CD Projekt RED tarafından biz oyun severlere sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin devam projesi hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Bu detaylar arasında bugüne kadarki en gerçekçi kalabalık ve NPC sisteminin olacağı vurgulandı.
Devam oyunu için iddialı cümleler ortaya çıktı
Project Orion kod adıyla karşımıza çıkan devam oyunu için şu anda personel alımı gerçekleştiriliyor. Stüdyonun web sitesinde yer alan iş ilanları oyunun aynı zamanda iddialı bir açık dünyaya sahip olacağını vurguluyor. Açık pozisyonlardan birinde "Stüdyonun daha önce diğer oyunlarında sunduğundan daha gerçekçi ve tepkisel NPC kalabalıklarını oluşturabilen bir tasarımcı" arandığı aktarılıyor.
CD Projekt RED stüdyosu bildiğiniz üzere bugüne kadar çıkarmış olduğu oyunlarla büyük başarı elde etti. Cyberpunk 2077 çıkışıyla beraber büyük sorunlarla karşı karşıya kalsa da yıllar sonra tam bir oyun deneyimine kavuştu. Geldiğimiz noktada stüdyo işleri sıkı tutmak istiyor ve bu doğrultuda iddialı açıklamalarda bulunuyor.
Project Orion 2022 yılında duyuruldu ve şirketin uzun vadeli planlarının bir parçası olarak karşımıza çıktı. Cyberpunk evreninin tüm gücünü ve potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefleyen oyun merakla beklenen projeler arasında.
Kesin öyle olur. CP 2077 Çok gerçekçiydi bildiğin gibi değil. Şehirde ruh gibi gezen bir yığın NPC den başka bir şey değil. Kalabalık olsun diye doldurmuşlar ona rağmen tamamen ölü ve etkileşimsiz bir şehir.
2077 için de GTA'dan daha iyi NPC sistemi olacak falan deniyordu sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
aynen öyle :D gereksiz büyük laflar ediyolar, sonra oyunu 8900 tane update'le 4-5 senede anca adam ediyorlar ama yine asıl vaat ettikleri seviyede olmuyor. W3'den sonra preorder vermiştik, o açıdan hayal kırıklığı oldu.
Oyunun yabancı ülkede bu kadar sevilip bizim ülkemizde bu kadar kötülenmesi de ayrı saçma, bence açık dünya dizaynı ve detayları olarak çok iyi bir oyun en ücra köşesini bile doldurmuş adamlar. Birçok dile dubalj ve altyazı vermeleri de topluluğunu ne kadar önemsediğini gösteriyor. Ne o öyle tek dile dublaj verip Türkçe altyazı bile koyamayan AAA oyunlar. Npc yönü çok zayıf sokaktaki npc lerden bahsediyorum sadece yürüyorlar başka işleri yok. Hadi en azından bazıları deniz kenarında konuşup sohbet ediyorda sokakta yürüyenler gerçekten vasıfsız yani. Ne diye aceleye getirip erkenden çıkardılarsa artık zamanında.
Bizde insanlar gta gibi bir oyun çıkacağını zannetti. Ama bu oyunun rol yapma oyunu olduğunu anlayamadılar. Ülkede rpg oyun kültürü pek olmadığından sağda solda saybırpank çöp diye ağlamaya başladılar. Bu kitlede ağırlıklı olarak 2000 ve sonrası doğanlardan oluşmakta.
Herkes cyberpunkı gömmüş ama adamlar oyunu terk etmedi ve gerçekten de o cyberpunk evrenini yarattılar bu oyun benim için top 10 a giren bi oyundu atmosferi hikayesi evrenin kendisi herşeyini çok sevdim bizim milletin bu geçmişteki hataya olan nefretleri hala sönmemiş adamlar epicte oyunu 60 liraya sattı (o zaman 60 lira gayet ucuzdu genel oyun fiyatları 100-300 civarıydı) demem o ki gene leş bi çıkış yapmamak için özen gösterirler bence
30 milyondan fazla satan, 750 milyon doların üzerinde gelir elde eden bir oyun. Nedense turkiyede garip bir kesim oyunu gömüyor ama 100 saatten fazla oynuyor. Sevmediğiniz oyunu neden oynayıp yorum kotu yaparsınız. 2 saat dolmadan iade et bizde sizde rahat edin.
Meta son günlerde bağımsız geliştiriciler oyunları milyonlar satıyor. Bize tutkulu geliştiriciler lazım. Kaç tane oyun bekledim hepsi hüsran. Cyberpunk, starfield, stalker 2 hepsi balonun alası oyunlar.
Bazı bağımsız geliştiriciler olağanüstü işler çıkarıyor onlara kesinlikle lafım yok Mesela to the moon pikselli oyun olmasına rağmen müthiş bir hikaye barındırıyordu Cyberpunk olayında hikaye beklenildiği gibi çıkmadı doğru ama 2.0 sürümünde oyun teknik olarak düzeldi ve phantom dlcsinde bekleneni verdiğini düşünüyorum Starfield stalker rezalet ötesi oyunlardı biri sırtını Microsofta yasladı oyunları saldı Diğeri ise savaşı bahane etti haklılar mı tartışmaya açık bir durum
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
aynen öyle :D gereksiz büyük laflar ediyolar, sonra oyunu 8900 tane update'le 4-5 senede anca adam ediyorlar ama yine asıl vaat ettikleri seviyede olmuyor. W3'den sonra preorder vermiştik, o açıdan hayal kırıklığı oldu.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Ülkede rpg oyun kültürü pek olmadığından sağda solda saybırpank çöp diye ağlamaya başladılar.
Bu kitlede ağırlıklı olarak 2000 ve sonrası doğanlardan oluşmakta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @BSC Misafiri
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Arondir
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @OptimizedSettings
Mesela to the moon pikselli oyun olmasına rağmen müthiş bir hikaye barındırıyordu
Cyberpunk olayında hikaye beklenildiği gibi çıkmadı doğru ama 2.0 sürümünde oyun teknik olarak düzeldi ve phantom dlcsinde bekleneni verdiğini düşünüyorum
Starfield stalker rezalet ötesi oyunlardı biri sırtını Microsofta yasladı oyunları saldı
Diğeri ise savaşı bahane etti haklılar mı tartışmaya açık bir durum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Arondir
Bu mesajda bahsedilenler: @OptimizedSettings