Q

Binbaşı
09 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Q
4 yıl
İphone 11 ısınma sorunu
4s den itibaren pek çok iphone modeli kullandın hiç birinin 11 kadar ısındığına şahit olmadım. Telefonla crome da yada facebook da bile yarım saat zaman geçirsem kılıf olmasına karşın arka orta kısmında dikkat çekici bir sıcaklık hissediyorum. Benim cihazımmı sorunlu genelimi böyle???
Q
7 yıl
6 ile 6s arasındaki şarj performansı.
6 kullanıyorum batarya performansından memnun değilim. 6s batarya performansı 6 ya göre nasıldır kayda değer fark varmıdır. Standart bir kullanıma göre.
Q
9 yıl
Cevap: Ya nedir bu Apple Music çilesi !!
aa
Q
9 yıl
Cevap: Bugün Cumhurbaşkanı Antalyaya Geliyor diye....
birilerinin dikte ettiği defter kitap dergilerden okuduğun vbir siyasetçinin peşinden gidip adeta tapan biri olarak sen koyun olmuyorsunda herkesin gözüyle görüp kulağıyla işittiği bir siyasi liderin peşinde destek olanlara KOYUN diyorsun öylemi. sen yeterki iste :)
Q
10 yıl
Cevap: ip 5 ve 5s fiyatları
mantıklı ve doğru bir tespit. ama bu durumda aralarında fiyat farkı olması gerekirdi ancak kayda değer bir fark yok. mantıksızlık burada.
Q
10 yıl
ip 5 ve 5s fiyatları
i5 ler üretimden kalktı diye biliyorum ancak piyasada halen satılmakta enteresan olanı 5s lerden aşağı kalır bir fiyatı yok 5 e 1900 diyorlar 5s e 2000 aralarında neredeyse hiç fark yok bunun mantıklı bir açıklaması varmı?
Q
13 yıl
pug 206 göstergelerde sorun.
Arkadaşlar 2004 model 206 hdi aracımın kontak anahtarını çevirdiğimde çok sık olmamakla birlik araçta olan, olmayan bütün özelliklere ait gösterge ışıkları yanıyor. belirli, bir zamanda yada elektiriksel bir işlem yapınca değil de kendine göre herhangi bir zamanda yapıyor. acaba nedendir bilgisi olan varmıdır.
Q
18 yıl
bir soru?
arkadaşlar core duo ile core solo işlemciler arasındaki fark nedir? bildiğim kadarıyla bunlar centrino pentium m işlemcilerden farklı. ama aralrındaki farkı ben anlayamadım.
Q
18 yıl
hp nx 6125 kullanıcılarının dikkatine!
(hp nx 6125) arkadaşlar bu makinenin ekran kartı konusunda aklım karıştı. notebook un kendi driver cdsinden ekran kartını kurunca mob.radeon expres 200m olarak görünüyo. hp nin sayfasındaki ekran drıverini kurunca x300 olarak gösteriyo.(sp30654 nolu sürücü) bunların hangisini kullansak performans artışı olur. bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüş ve düşüncelirini bekliyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.