Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
125
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Devlet psikiyatrlerinden verim alanınız var mı?
İ
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

10-15 dakika görüşme süresi çok kısa değil mi? Sonraki randevuyu da aylar sonraya veriyor. Gittiğinde adam seni unutmuş oluyor. Yani fayda bulanınız bana yazabilir mi merak ediyorum?

Doktorlar çok yoğun onların suçu değil ama bu durumdan bence onlar da memnun değil hem hastaya hem doktora faydası yok



0
4 hafta
Yarbay

ben bi kere gittim o da tam bi geri zekalılık.

yıl 2005, üniversite sınavına 2 ay kalmış, okulda dersler boş geçiyo full Risk-Monopoli oynuyoz. hergün okul çıkışı internet cafedeyiz. günler acayip keyifli geçiyo.

sonra hasta oldum, sürekli midem bulanıyo, doktora gittik gittik düzelmedi. üçüncü gidişimizde doktor "sen kaçıncı sınıfsın?" dedi bana. lise son deyince "neden daha önce söylemedin yaa" dedi gülerek. başka hiçbir şey söylemeden beni sevk etti.

yeni gittiğim yerde hıyarın biri beni odasına aldı, eğimli olan yatağa yatırdı, yanımda durup kağıda baya bişeyler yazdı. sonra yüzüme bile bakmadan bana: "01001101 noluyor?" diye sordu. sadece bunu sordu başka bişey demedi. anlattım işte bişey yok falan dedim.

sonra bu hıyar bana anti depresan yazmış. ben de o zamanlar bilmiyom, salak gibi gittim o antidepresanları kullandım bu da böyle bi anımdır. o hıyar maaş alıyo bide yaa delirmemek elde değil.

ulan hayatımın en mutlu, en yüksek moralli, en eğlenceli dönemi. stres sıfır. zaten sınava ilk girişimde kendi alanımda 90'da 87 doğru 3 yanlış yaparak kazandım. o derece rahatım. böyle rahat bi dönemimde adam bana antidepresan kullandırdı yaa şaka gibi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 hafta
Yarbay

doktor insanlara yardım etmeye meğilli biri değilse bu 15 dakika onun için mükemmel bir süre çünkü ya iki laf geveleyip özele git diytecek ya ağrı kesici tier ilaç yazıp gönderecek, tamamen devlette psikolog psikiyatri işi fiyasko, herhangi birini koy o bile üstesinden gelir, randevu işi apayrı konu zaten



S
4 hafta
Teğmen

Devamlı kullandığım ilaçları yazdırmak için gidiyorum genelde



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
4 hafta
Binbaşı

Devlet hastanesi değil de üniversite hastaneleri iyi oluyor. İstanbul'da yaşıyorsanız Cerrahpaşa'yı tavsiye ederim



M
4 hafta
Yüzbaşı

15 dakika ayırıyorsa çok iyiymiş. benim ilk gidişimde bile 2 dakikada ilaç yazıp yollamıştı yani neyimi dinledi de verdi zaten sonra özele gittiğimde verilen ilacın ne kadar yanlış olduğunu anlatmıştı doktor. hem ileri derece bir ilaç olduğunu hem de en üst mg olarak verildiğini saçmalık olduğunu söylemişti.



J
4 hafta
Yarbay

psikolog seni dinler, psikiyatrist'e gidersen 1 dakikada teşhisi koyar ilacı dayar arasındaki fark budur. kan testi olarak görür psikiyatri her şeyi. psikolog değil de bir şey terapi varmış eniştem gitti faydasını görmüş. ben 2005'ten beri bipolarım anca ilaç takibi yaptırdım geçen seneye kadar öyle muhabbet etmiyorduk çünkü kan değerin iyiyse iyisin doktorun gözünde. lityum olan lithuril isimli böbrek çölertici ilaç geçen sene zehirleme yapınca baya bi yattım ben serumlar günde 4x500ml bir saat sürüyor bir tanesi ve artık delecek yer bulamadılar ama yırttık çok şükür diyalizden. bir de böbrek çökertmeyen depalex diye ilaç var valporik asit başka bir şey yok içinde öyle zararlı falan değil ama bu yerli bu dediğim depakin'in muadili. fark almıyor eczaneler ama kimse bilmiyor o yüzden depakin denen illeti kullanıyorlar dünyanın parası fark verip raporlu bile olsa. sara ilacı ama zaten bipoların ilacı yok hep tesadüfen işe yaradığı fark edilen şeyler. bir şekilde depresyonun var eğer ki bipolarsa bence git devlette iyi bir yere var yani benim yıllarca gittiğim doktor kendine hastane açtı özel. şimdi genç bir bayan doktor var kendini geliştiriyor benim trioid sorunum da var onun için de yattım psikiyatriye yani dediğinin tam tersi burada Konya'da iki kez hayatımı kurtaran psikiyatri idi Beyhekim eğitim araştırma ta Van'dan hasta geliyor. o genç doktor araştırdı netten o ilaçla bu ilacın etkileşimi var mı diye ama özel endikronolojiye gittik diyor ben bilmem psikiyatri ilaçlarını. doktor diye neden oturuyorsun o zaman zaten 2 tane ilaç bilmen gereken trioid'e iyi gelip gelmeyen. ilaç tedavisi başlat yat gerekirse çünkü doğru ilaç ve dozla depresyon kalmaz psikolog ihtiyacın da olmaz. bipolar değilsen işte neyse o terapi dedikleri onu yap yani ben inanmıyorum depresyon diye bir şey olduğuna. bu bir state of mind(ruhsal durum)'dur hayattan zevk alamamak.


< Resime gitmek için tıklayın >



4
4 hafta
Binbaşı

özeli ne ki devleti ne olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 hafta
Binbaşı

10-15 dakika ayırabiliyorsa iyi,
14 sene evvel arkadaşıma şüphelerimi anlattığımda "Bunlar psikopatça düşünceler, tedavi ol" demişti de Erenköy Akıl Hastanesi polikliniğine müracaat ettim.
Uzman poliklinikte sadece 5 dakika dinledi ve şizofreni teşhisi ile ilaç yazıp göndermişti...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.