Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
284
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy S3 tam ekran koruması?
-
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar samsung galaxy s3 için ekranı (daha doğrusu ön yüzeyi) (ön kamera, sensörler ve fiziksel tuş hariç) tamamen kaplayan bir ekran koruyucu var mıdır piyasada? Şimdiye kadar 3 adet ekran koruyucu taktım hiç birinden memnun kalmadım. Sadece ekranı ve ekranın etrafındaki küçük bir alanı kaplıyorlar diğer alanlar boş kalıyor ve estetik olarak hiç hoş görünmüyor.



Q
10 yıl
Binbaşı

ekran tam düz olmadığı için tamamen bir kaplama sözkonusu değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Yarbay

S3 de ekran kenarlarına kavis verildiğinden dolayı,ekrana takılan koruyucular yüzeyi tamamen kapatamıyor.En iyi çözüm arama cevaplıyabileceğin,mini ekranı bulunan kapaklı kılıfları kullanman.Eğer kaba gösterir istemem diyorsan,arka koruyucu kılıf 0.3mm kalınlığında+Jelatin kombinersi uygularsın.



S
10 yıl
Yüzbaşı

Ekran gorilla glass 2 malum.. deri bir kılıf alıp jelatine gerek kalmadan telefonu kullanabilirsiniz.. 1.5 yıl oldu, kendi telefonumda hiçbir sıkıntı yok o konuda.

(Bi örnek vermek isterim.. tanıdığım birisinin telefonunda parmak kalınlığında çizik gördüm. "Kötü çizilmiş" deyince kılıf kullandığını, cizigin kılıfta olduğunu söyledi. Öylede kullanmaya devam ediyor. Benim anlamadigimda o zaten.. ekranı canli canli kullanmak varken, onunde bi cizikle kullanmak, "orjinalinde bişe yok" diye garip bi teselliye dayanmayi pek mantikli bulmuyorum..)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam gorilla glass benim için hiçbir şey ifade etmiyor malesef. Telefon bir haftalıkken cebimde ekran çizildi. Kılcal ama çok da küçük olmayan cizikler oluştu. Cepte ne anahtar vardı ne bozuk para



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.