Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 22 misafir, 16 mobil kullanıcı
18474
Cevap
412320
Tıklama
95
Öne Çıkarma
Cevap: ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CHP’ye POLİS ABLUKASI KIRILDI ANCAK KAYYUM GÜRSEL DİRENİYOR (885. sayfa)
A
2 ay
Yüzbaşı

Yoo, ben vatandaşım. Kayıtta bir sorun varsa gerçekten o üninin hatası oluyor, diploma iptal nedeni olmuyor. Akp yi bırak sağ/ sağ merkez olduğunu iddia eden oluşumların hiç birine hayatım boyunca oy vermediğim için gururluyum, vicdanım rahat.

Size en son İsrail yanlısımı mısınız demiştim, cevap vermemiştiniz değil mi? Hani Esad gitti diye çok mutluydunuz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 17 Temmuz 2025; 1:8:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @2K23
2
2 ay
Yarbay

Kime oy verip vermediğin beni ilgilendirmez kimseyi de ilgilendirmez!
Hem usulsüzlük hem de sahtekarlık yapılan bi konuyu aklama çabasına girmen duruşunu gösteriyo zaten!
israil yanlısı olduğumu Esad'ın gitmesine bağlayacak kadar sığ düşüncede birisin!
israilin bugün yaptığı Suriye saldırısı da senin bana israil yanlısımısın sorusunun ne kadar absürt olduğunu ortaya çıkarmıştır...
Anlatabildim mi bilemiyorum..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ArAdiAzZz
N
2 ay
Onbaşı

Bebek katili teröristle ulu önderi bir tutmaya utanmıyor musun?

Doğru ya salaklık bende, hastalıklı İslam zihniyeti ideolojisi gereği, adama ulu önderi düşman ettirip *po'yu da mantıkı buldurtur, *ş*d'i de, Y*G'yi de, EL K*ide'yi de.

Allah kimseyi "islam partisi zihniyetiyle" teröristleri mantıklı bulma durumuna düşürmesin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 17 Temmuz 2025; 2:23:12 >

A
2 ay
Yüzbaşı

Hayır, anlatamadın. Anlatacak birşeyin olmadığı için zaten 'konu' ile soslanmış ancak kişisel/ kişiye yazıyorsun. Aldığın cevapdan hoşlanmadıysan - utanmadın mı - demeyeceksin.
Ekremci değilim. Haksızlığa kızarım ama.
Diğer konu yarım kalmıştı, 'İsrailin önündeki büyük engeldi Suriye, o gitti önü açıldı' dan sonra o soruyu sormuştum.
Benim sığlığım/derinliğim beni ilgilendirir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @2K23
D
2 ay
Çavuş

İmamoğlu’nun kendi sitesinde yazdığı şu cümleye bakın:
“Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandım, sonra kaydımı Girne Amerikan Üniversitesi’ne aldırdım.”

Ne demek bu?
DAÜ’ye girdim demiyor ama “kazandım” diyerek sanki orada okuyup sonradan GAÜ’ye geçmiş gibi bir hikâye yazmış. Iyide kayd olmadığın yerden kayıt aldıramazsın.
Sen oraya hiç gitmemişsin ki nereden kayıt aldırıyorsun? Sahtekar.
https://www.ekremimamoglu.com/egitim-hayatim/?utm_source=chatgpt.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 ay
Yüzbaşı

Okula sahte belge vermiş olsaydı kayıtta; hergün tvlerde olurdu. Demekki böyle bir şey yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 ay
Yarbay

ekrem 19 yaşında bir çocuk genç yaşta siz gidin birazda devlete sövün sadece ekremin suçu değil o.

senin babanda zengin güçlü olsa gırla siyasi torpil kayırma dönse ülkede her önüne gelen yaptırır burada rektörlük devlette suçlu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2025; 2:41:53 >


Bu mesajda bahsedilenler: @dine mine ne
D
2 ay
Çavuş

Verdiğim link okulun değil, imamoğlu’nun kendi sitesi.
Yani sahtekârlığı başkası yapmamış, bizzat kendisi yazmış, kendisi yayınlamış.
Yalanını kendi eliyle belgelemiş yani.

