevirmesini zorlaştırır dedi. Ralli yapmayacağız :) ama araç atmosferik arada sıra bir 4-5 bin devir çevirse güzel olur usta bunu deyince denemeyi de yemedi açıkcası dedim şimdi iş açar başıma sizin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sağırlaşma olayı genelde düşük devirde arabayı gitsin diye gaza yüklenince boğması aslında. Dizel arabalarda 2000 devir altında arabayı zorlayınca ciddi ciddi sağırlaşıyor araç. Turbo devreye giriyor mu girmiyor mu belli dahi olmuyor. Ama benzinli arabada o kadar da çok olmuyor bu durum. Fakat dizellerde aşırı fark ediyor. Bizzat bir yakınımın aracı bu durumdaydı aracın turbosu devreye giriyor mu girmiyor mu belli dahi değildi. Aracı 3 gün full dip gaz kullandım en son o araç 2. viteste gazı kökleyince 2000 den 3000 devire patinaj çekiyordu
ben de bayandan aldım, sağır oğlu sağır idi. araba 140ta kalırdı. sonra ben benzini fazla vermişim bi gün fabrika verisi 170 olan son hızda gidiyordu. sonra tekrar bayana sattım
o Sağıraşma olayı Daha çok dizel de olur benzinde kolay kolay olmaz Lpg de ise hiç hiç olmaz benzinli olduğundan gönlün ferah bir şekilde alabilirsiniz. Ha bana sorarsanız 8 yaşında araba geçrekten 45binde olmaz olsada çok yatmıştır o araba yada vizeden vizeye km düşürülmüştür.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Teşekkürler hocam.
:) Aracınız dizel mi benzinli mi ?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Atmosferik benzinli 2.0 16v
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Yüksek devire ihtyacım yok diyorsunuz :)
Hiç bir bayanı kullanırken görmedim ama usta 2000 e gelmeden önce değiştiriyordur dedi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsufrankwoli -- 23 Haziran 2016; 21:24:48 >
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bizzat bir yakınımın aracı bu durumdaydı aracın turbosu devreye giriyor mu girmiyor mu belli dahi değildi. Aracı 3 gün full dip gaz kullandım en son o araç 2. viteste gazı kökleyince 2000 den 3000 devire patinaj çekiyordu
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Eh nispeten
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Ha bana sorarsanız 8 yaşında araba geçrekten 45binde olmaz olsada çok yatmıştır o araba yada vizeden vizeye km düşürülmüştür.