Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
712
Tıklama
2
Öne Çıkarma
YouTube'un Shorts kararı kullanıcıları çıldırttı!
E
2 gün (5995 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

YouTube'un Shorts kararı kullanıcıları çıldırttı!
YouTube, Shorts'u mümkün olduğunca farklı şekillerde öne çıkarma eğiliminde. YouTube ana sayfasında genellikle ilk üç, bazen dört satır Shorts'a ayrılıyor. Bazen Shorts, yorumlar yerine uzun videoların altında öneri olarak gösteriliyor. Şimdi ise, dikey videoları öne çıkaran ve birçok kullanıcıyı rahatsız eden bir durum var: Otomatik başlatma.



Ayrıca Bkz.YouTube'da artık Shorts videolarını kapatmak mümkün



YouTube, Shorts videolarıyla açılıyor!



Sosyal medya platformlarına göre, YouTube artık uyarı vermeden doğrudan Shorts videolarıyla açılıyor. Bu durum genellikle uygulama Shorts ekranındayken kapatılmışsa ortaya çıkıyor ancak bazı kişiler uygulamanın başka bir sayfada kapatılması durumunda bile olduğunu söylüyor. Hatta bazıları, dikey videoları izlemedikleri halde YouTube'un başlangıçta Shorts'u açtığını belirtiyor. Bir başka kullanıcı, telefon kulaklığa bağlıyken YouTube'un aniden bir Shorts videosu oynatmaya başladığını belirtiyor.



Paylaşımlara göre, YouTube’un açar açmaz Shorts videolarını çıkarması yeni bir sorun değil, birkaç aydır sürüyor. Ayarlar - Zaman yönetimi menüsünde Günlük sınırlar altında “Shorts Akışı kullanım sınırı” etkinleştirip 0 dakika yaparak, Shorts’u ana sayfadan ve diğer önerilen akışlardan kaldırmak mümkün olsa da, sık sık uyarı penceresiyle karşılaşacağınızı unutmayın.




Kaynak:https://www.androidauthority.com/youtube-shorts-auto-launch-3696230/

 Haberi Portalda Gör

Instagramı bitirdiler, twitter bitti şimdi YouTube bitiyor.
Yoruma Git
Obirisi - 2 gün +9
Chrome üzerinde eklentiler ile engelleniyor. Keşke telefonlarda da engellenebilse.
Yoruma Git
Evil.Morty - 2 gün +5
O
2 gün (129 mesaj)
Teğmen

Instagramı bitirdiler, twitter bitti şimdi YouTube bitiyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 gün (2552 mesaj)
Binbaşı

Chrome üzerinde eklentiler ile engelleniyor. Keşke telefonlarda da engellenebilse.




N
2 gün (61 mesaj)
Çavuş

Kısacası ölü internet teorisi gerçek oldu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Obirisi
İ
2 gün (9641 mesaj)
Yarbay

İlla ReVanced kullandıracaklar. Ücretli abonelere bile.




E
dün (4782 mesaj)
Yarbay

Bir video arayacaz, sürekli shortlar öne çıkıyor. Bir de tüm platformları aynı şahıslar ele geçirmiş. Sürekli aynı videolar tüm platformlarda dolanıyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Y
dün (13 mesaj)
Er

Ben zaten tamamen arama ve izleme geçmişini kapatmışım İsteğim gibi kendi kararımla izliyorum algoritmanın tercihlerine göre değil



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
dün (527 mesaj)
Yüzbaşı

son çivilerde çakıldı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.