Senin mantığına göre tv’de her gün çıkmıyorsa hiçbir sorun yok, öyle mi?
Yahu milletin işi gücü yok da her gün aynı şeyi mi konuşacak?
Aklı başında olana bir iki defa anlatılır, gerisini anlayan anlar.
Hâlâ inanmıyorsa ya işine gelmiyordur ya da sindiremiyordur. O da artık kendi bileceği iştir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ArAdiAzZz
A
2 ay
Yüzbaşı

Belge dediğin şey böyle birşey değil. Trtde sahte görüntülerle bile haber yapıldı, böyle bir şey olsa sabah akşam o kanıt ekranlarda olurdu. 'gizli' dosya ifadelerini bile görüyoruz, bunu mu görmeyecektik..
Son paragrafında o kadar haklısın ki/ ben de aynı fikirdeyim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 17 Temmuz 2025; 3:47:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dine mine ne
A
2 ay
Yarbay

Yolsuzluk paralarını(?) yurtdışına(?) kaçırmaya
yardım eden JPMORGAN hakkında neden adım
atılmıyor?!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dine mine ne
_
2 ay
Yarbay

Iktidar koltugunu saglamlastirmak icin iktidar cephesi bir maceraya atildi. Buna göre yeni anayasa ile hem koltuklarini saglama alacaklar hemde anayasaya eklenecek maddelerle yapilan acilim ve DEM+PKK ittifaki kalici olacak. Türk Arap Kürt kardesligi vurgulanip etnik kimligi disarda birakan ümmetci bir anlayis istiyorlar. Lakin bu anlayis akp nin belirli bir destek kitlesi ötesinde karsilik bulmaz. Yeni tittifakla birlikte iktidar tüm kürtleri bir bakima pkk ya teslim etmis gibi oluyor, oysa kendini mevcut anayasa altinda bu ülkenin bir parcasi olarak gören milyonlarca Kürt oldugu gibi pkk ve dem cephesine uzak duran bir kitles oldugunuda belirtmek gerek. Masada kagit üzerinde yaptiklari hesaplar sandiga uymayacaktir, zira ülkede tüm insanlarin ortak sorunu olan ekonomik sorunlardan onlarda muzdaripler ve iktidarin yaptigi konusmada Canakkaleden, Malazgirtten girip Sam ve Bagdattan cikisi halki genisleyecegiz diye avutmak icin yapilan Yeni osmanli güzellemelerini yutanda pek olmaz.

Iktidarin artik AKP MHP ve DEM ile ittifakiz söylemine karsin DEM den gelen bu sadece bir sürec ittifakidir sözleride, islerin iktidarin istedigi gibi gitmeyecegi yönünde. DEM bu ittifakla Ümmetci yapinin bir parcasi olmak istemedigini ve sadece kendi alacaklariyla ilgilendigini göstermis oldu. Yani diyorki bu sorunu cözülene dek ittifakiz ondan sonrasi Allah Kerim. Halk tabaninda artik akp birinci parti olmadigi icinde iktidar yapmak istediklerini baski kurarak yapmaya calisiyor. Ne varki bu yoldada fazla ilerleme yapamayacak.

Israilin Sama kadar uzandigi bir zamanda Sam ve Halepi ülkenin bir parcasi yapmak bizi dogrudan Israil ile karsi karsiya getirir. Bu karsilasma direk olarak olmaz, dürzilerde oldugu gibi bir etnik grupla biz karsi karsiya getirilerek ya Israilden destek alip diger gruba saldiri yapilir yada diger grubun bize olan saldirisina Israil destek verir. Yeni Ortadogu sürecinde Sam ve Halepi bir parcan gibi görmek ordaki degisik etnik kimliler ve sorunlarida icine almak demektir.

Apo Suriye ve Irak Kürdistaninin yeni Türkiye icinde yer almasini memnuniyetle karsilar, bu büyük Kürdistana giden yola adeta tren raylari dösemek gibidir. Böylelikle farkli ülkelerle ugrasmak yerine bir cirpida istedigi zaman özerklik ve bagimsizlik ilan edebilir. Ayni zamanda pkk ile pyd güclerini tek cati altinda birlestirmis olur. Ömrü biten bir iktidarin siyasal islam hayali icin ülkeyi bu atesin ortasina atmaya degmez elbette. Maceranin sonunda bölünme ve kücülme oldugunu görmemek imkansizdir.

