Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
220
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Microsoft, Windows ve Surface’i tek bir lider altında birleştirdi
M
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Microsoft, Windows ve Surface’i tek bir lider altında birleştirdi
Microsoft, Panos Panay'ın geçen yıl sürpriz bir şekilde Amazon'a gitmesinin ardından Windows ve Surface gruplarını iki farklı lider altında toplamaya karar verdi. Yapılan açıklamaya göre Pavan Davuluri, Windows ve Surface birimlerinin yeni başkanı olacak.



Windows ve Surface'i Pavan Davuluri yönetecek



Panos Panay'ın ayrılmasının ardından Microsoft, Windows ve Surface gruplarını iki farklı lider altında toplamıştı. Davuluri, Surface ve cihaz çalışmalarını üstlenirken, Mikhail Parakhin de Windows ve web işlerine odaklanan ekibe liderlik etmişti. Ancak şirket, Mikhail Parakhin'in rolünden ayrılışının ardından Davuluri'nin rolünü yeniden genişletmeye karar verdi.



Microsoft'un deneyim ve cihazlardan sorumlu başkanı Rajesh Jha, Parakhin'in şirketten tam olarak ayrılıp ayrılmadığını açıklamadı. Ancak Microsoft AI biriminin kurulmasının hemen ardından Windows ve cihaz ekiplerini bir kez daha bir araya getiren yazılım devi, göründüğü kadarıyla yapay zekayı merkeze alarak bütüncül bir yaklaşım benimseyecek.



Ayrıca Bkz.Microsoft’un 30 yıl boyunca güncellemeyi unuttuğu Windows özelliği



Pavan Davuluri artık Microsoft'un Windows ve Surface ekibinin lideri ve doğrudan Rajesh Jha'ya bağlı olacak. Ancak aynı zamanda Microsoft'un yapay zeka çalışmalarından sorumlu olan Mustafa Suleyman’a da rapor verecek. Microsoft'ta 23 yılı aşkın süredir çalışan Davuluri, şirketin Qualcomm ve AMD ile birlikte özel Surface işlemcileri geliştirme çalışmalarında yer almıştı.




Kaynak:https://www.engadget.com/microsoft-merges-its-windows-and-surface-teams-under-one-leader-103204076.html

 Haberi Portalda Gör

Yine güzel konuşan ama icraatı eksik olan hintli Ceo vakası
Yoruma Git
1BilimAdamı - geçen ay +4
1
geçen ay
Yarbay

Yine güzel konuşan ama icraatı eksik olan hintli Ceo vakası




K
geçen ay
Binbaşı

Hintliler yönetici pozisyonunda bütün Amerikalı teknoloji şirketlerini ele geçirdiler neredeyse. 1 Hintli gidiyor, yerine 10 Hintli geliyor.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.