Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
191
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elden Ring: Shadow of the Erdtree’nin hikâye fragmanı yayınlandı
M
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Elden Ring: Shadow of the Erdtree’nin hikâye fragmanı yayınlandı
Dark Souls ve Bloodborne serisi ile adeta yeni bir oyun tür yaratan FromSoftware, geçtiğimiz yıllarda yayınladığı Elden Ring ile oyuncuların kalbine taht kurmuştu. Birçok ödüle layık görülen yapımın hikayesi çok yakında genişleyecek. Stüdyonun geçtiğimiz yıllarda duyurduğu Shadow of the Erdtree eklenti paketinden yeni bir fragman yayınlandı.



Ayrıca Bkz.Senua's Saga: Hellblade II çıkış fragmanı yayınlandı



Shadow of the Erdtree 21 Haziran'da yayınlanacak



FromSoftware, Elden Ring’in merakla beklenen hikâye eklentisinin hikaye fragmanını yayınladı. Bahsi geçen fragman, tanrıça Marika’nın ilk ayak bastığı ve Erdtree tarafından gizlenmiş bir yer olan Land of Shadow yani Gölge Diyarı’nda geçen genişleme paketinin hikayesine odaklanıyor. Eklenti paketinde Empyrean Miquella tarafından yönlendirilen oyuncular, bu topraklarda genişleyen dünyanın karanlık sırlarını keşfedecek ve Miquella'nın izinden giden ve gizli amaçları olan diğer kişilerle tanışacak.





Elden Ring’in Shadow of the Erdtree eklenti paketi, 21 Haziran’da Xbox Series X, Xbox Series X, Xbox One, Playstation 4, Playstation 5 ve PC platformlarında yayınlanacak.

 




Kaynak:https://wccftech.com/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-story-trailer/

 Haberi Portalda Gör

D
4 hafta
Binbaşı

Her souls gibi başına geçeceğim

Her souls gibi 4-5 saate pes edip, cheat mod yükleyeceğim :)

Çünkü paramın bir limiti var ama malesef öfkemin yok; her soulsta bir gamepad vs kırarak olmaz bu iş

Düz insanım lan ben, insan oymayacak şu oyunları :) :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Mayıs 2024; 0:11:48 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
4 hafta
Yarbay

Şimdi şöyle, Elden Ring'in bir takla simülatörü olmasıyla birlikte muhteşem bir sanat içermesi gerçeğini göz ardı edemeyiz. Evet bir takla simülatörü, yani karşıdaki düşmanın saldırı esnasında tam vuruş anını denk getirmeye yönelik geliştirilmiş BOMBOŞ bir mekaniği olmasına rağmen içerdiği sanat ve yaratıcılık büyüleyici. Coğrafya, dokular, çizimler, dünya, karakterler vs, muhteşem.

Keşke takla simülatörü mekaniği yerine adam gibi dövüş mekanikleri, menüler vs getirilseydi, bu anlamda çok yazık bir oyun maalesef. Mesela diğer bir konu, üzerimde pozitif veya negatif etkiler var (status), ne olduğunu göremiyorum, oyunda böyle bir bilgi ekranı yok! Böyle saçma salak bir durum olabilir mi?



Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
4 hafta
Yarbay

Abey dömbelek aşamüyün mü :)





Bu mesajda bahsedilenler: @doruhüso
D
4 hafta
Binbaşı

Harbi arkadaş
Harbiden takla simülasyon :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @V4LKyR
F
4 hafta
Binbaşı

Hikayesi olmayan oyuna hikaye fragmanın yayınlamak. ??



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 hafta
Yarbay

Arkadaşlar evet oyunun hikayesi var. Sizin bunu fark edememeniz maalesef oyunu "hikayesiz" yapmıyor. Oyunun hikaye anlatıcısı yok sadece. Yani hikayeyi oyundan kendiniz çıkarmanız gerekiyor. Bunun içinde oyun içi itemleri okumak, hayaletlerin ve diğer npc'lerin ne dediğine dikkat etmek, ve çevreyi yorumlamak gerekiyor. Her oyun sana direkt önüne hikaye koyacak değil. Elden Ring hikayesini seven birisi olarakta bu fragmandan çok şey çıkardım mesela. Ayrıca birisi de takla oyunu yazmış cidden güldüm, sadece takla atarak bitirmek istiyorsan bitirirsin. Hatta oyunu itemsiz, hiç seviye almadan dahi bitirebilirsin. Oyun nasıl oynamak istiyorsan öyle tasarlanmış. Sadece takla atıp oyunu bitirirsen tabi oyun sana göre takla simülasyonu olur.




K
4 hafta
Yüzbaşı

George R.R. Martin'in (Game of Thrones) senaryosuna katıda bulunduğu bu oyunun hikayesini anlamayanlar için sizi buraya alalım:

https://www.youtube.com/watch?v=-flw19uPMvs&ab_channel=NoldoistTV

https://eksiseyler.com/elden-ringi-oynayip-hikayeyi-anlamayanlar-icin-her-seyi-derleyip-toparlayan-bir-aciklama





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 22 Mayıs 2024; 13:30:36 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @freeman1930
K
4 hafta
Yüzbaşı

V
3 hafta
Yarbay

Yok izlemedim hocam, gördüğümü söylüyorum. Oyunun mekanikleri maalesef ÇOK KÖTÜ, ama oyunun içerisindeki sanat muhteşem.

Her Fromsoft oyunu böyle değil mesela, souls serisi böyle.

Mesela Sekiro... Oyun mekaniği MUHTEŞEM, oyunun hikayesi de çok güzel. Nasıl Flight Simülatör, Farm Simülator vs varsa, Elden Ring de bir takla simülatörüdür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @korozyon
K
3 hafta
Yüzbaşı

Evet Sekiro'yu oynamıştım dediğin gibi bir sürü mekaniği vardı, ister gizlenerek ister direk dalarak bazen bir sürü şeyi birleştirip yok ediyordun düşmanları. Life of P blok aralığı çok dar olduğu için saç baş yoldurtmuştu. Mesela bazı oyunların zorluk seviyesini arttırınca souls like gibi oluyor öneririm örnek: Ghost of tuşinima ve star wars jedi fallen order ve survivor. .




Bu mesajda bahsedilenler: @V4LKyR
F
3 hafta
Binbaşı

Oyunda bi hikaye varsa eğer bunu oyuncu oynayıp kendisi anlıyacak. Yok bilmem neredeki parşomeni toplıcam. Yok video izlicem üstüne gidip forumlarda yazılanları okucam. Eee o zaman ben bu oyuna neden 60 dolar para bayılıyım diye sorar insan. ,,



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @korozyon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.