Akilci cözüm icin terör sorununu ülke sinirlari icinde cözmek ve komsu ülkelerin sinirlarina saygili olmak gerekir. Ortadogudan bizleri kovan Araplari sirf ayrilikci kürtlerle müzakere edecegim diye ülkeye ortak etmemekte önemlidir. Biz zaten ortak bir ülkenin parcasi iken onlar tarafindan saldiriya ugradik. Her millet kendi bagimsizligini istedi, simdi ayni seyleri yasamak icin bos yere cabalamaya gerek yok. Suriyedeki catismalardan görüldügü üzere o bölgelerde cok farkli kimlikler ve inanclar yer aliyor, sünni ümmetci bir yaklasimla kontrolü saglayamazsin. Ortadoguda bir baris ekseni kurulacaksa bile bunun yolu ülkelerin haritasinin büyümesinden gecmez, önce yurtta baris ve huzur tesis etmek gerekir sonra komsu ülkelerle ticari ve ekonomik bir birligin icine girilebilir. Bölgemiz yeni ipekyolu üzerinden yer aldigi icin yeniden büyük önem kazaniyor.

Saglikli yürümek icin halkta karsiligi olmayan, hukuku ve adaleti oyuncaga ceviren anlayisi terkedip bir an önce halkla yüzlesmek yani sandiga gitmek gerekir. Verilen hukuksuz yargi kararlari ve muhalif belediyelerdeki siyasi yargi baskisida ortadan kaldirilmalidir. Iktidar gözünü Sama dikmisken, halkin gözü sürekli yükselen fiyatlar ve enflasyondan ayrilmiyor. Sarayla halk arasinda artik asilmaz bir ucurum var.



N
2 ay
Binbaşı

https://youtube.com/shorts/Eg8HNbgKOH4?si=txzcahX69xEBvQP0&utm_source=ZTQxO


Ee sonra ne oldu

Tamam sen jeffy kenndysisin😂



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
R
2 ay
Yarbay

M
2 ay
Yüzbaşı

haklılıktan gelen güç, adam bize moral veriyor.Ekşi'de gene gündemde.




Bu mesajda bahsedilenler: @ry4n
E
2 ay
Binbaşı

kk74 'e oy verenler , kent uzlaşısı kardeşliği ile RTE ' yi eleştiriyor .


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 ay
Yüzbaşı

YouTube da duruşma kaydı paylaşılmış.

O bakış meselesi bakmak yasak mıdan fazlasıymış.
Dakika 10 gibi başlıyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1
2 ay
Yarbay

haksızlar , haksızlıklarını bilerek saldırmaya devam ederken, haklılar , haklı olmanın verdiği sabırlı bir vakurlukta, bu kara günlerin bitmesini bekliyor.

hiç bir zulüm , sonsuza kadar sürmez.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

_
2 ay
Yarbay

Iktidar ulkeyi Ortadogu ulkesi yapma hevesinde oldugu icin, daha yumusak tonda siyaset yapan Demirtasi hapse atip Kürtleri apo ve pkk nin kucagina birakmak istedi.

Istiyorki Türk milliyetcisi MHP ye, Kürtler aponun basinda oldugu DEM e, dindarlarda akp ye oy atsin ve ebedi iktidarda kalsinlar. Iraktada boyle, her irk kendi partisine oy atar, ortadogu ulkesi olmanin geregidir. Ulusal partiler olmaz, her kesimin gozu kapali oy verdigi partiler vardir. Eski Turkiyede tum partiler iktidarliga aday olabiliyordu, Parlamentonun gucunu kaldirip tek adam otoritesi kurdular, sonunda istiyorlarki Abd isgal edip demokrasi getirsin, hepsi bunun icin calisiyor. Ulusal butunluge dayali Cumhuriyet anlayisi bizi ortadogudaki cehennemde korumustu, bu semsiye kalksin isteyen agababalarinin onlara verdigi gorevi yerine getiriyorlar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 ay
Yüzbaşı

Demirtaş apoya tehdit gibi gelmiştir bana hep. Sonuçta dağdan gelmedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_