K

Yarbay
15 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
775 (Bu ay: 14)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Xigmatek Beast Rgb Kasa Fanları Sorunu
Vatan Bilgisayardan web sitesi üzerinden xigmatek beast kasayı aldım dün elime ulaştı ürünleri taktım fakat kasanın fanları rgb aydınlatmalı olmasına rağmen Fanlar çalışıyor Fakat Işıklandırmaları çalışmıyor Bunun Çözümünü bilen varmı?Fanlar 4 Pinli molex konnektör ile birbirine ve psu'ya Bağlı.
K
9 yıl
Alpine SWE-815 Subwoofer sıcak fırsat yardımı
Aracıma alpine swe-815 aktif subwoofer almayı düşünüyorum ama adam akıllı bir kombo yapamadım şu sıralar birleşecek pek kampanya bulamadım yardımcı olabilecek varmı en uygun şekilde nerden nasıl alınır.

Ben en uygun N11'den 500e tamamlayıp 55TL cardfinans kampanyası ile bulabildim buna veya başka siteden daha uyguna gelecek nasıl bir kombo yapılabilir.Önerileriniz nelerdir?
K
11 yıl
Avea faurasızdan faturalıya 22 TL 300 dk HY+3000 DK avea+ 3000 HY SMS+1GB internet
Eskişehirlilere özel denmiş ama muhtemelen her ile özel olarak yaparlar
K
11 yıl
Modem Tavsiye\u0027si
Merhaba arkadaşlar, Philips sna6500 kullanıyorum artık cihaz ömrünü doldurdu, Bana önerebileceğiniz DD-WRT ve usb Destekli bir modem varmı? fiyat olarak 150 civarına kadar bir modem düşünmekteyim.Tp-linkler güzel olmasına rağmen dd-wrt'nin kendi sitesinden türkiyedeki modeller için destek varmı yokmu öğrenemedim.Varsa hangi modeller için var, şuan düşündüğüm model Asus DSL-N12U veya Tp-link 1043 ona göre başka önerilerinizide göz onüne alabilirim.
K
11 yıl
seramik isiticili termocouple devresi
Merhaba arkadaslar universitede proje odevi olarak seramik isiticili termocouple devresi tasarimi ve grafiklerinin cikarimi odevi verildi
Ben bu devreyi nasil kuracagim hangi devre elemanlarini kullanmaliyim beni bilgilendirirseniz sevinirim.board uzerinde kuracagim bir adet ntc ve seramik isitici diyor bunun yerine tas direnc kullansam bir birine seri baglasam ardindan bir giris voltaji uygulasam ntc uzerindende voltaj olcsem olurmu? Ntc uzerinden gecen akim ntcnin isinmasini saglayacagi icin ne kadarlik bir hata payi olusturur?
K
12 yıl
Köpek kovucu devre
kolay gelsin arkadaşlar elimde internetten bulduğum pic 16f627 için köpek,haşere kovucu devresi ve kodları var.Fakat bu devreyi 16f84 ile yapmam gerekli okulda assembly görüyoruz fakat elimdeki devredeki kodu anlamıyorum başka bir dilde yazıldığı için sanırım bunu assembly diline çevirme imkanı varmı?
Yada devrenin çalışma mantığını bana yapmam gerekeni basitçe açıklayacak biri çıkarsa kendimde ona göre assembly'de yazabilirim.
devreye bakmak isteyen aşağıdan edinebilir.
download
K
12 yıl
Ainol Novo ELF II vs Piranha business tab 7
İki ürün arasında kaldım daybuyday'de 229 lira piranha ama daha hiç kullanana rastlamadım ve gpusu çift çekirdekmi bilmiyorum, Daha çok uygulama geliştirme, oyun, surf için kullanacağım 3g modem kullanıp internete girebilmem lazım gerektiğinde Hangi ürünü tavsiye edersiniz.Ainol'u Yurt dışından alabilirim sorun olmaz en uygun fiyatlı ve güvenilir satıcının linki varsa paylaşırsanız sevinirim.
K
14 yıl
c# oyun programlama
Merhaba arkadaşlar
http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=6263
Linkteki flash oyunu c#'ta nasıl yazabilirim nasıl bir yol izleyebilirim, Önerileriniz nelerdir?
K
15 yıl
kontörlü heryöne tarifesinde avea içi paket alınırsa ne olur?
kontörlü hepsi bir tarifesinde avea içikonuşmapaketi ve her yöne konuma paketi birlikte alınırsa süre kullanımı nasıl oluyor, avea içi avea paketinden , diğer yönler her yöne sürelerden mi gidiyor?
K
15 yıl
Kat kat kontör tarifesinde ne kadar hediye kontör kaldığını öğrenmenin bir yolu var mı?
Kat kat kontör tarifesinde hediye kontörlerin yüklendiğine dair bilgilendirme mesajı geliyor ancak ne 9333 de ne de online işlem merkezinde (detay öğrenme dahil) bu kontörler ile ilgili bir bilgi yok , ne kadar hediye kontörümüz kaldığını öğrenmenin bir yolu var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.