N

Yüzbaşı
29 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
dizel motor yağım kapkara zift gibi olmuş!
değerli dostlar motora elf 5 30 tam sentetik yağ ve yağ filtresi mazot filtresi hava filtresi ddeğişimi yeni aldığımda yaptırdım araba 244binde. yağ değişeli 4500 km olmuş bugün yağı kontrol ettim hemde yağı yağ ekleme kapağından parmağımı sokarak kontrol edeyim dedim yağ zift gibi tabaka bıraktı parmağımda silince kolay silinmedi elimden.yakıt olarak shell nitro kullandım farklı kullanmamıştım ki çok kirlenmiş kurum çok mu oluşmuş içeride acaba yağ 1 yıllık hazıran ayı ortası gibi değiştirsemm i acaba
N
8 yıl
go ibragaz istasyonundan mazot alan var mı?
burda opet istasyonu kapandı yerine go ibragaz istasyonu geldi po da 3.89 euro dizel go da 3,62 tam merkezde bu istasyon. alınır mı?
N
8 yıl
turbo dizel motor ilk çalışma mavimsi duman atma
turboda sorun mu var yağ eksilmiyor 3500km dir takip ediyorum uzun yol ve şehiriçi kullanıyorum. mavimsi duman güneş ışığında belli oluyor gölgede beyazımsı görünmekte. kalkışta duman yok. araba kia 1.5 cerato 2006
N
8 yıl
fıskıye ve motor sorunu dizeldir!
kia cerato 2006 model 1.5 dizel. 6 aydır bir km yapmadı askerlik dolayısıyla. akü bitmiş aküyü dün şarja verip bugün aldım.taktım araba ilk çalışmasında tıtıtıtıtttt diye ses geldi motordan. sonra beyaz dumanlı çalıştı ısınınca kesti ne olmuş olabilir?


ikinci problem ise fıskıye su basmaz olmuş kışın etkilenmesin diye antfrizli cam suyu koyup gitmiştim. şuan basmıyor. sigorta vs atmışmı baktım göremedim yaşayan var mı bu sorunu.
N
9 yıl
turbo devri ve motor devri nasıl seyrediyor?
sorum şudur ki motor rölanti devri 1000 ve 900 diyelim turbo bu devirde kaç devir çeviriyor? bunun bir standartı var mı? 1000 devirde turbo 3bin çevirir gibi bir hesap var mı?
N
9 yıl
dizel arabada yakıtı bitirene kadar kullanmak
yakıt bitene kadar kullanmak zarar verir mi?
N
9 yıl
5 bin özel harekatçı alınacak hakkında
acaba başvurudan sonra sınav mı olunuyor nasıl işliyor anlayamadım? konu dışı bölümü uygun mu onu da bilmiyorum.
N
9 yıl
mazot pompası hakkında bilgi istiyorum
Malum dizel motorlu arabaların motorlarında bir kaç pahalı parça bulunmakta bunlardan en pahalısı da mazot pompası. dizel motorun temiz yakıt alması gerek en hassas konu denilir fakat mazot pompası yakıttan ötürü nasıl bozulur bunu anlatabilir misiniz? hangi iç aksamı neden bozulur. hadi enjektör tıkanır vs 10 numara yağ atma durumları var internette dönüyor. bende arabama en iyi yakıtı almaya çalışıyorum fakat neden bozulduğunu merak ettim.
N
9 yıl
kapı sökülürse ve takıldığında fabrika ayarı kaçar mı? / resim eklendi.
Veya böyle bir ayar var mı kapılarda düzgün kapanması için. veya sökülürse satarken sorun olur mu ? kapı içinden doğru düzeltme yapılcakmış kapı sacında bir bombeleşme var çürüme değil sürtme olmuş daha önceden boyaya zarar gelmemiş ama dalga dalga olmuş foto yoktu koyamadım ama ekleyebilirim yarın. illa o bölgenin boyası kazınacak mı? ücretler hakkında bilgisi olan yazsın lütfen.




< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
Hp fazla olup tork aynı ise bir fark olur mu?
Sorum şu 102 hp 235 tork bir motor var ikinci seçenek motor ise 110hp 235 tork ne kadar fark var? performans bakımından.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.