Cosa V5 alabilirsiniz, bu model röleden de wifi ye bağlanabiliyor, böylece termostatı sadece pille kullanabiliyorsunuz. T3R ise gerçekten güzel termostat, alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum, ancak wifi yok tabi ki
T6r çıkmış bütçe sorunu yoksa bakılabilir ama gereksiz pahalı evde çocuk varsa dereceyle çokta oynama yapmayacağınız için t3r bence yeterli olur sabit derecede evi çok güzel istediğin derecede tutar. 2 gün için macera aramaya gerek yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 21 Ocak 2026; 12:14:50 >
T3R de modülasyon var mı? T3R de genellikle programlanabilir yazıyor modülasyon ifadesini pek göremedim. T4R de bazı sitelerde modülasyonlu yazıyor ama tam emin olamadım.
Şu anda app ile de kullanabileceğim, sorunsuz, bağlantısı stabil ve de termostatı pilli olacak, bir termostat var mı? Honeywell kullanıyorum çok memnun olarak yıllardır, ne yazık ki rölesine su girdi ve yandı. Yeni birşey bakıyorum. (On off hermetik kombi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 27 Ocak 2026; 3:8:44 >
Bende Netatmo var çok memnunum ama bundan haberim olsaydı bunu tercih ederdim, evim yerden ısıtma ve ben telefondan manuel kullanıyorum termostatı, 3 saat çalış yeterli diyorum, ev soğuduğunda tekrar bi üç saat. Sürekli çalışmıyor, üşüdüğümüzde çalıştırıyoruz. Netatmo yerine bu sonoff’u tercih ederdim.
Bu mesajda bahsedilenler: @sabriaga81