C

Yüzbaşı
28 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Buderus GB62 sıcak su kullanimindan sonra petek isitmasi
sıcak su kullanimindan sonra sıcak su vanasını kapatıyorum (gün isiya şu basmamasi için)petek isitmasina bir türlü geçmiyor restliyorum kapatıyorum açıyorum çok kısa bir süre ateşleme yapıyor 1-2 dk sonra tekrar 30c kalıyor ateşleme yapmıyor.kombi ayarindan L1 menüsü içersindeki 1.3F den sıcak sudan petege geçmeyi 1 yaptım yine çözüm olmadı .kombiyi kablosuz modülasyonu rc25 oda termostadi ile kullanıyorum.basina gelen varmı .? Yardım edecek bir arkadaş
C
3 yıl
Vodafone modem bağlantı sorunu
5 Yıldır Vodafone fibernet kullanıyorum normalde modemler 2 yılda bir değiştiriliyormuş . 3 Ay önce yeni 2,4 ve 5 ghz olan siyah modemden takıldı fakat wi fi'de ya xiaomi box modeme bağlanmıyor yada telefon bağlanmıyor,Bağlı diyor ama internet yok.Müşteri hizmetlerine kaç kere söyledim uzaktan resetliyor fakat belirli süre geçince aynı durum modemi resetlemekten bıktım varmı çözümü.?
C
3 yıl
Notebook veya 2 in 1 Taşınabilir
7 yıllık lenovo laptop 2 ye ayrıldı ve çökmek üzere. Yeni çıkan sistemleri biraz araştırdım ama kafam karıştı. Genelde ofis ve günlük işlemlerde kullanacağım oyun oynamayacağım, ama almışkende iyisini alayım diyorum. İ7 10 veya 11. Nesil düşünüyorum. Amazon veya newegg bakıyorum.
Sonradan 2 in 1 olanları gördüm sanki daha mantıklı gibi ama kullanımı nasıldır verim nasıldır bilemiyorum. Microsoft surface pro olanlarada baktım fakat bazı prıgramları çalıştırmadığı hakkında yazılmış yada hp 360x. Macbook pro alacaktım fakat hem fiyat yüksek hemde kullanımına alışamadım air vardı satmıştım. kafam oldukça karıştı f/p ürün almak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
C
3 yıl
Notebook veya 2in 1 laptop tavsiye
7 yıllık lenovo laptop 2 ye ayrıldı ve çökmek üzere. Yeni çıkan sistemleri biraz araştırdım ama kafam karıştı. Genelde ofis ve günlük işlemlerde kullanacağım oyun oynamayacağım, ama almışkende iyisini alayım diyorum. İ7 10 veya 11. Nesil düşünüyorum. Amazon veya newegg bakıyorum.
Sonradan 2 in 1 olanları gördüm sanki daha mantıklı gibi ama kullanımı nasıldır verim nasıldır bilemiyorum. Microsoft surface pro olanlarada baktım fakat bazı prıgramları çalıştırmadığı hakkında yazılmış yada hp 360x kafam oldukça karıştı f/p ürün almak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
C
7 yıl
Kuveyt Türk kanserli çocuklara yardım
Kanserle mucadelede bir umut da sizden! 23 - 30 Nisan arasinda bireysel kredi kartinizla her alisverisiniz icin Kuveyt Turk, Kanserli Cocuklara Umut Vakfi'na 1 TL bagislayacaktir.
Geçen senede vardı kredi kartından harcanan miktar önemli değil
0,01 TL dahil olur.
C
8 yıl
Antalya Doğalgaz tesisat kombi önerisi
Merhaba arkadaşlar doğalgaz ve kombinin yabancısıyım mahallemize doğalgaz geldi apartmana ana boru döşendi argon kaynağı yapan bir firmaya yaptırdık.

firmanın benim ev için vermiş olduğu fiyat kombi dahil 5500 TL civarında paneller ECA

kombi önerisi buderus gb062 2200 TL Viessmann Vitodens 050-W 2500 TL internetde de baktım yakın fiyatlar .

ev dubleks en az 7 tane petek takılacak 2 banyoya da birere tane havlupan takılacak

başımın ağrımayacağı bütçemin yeteceği kadar olan kaliteli malzeme ile yaptırmak istiyorum.

radyatörler ECA önerirmisiniz.? ayrıca termostatlı vana taktırmayı düşünüyorum.

tavsiye edilen kombiler hakkında ne düşünüyorsunuz önerebileceğiniz başka kombi varmı acaba.?
C
8 yıl
Profilo BD3056W3VN Nofrost Kombi Buzdolabı
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/profilo-bd3056w3vn-nofrost-kombi-buzdolabi-192919868

günün fırsatında diğer sitele bakınca fiyat gerçekten uygun,Profilo bosch firması aldı diye biliyorum aynı fabrikadan çıkıyor ise bosch hangi modeline denk geliyor bu acaba.?
C
9 yıl
LG G2 Şebeke sorunu
Telefon düştü ekranı gitti fakat daha sonra heryerde çekmemeye başladı bazen konuşurken 1 dk. dayanmıyor şebeke gidiyor .
Ekran değiştiren teknik servis 2 gündür uğraşıyor soruu bulamadı parçada değiştirmiş ama olmamış ne olabilir acaba.?
C
10 yıl
Yalın İnternet
Arkadaşlar yeni taşındım Antalyada oturuyorum fiber net sorgulatığım zaman mahallemde var görünüyor.
Hangi firma süperonline. ttnet . hangisini tavsiye edersiniz .
sanırım superonline fiyatı ttnete gore 75 gb da daha avantajlı acaba modem hediyeli bir kampanya varmı
C
10 yıl
Silinebilir
konu silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.