Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
421
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Microsoft, disksiz tamamen dijital Xbox Series X konsolunu tanıttı
M
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Microsoft, disksiz tamamen dijital Xbox Series X konsolunu tanıttı
Xbox Games Showcase 2024, muhtemelen son birkaç yıldaki en iyi Microsoft oyun etkinliği olarak kayıtlara geçti. Yeni oyunların ve fragmanların duyurusuyla harmanlanan etkinlikte Xbox Series X konsolunun disksiz tamamen dijital versiyonu da tanıtıldı. Bu versiyon standart Xbox Series X ile aynı donanıma sahip ve aynı performansı sergiliyor.



Disksiz Xbox Series X bu sonbaharda çıkıyor



Yapılan açıklamaya göre beyaz renkli disksiz 1TB Xbox Series X, yine beyaz renkli 1TB Xbox Series S ve diskli özel sürüm 2TB Galaxy Black Xbox Series X bu sonbahar tatil sezonunda piyasaya sürülecek. Microsoft kesin bir çıkış tarihi paylaşmadı.



Kesin çıkış tarihi belirsiz olsa da Microsoft, her üç konsolun da fiyatlarını açıkladı. Disksiz tamamen dijital Xbox Series X, 450 dolar (500€) fiyat etiketine sahip olacak. Xbox Series S 1 TB için 350 dolar (350€) ve Galaxy Black Special Edition Xbox Series X için ise 600 dolar (650€) fiyatlarla alıcı bulacak.



Ayrıca Bkz.Merakla beklenen Doom: The Dark Ages sonunda duyuruldu



Bunlarla birlikte yeni 1TB Xbox Series S konsolu görünüşe göre mevcut 1TB Xbox Series S'in yerini alacak zira Microsoft bu ürünün “stoklar tükenene kadar” satın alınabileceğini belirtiyor. Ayrıca dijital Xbox Series X ise bir sürpriz değildi. Yeni sistemin uzun süredir üzerinde çalışıldığı söyleniyordu ve geçtiğimiz aylarda FTC davasında sızdırılmıştı.






Kaynak:https://wccftech.com/xbox-series-x-all-digital-announced/

 Haberi Portalda Gör

C
2 ay
Yarbay

Yeni konsollarda disk yerine ssd'ler için çoklu pci-e yuvaları olmalı bence.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 ay
Yüzbaşı

Microsoft bunu XBOX konsollarında kendi özel soketi ve SSD si ile çözdü. Daha pahalı ama zaten amacı da buydu, aksesuar satmak.





Bu mesajda bahsedilenler: @CWaRRioR
T
2 ay
Yarbay

Dün öğlen 19k ya series x aldım. Akşam showcase yayınlanırken "Yeni konsol tanıtılır mı?" diye çok düşündüm. Bir anda disksiz ve 2tb olanı gelince rahatladım.




B
2 ay
Teğmen

S in yenilenmesi gerek



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
2 ay
Yarbay

Bu saatden sonra ne xbox x ne xbox s alınır birde aynısının lacivertini çıkartmışlar ??




D
2 ay
Yarbay

xbox x i aldigimdan beri bir kere bile makinaya disk deymedi. disk olayi olu teknoloji. hic online erisim olmayan izole bir yerde yasanir o zaman bir anlami olabilir.




R
2 ay
Yüzbaşı

disksiz tamamen dijital mi? disk dijital değil mi? reel to reel analog bant kaydıyla çalışıyor sanki öteki xboxlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.