B

Er
16 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
132 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Parafly puanları ile Avis\u0027ten yapılan araç kiralamalarında THY mil kazanımı olur mu?
Parafly kart puanları ile Avis'ten araç kiralamalarımızda THY Miles & Smiles'den mil kazanabilir miyiz ya da Miles & Smiles ile Avis'in yaptığı mil kampanyalarından faydalanabilir miyiz ? Eylül sonunda 9 günlük araç kiralamıştım önümüzdeki hafta da yine kiralayacağım bilgisi olan var mı ?
B
10 yıl
5-31 MAYIS VAKIFBANK 100 TL\u0027YE VARAN WORLDPUAN KAMPANYASI
Bugün gelen ekstrede yazan bilgi :


VakıfBank Worldcard’dan Senlendiren Kampanya5-31 Mayıs tarihleri arasında farklı günlerde gıda, giyim, elektronikte her 100 TL ve üzeri islem sonrası KAZAN yazıp kartınızın
son 6 hanesi 6635’e gönderin, 100TL’ye varan Worldpuan kazanın! Detaylı bilgi için:www.vakifkart.com.tr
< Resime gitmek için tıklayın >
B
12 yıl
PLAY KART %10 WORLDPUAN (YENİ)
Play ile kafe, bar, restoran, sinema ve tiyatrolarda %10 puan torpili!

Kampanya 1 Eylül - 31 Ekim 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya Play kredi kartı ve Play TLcard'lar dahildir.
Müşteri bazında en fazla 25 TL değerinde puan kazanılabilmektedir.
Kampanyadan kazanılan puanlar 8 Kasım 2012 gününe kadar kartlara yansıyacak olup, puanların son kullanım tarihi 19 Kasım 2012'dir.
Kullanılmayan puanlar 20 Kasım 2012 tarihinde geri alınacaktır.
Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle en az 1 adet kullanıma açık Play kredi kartı yada Play TLcard’ı olması gerekmektedir.
Ticari kredi kartları ve banka kartları, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iadeler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
Kampanya SMS katılımlı olacaktır. Kampanyaya katılmak için TORPIL yazıp bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin SMS ile Avea/Turkcell/Vodafone 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir.

KAYNAK :http://playclub.com.tr/play-torpilleri/genel-kampanyalar/playden-10-puan-torpili-kampanya152.aspx
B
12 yıl
AXESS İLE BP\u0027DEN 40 TL CHİPPARA
Kampanya 15 Mayıs'ta başlıyor, boşyok kampanyası ile birleştirelebilir.

Axess ile BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri dördüncü harcamanızda 40 TL chip-para hediyeniz sizi bekliyor


Kampanya, 15 Mayıs - 30 Haziran 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya, kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarında bulunan Axess POS cihazlarından yapılacak harcamalarda geçerlidir.
Kampanyadan faydalanabilmek için, farklı günlerde ve tek seferde 100 TL ve üzeri tutarda en az dört harcama yapılması gereklidir. Aynı gün içerisinde yapılan harcamalardan yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Chip-para kullanımları kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, kampanya süresince “BP ve kart numarasının son 4 hanesi”nin yazılarak (örnek SMS metni: BP 7894) Turkcell'den 4566'ya, diğer operatörlerden 0532 752 4566'ya Akbank sisteminde firmanız adına kayıtlı bir telefondan sms gönderilmesi gerekmektedir.
Kaydınızın başarıyla tamamlandığı yönünde SMS bilgisi geldikten sonra yapacağınız harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilecektir. SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
SMS tutarı Turkcell müşterileri için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörü müşterileri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanyadan bir kart sahibi en fazla bir kez faydalanabilir.
Kazanılan chip-para’lar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 7 Temmuz 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarından yapılacak akaryakıt alımında kullanılabilecektir.Bu tarihe kadar kullanılmayan kampanya chip para'ları 8 Temmuz 2012’de silinecektir.

Kaynak :http://kredikartlari.net/firmaKampOku.asp?id=29885
B
12 yıl
PLAY SANAL KARTTAN 30 TL WORLDPUAN
Play sanal kartın ile World Üye İşyeri e-ticaret sitelerinden 3 adet 100 TL ve üzeri alışveriş yap, 30 TL puanı kap!

Play sanal kart ile 10 Mayıs - 10 Haziran 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi World Üye İşyeri e-ticaret sitelerinden yapılacak 3 adet 100 TL ve üzeri alışverişe 30 TL değerinde puan hediye edilecektir.
Kampanyaya Play sanal kartlar dahildir.
Müşteri bazında en fazla 30 TL değerinde puan kazanılabilmektedir.
Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 16 Haziran 2012 tarihine kadar yüklenecektir.
Aynı gün aynı World Üye İşyeri'nden yapılan harcamalardan bir tanesi kampanya kapsamında sayılacaktır.
Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle müşterinin Play kart ve Play sanal kartının kullanıma açık olması gerekmektedir.
Ticari kartlar, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iadeler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
Puanlar geri alınmayacaktır.


http://www.playclub.com.tr/play-torpilleri/genel-kampanyalar/play-sanal-kart-ile-puan-torpili-kampanya123.aspx
B
14 yıl
Multinet kart ile restoran ve market alışverişleri %6 indirimli...
bu konuyu daha önce açan oldu mu bilmiyorum, ama nette gezinirken multinet'in multinet extra kartını inceledim. bu karta bireysel olarak üye oluyorsunuz ve karta yükleme yaptığınızda anlaşmalı restoran ve marketlerde kullanabiliyorsunuz.

kartın avantajı ise world card ile yapılan yüklemelerde %5, teb bonus, denizbank bonus ve cardfinans ile yapılan yüklemelerde %6 puan kazandırması...

ben deneme amaçlı yeni bir kart siparişi verdim, 10 tl yükleme yapınca ücretsiz gönderiyorlar...

böylece kampanyaları beklemeden yılın her günü %5-6 gibi bir indirimle market alışverişi yapılabilecek...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.