Bir adet 1 tb hdd ekleyebilir misiniz sorunsuz ? Islemci sogutu olarak stok yeter mi cunku oc yapmicam ? Parcalar arasinda sikinti var mi ekran kartinin gucunu tamamen kullanabilir miyim ? Guc kaynagi olarak 500w ya da 550w 80plus gold dusunuyorum 300 u gecmeyen eger bronze da olur derseniz 1 adet ekleyebilir misiniz ? Alternatif parcalar varsa daha ucuza daha performansli yazar misiniz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tesekkurler peki kasa ile ilgili bilginiz var mi ?
Fractal Design en kaliteli markalardan birisi çok fazla söze gerek yok. Ama yurt dışından kargo ile getirecekseniz masrafı fazla olur. TR'de aynı kalitede olmasa da TT Core V1, CM Elite serisi ve Antec'in şu kasası var. Fiyatı biraz daha arttırırsak Corsair 250D de düşünülebilir.
Fazla bir fark olacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >