Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
85041
Cevap
5623217
Tıklama
79
Öne Çıkarma
Cevap: Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (777. sayfa)
M
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: veleteree

Herkese merhaba,
Kişiye özel WP kampanyası talebime karşılık geldi. 10500TL'ye 210TL WP. Oran size iyi mi? Rakam olarak çok yüksek, nasıl tamamlayacağım bilmiyorum.

%2 lik oran standart gibi bir sey oldu artik. Normal yani.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar gezisitesinin sponsorluğundan bende yararlanayım diyorum.

Kapadokya taraflarında nerde kalmamızı önerirsiniz?


Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Arkadaşlar madrid havaalınında istanbul uçagını bekliyorum kısmetse 23:00 gibi istanbula gelip 06:45 uçağıyla antalyaya ucup sueno otelde tatile başlıyacam.

Sabah Seturun sueno daki yetkilisi olduğunu söyleyen uğur bey aradı, saat kaçta otelde olacağımı falan sordu, açıkcası arayıp sormasından memnun olmuşken 5 dakika sonra bir daha aradı, Transfer ve uçuş deteylarımı bana aktardı ( kendisine bu konuda bilgi vermemiştim) Sistemden Transferleri incelerken sizin transferiniz dikkatimi çekti dedi. Matrix travel ( otel transferi) daha önce @bilgisayars ustadın dediği gibi seturla bir şekilde bağlantılı. Uğur bey kısmetse sabah 08:00 gibi beni alanda kendisinin karşılayacağını söyledi.

Daha önce transfer hizmetini kullanan @bilgisayars ve @cowcow memnun kalmıştı seturla bağlantılıysa zaten kalitelidir birde puan kullanımı olsaydı tüm transferleri ordan alırdık

Süper hizmet gerçekten. Bu arada Sabri üstada kızıyorduk tatil arası çalışıyorsun diye, siz tatilden tatile uçuyorsunuz bakıyorum (tabi İspanya'da iş için bulunuyorsanız sözüm geri)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
13 yıl
Teğmen

arkadaşlar,
son 5-6 senedir gidemediğim antalya adrasana ani bir karar ile bu akşam yola çıkarak 4-5 günlüğüne yeniden gitme kararı aldım,
balığa da gideceğim büyük ihtimalle, merak eden bilgi almak isteyen olursa oradayken araştırabilirim
dediğim gibi 5-6 senedir gitmiyordum.
bu tatilimizde adiosun bize katkısı sadece benzin alıp puan biriktirme şeklinde olacak ama bilgi isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
13 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Arkadaşlar gezisitesinin sponsorluğundan bende yararlanayım diyorum.

Kapadokya taraflarında nerde kalmamızı önerirsiniz?

üstad Vera Hotel Taşsaray şiddetle tavsiye ederim. daha önce hiç kalmadım ama beraber gidelim dersen bizde geliriz görmüş oluruz :) tavsiye kriterim sadece fiyattır. :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
13 yıl
Er

kurban bayramında ailece muhafazakar otel diye tabir edilen otellerden birine gitmek istiyoruz. ancak ne setur ne de booking turkey sitesinde bu otellerden hiçbirini göremedim.

sizce seyahat hattını arasak puanları daha değerli kullandırırlar mı ???



D
13 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: aeaksoy

arkadaşlar yılbasında esimle londraya gidelim diyoruz..
londraya giden varsa yardımcı olabilir mi?
otel olarak falan nerelerde kalmalıyız, nereleri gezebiliriz, vs..

Biz eşimle 2010 Eylülünde gitmiştik.

Emin değilim, 5 gün kaldık diye hatırlıyorum. 5 güne aşağıdaki yerleri görmeyi sıkıştırdık. Ayaklarımıza karasular inmişti.

Oxford Street, Trafalgar Square, Westminster (Abbey/Parlamento Binası), Big Ben (saat kulesi) Bütün buraları yürüyerek gezdik. İlk gün Londra'ya ısınma turu mahiyetinde. İlk gün tur kapsamına alıp göremediğimiz Regent Street, Covent Garden. Eşiniz Oxford Street'te kendini kaybedip alışveriş çılgınlığı moduna geçerse engel olun. Regent Street ve Covent Garden kesinlikle daha görülesi.

Tower of London. Tarihe, tarihi yerlere meraklı iseniz kesinlikle gidin. Biz gittiğimizde iki farklı bölümünde sergi vardı. Biri, zırhlar, savaş aletlerine ait bir sergi diğeri de kraliyet mücevher, taç vs. olduğu bir sergi. Bu ikincisi sanırım her zaman var.

Tower Bridge. Burayı tur alarak değil de dışarıdan görseniz de olur. Thames nehrinde tekne turu alıp yakınından geçerken fotoğraf çekilmek yeterli olabilir. Biz tur kapsamında makina dairesine kadar gezmiştik. Vaktinize bağlı.

British Museum. Net 1/2 gün ayırdık buraya. Ama 1 gün bile az gelebilir. Göreceli. Ama yarım gün de olsa görün. Her yerini gezmenize imkan olmasa da gezdiğiniz kadarı yanınıza kar kalır.

Hyde Park / St.James Park. Gezintilerin bir yerinde mola için de olsa muhakkak birinden birine gidin. Park kültürü nedir ne değildir adamlar gösteriyor. Biz Pazar günü Buckingham Sarayı gezisi sonrasına St.James parkında serbest zaman tanımlamıştık kendimize

St.Paul Cathedral. Prens Charles ile Diana'nın evlilik törenlerinin yapıldığı yer. Görkemli bir katedral. Ipod Touch'a bir tur rehberi yüklemişler, başka birşeye ihtiyaç duymadan kendi başınıza rahat rahta geziyosunuz.

Buckingham Sarayı. Pazar günleri sabahtan tören oluyor önünde. Saray muhafızları değişim töreni idi galiba. Millet gidip sabahın köründe yer tutuyor. Biz makul bir saatte gittik, hem töreni izledik hem de sonrasında sarayı gezdik.

Windsor Sarayı. Londra'ya yaklaşık 45 dk.da mesafede. Kraliyet ailesine uzun yıllar ev sahipliği yapan tarihi kale/saray. İhtişam dorukta.

Bütün bunları gezdikten sonra hala enerjiniz varsa dünyaca ünlü Londra Müzikallerinden birer bilet almayı da unutmayın. Ama oyunlar çok popüler ve biletleri epey önceden almak gerekiyor.
Bahsettiğim yerlerin çoğu ve dışında müzelere giriş imkanı veren, ulaşımı da kapsayan London Pass almanızı tavsiye ederim. Daha hesaplı oluyor.

Aklıma gelenler olursa sonra eklerim veya biraz daha açıklayıcı hale getirmeye çalışırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domandro -- 29 Ağustos 2012; 22:17:24 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Arkadaşlar gezisitesinin sponsorluğundan bende yararlanayım diyorum.

Kapadokya taraflarında nerde kalmamızı önerirsiniz?

üstad Vera Hotel Taşsaray şiddetle tavsiye ederim. daha önce hiç kalmadım ama beraber gidelim dersen bizde geliriz görmüş oluruz :) tavsiye kriterim sadece fiyattır. :)

Fiyata göre tavsiye mi olur dostum :))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Çavuş

Mobil Şube’yi Kullananlar Kazanıyor!

15 Ağustos-30 Eylül 2012 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil Şube’yi kullanın, 20 TL Worldpuan kazanma fırsatını kaçırmayın!

Yapı Kredi Bireysel Mobil Şube’ye ilk kez giriş yapan müşterilerimiz arasında yapılacak çekilişle 1.000 kişi 20 TL değerinde worldpuan kazanıyor


Kampanya tarihleri arasında Mobil Şube’ye giriş yapın çekilişe katılmaya hak kazanın. Ayrıca Mobil Şube’de işlem yapın ekstra 5 çekiliş hakkı ile şansınızı artırın.

Üstelik Mobil Şube'de EFT ve havale işlemleri 2012 sonuna kadar ücretsiz!

Yapı Kredi Mobil Şube’yi nasıl kullanabilirim?

Cihazınızın internet tarayıcısından yukle.ykb.com adresini ziyaret ederek ya da “mobil” yazıp 4454’e SMS atıp, ulaşacak SMS içerisindeki linkten cihazınıza uygun Mobil Bankacılık uygulamamızı yükleyebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi veya Worldonline kullanıcı kodu ve şifreniz ile Mobil Şube’ye giriş yapabilir, dilediğiniz an istediğiniz yerde birçok bankacılık işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. İnternet Şubesi/Worldonline girişi için tercih ettiğiniz Akıllı Şifre ürününüz Mobil Şube girişinde de geçerlidir.

Yapı Kredi Mobil Şube ile hesaplarınız ve kredi kartlarınızla ilgili bilgileri görüntüleyebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kolay İşlem Menüsü ile belirlediğiniz hesap ya da kredi kartınıza ait işlemleri hızlıca tamamlayabilirsiniz. EFT ve Havale işlemlerinizi dilediğiniz yer ve zamanda yapabilir, sanal kart işlemlerinizi gerçekleştirebilir, döviz alış satış işlemlerinizi yapabilir, Hazır Kartınıza TL yükleyebilirsiniz.

Mobil Şube İşlem Listesi
Hesaplarım
Kredi Kartlarım
Para Transferleri
Salla Yolla
Ödemeler
Döviz İşlemleri
Akıllı Rehber
Bilgilerim
Güvenlik Ayarları
Geçmiş

Yapı Kredi Mobil Şube işlem limitleri İnternet Şubesi işlem limitleriniz ile aynıdır. İnternet Şubesi işlem limitlerine buradan ulaşabilirsiniz. İnternet Şubesi’i Güvenlik Ayarları – Kullanım Ayarları adımlarını takip ederek işlem yetki ve limitlerinizi kendi tercihlerinize göre yeniden düzenleyebilirsiniz.




İnternet Bankacılığı şifreniz yoksa İnternet/Mobil Şube üyeliği için hemen başvurabilirsiniz.





Kampanya Detayları
Kampanya tarihleri arasında Mobil Şube’ye giriş yapan müşterilerimiz arasında yapılacak çekilişle 1.000 müşterimiz 20 TL değerinde worldpuan kazanacaktır.
Kampanya çekilişine dahil olmak için, 15 Ağustos-30 Eylül 2012 tarihleri arasında Mobil Şube’ye en az 1 defa giriş yapılması gerekmektedir.
Bir müşteri Mobil Şube’ye girişi ve işlem yapılması sebebiyle en fazla 6 çekiliş hakkı kazanabilir.
Kampanyadan sadece kampanya koşullarını yerine getiren Bireysel Müşterilerimiz yararlanabilir.
Müşteri çekilişe katılabilmek için Mobil Şube’ye ilk kez giriş yapmış olmalıdır.
Kazanan müşterilerimize Worldpuan yüklemeleri, kampanya bitimini takip eden ay içerisinde yapılacaktır. Kazanılan Worldpuanlar, müşterinin asıl kart hamili olduğu Yapı Kredi kredi kartına, kredi kartı olmayan müşterilerin banka kartlarına yüklenecektir. Worldpuanların yüklenebilmesi için müşteri kartının puan yükleme tarihinde açık statüde olması gerekmektedir.
Kampanya sonuçları Ekim ayı sonundawww.yapikredi.com.tr'de açıklanacaktır.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. çalışanları bu kampanyadan yararlanamaz.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutlach -- 29 Ağustos 2012; 17:34:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Arkadaşlar gezisitesinin sponsorluğundan bende yararlanayım diyorum.

Kapadokya taraflarında nerde kalmamızı önerirsiniz?

Nevsehir de askerlik yaparken 3 - 4 defa evci kaldim otellerde sonra da bir kac kere gezi amacli gittim. Direk otel adi su an aklimda yok. Ama ben dogasi geregi genelde cave otellerde konaklamayi tercih ettim. Egzotik oluyor ;) zelve ve urgup acikhava muzelerini mutlaka gezin. Derinkuyu yeralti sehrini ziyaret edin. Uchisarda konaklayabilirsiniz. İhlara vadisine gidebilirsiniz. Urgup goreme de gezebilirsiniz. Avanosta ben pek bir sey goremedim. Canak comlekciler var ama biraz tuzlu. Mobilden bu kadar yazabiliyorum. Yardimci olavilecegim baska sey olursa sorabilirsiniz. Aa tabi unutmadan imkan varsa gunesin dogusunu balonlarda izlemek muhtesem olur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

@aeaksoy
GrandPlaza Services Apartmentsın 4 kişilik odasında kalmıştık. Çok memnun kaldım. Metroya yürüme mesafesindeydi.

http://www.booking.com/hotel/gb/grand-plaza-serviced-apartments-ex-somerset-bayswater.en-gb.html?label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec;sid=7d528fbdb421ff0936c2769a0af9e5dc;dcid=1;checkin=2012-10-14;checkout=2012-10-15;srfid=aafd9953d0aa5cea95b30185ee25dbf9X1

tesekkur ederim. yer olarak falan guzelmis ama yılbasi icin tarihleri ayarlayınca fiyatlar astromonik oldu..
bende bakınırken "Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel" i buldum.
http://www.booking.com/hotel/gb/seraphine-hammersmith.en-gb.html?label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec;sid=2b9b893eb5dc6359b36ed2b53aa63763;dcid=1

fiyatı daha ucuz. 4 yıldız diyo. buraya yaptım rezervasyonu umarım iyidir.



A
13 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: domandro

quote:

Orijinalden alıntı: aeaksoy

arkadaşlar yılbasında esimle londraya gidelim diyoruz..
londraya giden varsa yardımcı olabilir mi?
otel olarak falan nerelerde kalmalıyız, nereleri gezebiliriz, vs..

Biz eşimle 2010 Eylülünde gitmiştik.



hocam cok tesekkurler not aldım direk
biz 3 gece 4 gun kalıcaz sizin kadar gezemeyiz birde yılbası kalabalıgı olur sokaklarda.. aralarından secip secip gezeriz artık



S
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: sutlach


Teşekkürler tatlı üstadım ilk mesaja eklendi



Y
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Arkadaşlar gezisitesinin sponsorluğundan bende yararlanayım diyorum.

Kapadokya taraflarında nerde kalmamızı önerirsiniz?

üstad Vera Hotel Taşsaray şiddetle tavsiye ederim. daha önce hiç kalmadım ama beraber gidelim dersen bizde geliriz görmüş oluruz :) tavsiye kriterim sadece fiyattır. :)

fiyat sınırı var mıdır ?
size tavsiyem kaya otellerde veya konak da kalmanız



C
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici
Nevsehir de askerlik yaparken 3 - 4 defa evci kaldim otellerde sonra da bir kac kere gezi amacli gittim. Direk otel adi su an aklimda yok. Ama ben dogasi geregi genelde cave otellerde konaklamayi tercih ettim. Egzotik oluyor ;) zelve ve urgup acikhava muzelerini mutlaka gezin. Derinkuyu yeralti sehrini ziyaret edin. Uchisarda konaklayabilirsiniz. İhlara vadisine gidebilirsiniz. Urgup goreme de gezebilirsiniz. Avanosta ben pek bir sey goremedim. Canak comlekciler var ama biraz tuzlu. Mobilden bu kadar yazabiliyorum. Yardimci olavilecegim baska sey olursa sorabilirsiniz. Aa tabi unutmadan imkan varsa gunesin dogusunu balonlarda izlemek muhtesem olur

Sağolasın dostum önerilerini not aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo
fiyat sınırı var mıdır ?
size tavsiyem kaya otellerde veya konak da kalmanız

Tamamdır hocam kaya otellere bakıyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: domandro

quote:

Orijinalden alıntı: kolek21

illa seturdanmı almak zorundayız herşeyi


seturun sitesine girdim zaten tur programları piyasan 3kat daha fazla o zaman bu kartın hiçbir avantajı olmiyorki


mesala ben emirtaseten bilet bulsam, booking sitesindende otelimi bulsam. Bunları satın almak istersem puanlarım 2,5 katıyla çarpılmicakmi. Veya bunları setura göstersek onlar alsa olmazmı, tabi alırken yine 2-3kat kar koyuyorlarmı

Worldpuanları kullanarak yapacağınız seyahat organizasyonlarını YKB seyahat hattı üzerinden Setur aracılığıyla yapmak durumundasınız.

Setur normal şartlarda kalburüstü kitleye hitap eden bir seyahat acentası. O yüzden yurtdışı veya gemi turları diğer tur operatörlerine göre daha tuzlu. Tabi daha yüksek fiyat isterken daha iyi otellerde konaklatması, daha iyi/lüks gemilerle tur düzenlemesi gibi farklılıklar sunuyor olmalı. Yoksa kimse tercih etmez. Adiosçular olarak bize bu anlamda pek hitap etmiyor. Yani Adios'taki WP larımızı kullanarak Setur'dan tur almak mantıksız. Bunun yerine uçuş ve otel rezervasyonlarını ayrı ayrı halletmek daha hesaplı olacaktır.

Uçuş ayağı için kampanyalı dönemlerde çok yüksek oranlara varan avantaj ile bilet almanız mümkün. Kampanyasız dönemlerde 2.5-3.0 arası değişen oranlar ile bilet alabiliyoruz. Bu konu başlığında geçmiş sayfalarda birçok arkadaşımız nereye, kaç liraya kaç puanla bilet aldı bilgisini paylaşmış durumda. Göz atarsanız size fikir verecektir. Destinasyon ve kart tipine göre de bu oranlar değişiyor. Adios Premium biraz daha avantajlı. Otel rezervasyonları için da aynı şartlar geçerli.

Uçuş için istediğiniz havayolundan bileti Setur üzerinden alabilirsiniz. Firmaların kendi sitelerinde duyurduğu fiyatların biraz üzerinde fiyatlar söyleniyor genelde. Acenta payı diyebiliriz. Otel rezervasyonları için de Setur'un sitesi bookinturkey.com üzerinde araştırmanızı yapıp, alternatiflerinizi belirleyip ondan sonra YKB Seyahat hattı üzerinden Setur görevlilerine ulaşıp seçeneklerinizin puan bilgisini öğrenebilirsiniz.

Şundan emin olun ortada 2-3 kat kar gibi bir durum yok. Bedavaya birçok ülke gezdiğni, yurtiçinde enfes otellerde bedava konakladığını sanan şizofren topluluğu değiliz yani


Bu kart biraz benim yaşıtlarım için uygun değil gibi. Puan toplamada bi nevi yine zor


interrial değilde, avrupada araba kiralayarak 1ay boyunca gezmeyi düşünüyordum uçak biletleri vs herşey toplam 6-7bin tl ye geliyordu. Bunu adioslada ödesem 6-7bin tl olucak, playlede. Puanı önceden toplayıp alışveriş yapmak ise çok avantajlı bu kartta o zaman ama maalesef öğrenci adam yılda en fazla 40-50tl topluyor



A
13 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

dostlar aranızda tunusa giden var mı? libyaya gittiğimde günü birlik gidip göreyim diyorum. tripoliden 2 saat sürüyormuş. yalnız, nette araştırdığımda libyadan çıkış vizesi almak gerekiyor deniliyor. çıkış vizesi nasıl bişeydir? gezilecek yerler, yenilecek içilecekler, alınacaklar vs. konusunda tecrübeli olanlardan tavsiye beklerim...tşk.

Hocam ne yapcan libyada hayırdır.. turistik amaçlıysa fas cezayir vs daha cazipmiş..

bir iş görüşmesi için gidiyorum üstad.



M
13 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici
Nevsehir de askerlik yaparken 3 - 4 defa evci kaldim otellerde sonra da bir kac kere gezi amacli gittim. Direk otel adi su an aklimda yok. Ama ben dogasi geregi genelde cave otellerde konaklamayi tercih ettim. Egzotik oluyor ;) zelve ve urgup acikhava muzelerini mutlaka gezin. Derinkuyu yeralti sehrini ziyaret edin. Uchisarda konaklayabilirsiniz. İhlara vadisine gidebilirsiniz. Urgup goreme de gezebilirsiniz. Avanosta ben pek bir sey goremedim. Canak comlekciler var ama biraz tuzlu. Mobilden bu kadar yazabiliyorum. Yardimci olavilecegim baska sey olursa sorabilirsiniz. Aa tabi unutmadan imkan varsa gunesin dogusunu balonlarda izlemek muhtesem olur

Sağolasın dostum önerilerini not aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo
fiyat sınırı var mıdır ?
size tavsiyem kaya otellerde veya konak da kalmanız

Tamamdır hocam kaya otellere bakıyoruz.

ben göremedim kaya otel diye. tam adı ne biliyormusun üstad


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

Yurt dışında görüşme işini skype ile hallettik ben telden aramak istersem para yükle diyor 10 avro yüklemek istediğim zaman 3D şifre sordu ödeme tamamlanamadı iyiki öyle olmuş bilgisayardan bizimkiler beni arayinca görüntülü gousebiliyoruz hiç ücretsiz.nonoh denedik olmadı kredi yüklemek lazım yurt dışına çıkmadan bunlari halletmeniz lazım.ben oteller deki wi fi kullanıyorum onun için kaldiyim otellerdeki wi fi ücretsiz di diye belirtiyorum.teknolojinin,adios un, sabri üstadın gözünü seveyim.kurban bayramında seyehat kampanyası yokmu şimdi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum .bilgilendirirseniz sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

Paris'ten tum Adioscu dostlara selamlar olsun.

Notre Dame sonrasi, Shakespeare&Company'yi gezip kirmizi birami icerken tek bir sey soylemek istiyorum;

ALLAH SENDEN RAZİ OLSUN GEZİSİTESİ



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >