Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 kayıtlı üye, 20 misafir, 2 mobil kullanıcı
350393
Cevap
21398220
Tıklama
571
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17520. sayfa)
D
14 sa.
Yarbay

Bu işin altında yatan en büyük nedenlerden birisi kaçırma korkusu.Şimdi almazsam sonra pişman olurum duygusu.Son zamanda bu korku tavan yaptı.Oyun fiyatlarının devamlı güncellenmesi ve usd a geçen en son ea faktörü ile.Sıradaki epicmi olacak yoksa microsoft store mu acaba.Bu dediğim kısma girenlerin başında bende varım : )


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @orcunbayrak
W
14 sa.
Yüzbaşı

Dediğinize katılıyorum. Kupon falan vermediler ama sanırım yüklü bir harcama yapacağım Epic'ten bu sefer. Zamlanması muhtemel baya bir oyun var, Plague Tale Requiem gibi (biliyorum gamepass'te var, sadece arşivlik).




Bu mesajda bahsedilenler: @Dark matter
Y
13 sa.
Binbaşı

"Şimdi alayım da sonra oynarım" dediğim onlarca oyundan şu ana kadar 3 tanesini oynayabildim. Bunlardan biri zaten BG3, diğeri de Elden Ring.
O nedenle şimdi oynamak istediğiniz oyunları, bütçeniz elveriyorsa alıp oynayınız. Zira her sene daha yeni, daha iyi oyunlar çıkıyor. Geriye dönüp bakmak çok da mümkün olmuyor.

Herkese iyi oyunlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
13 sa.
Yarbay

epicden gragon age icin

Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil.






diyor. normal mi?



B
13 sa.
Yüzbaşı

Muhtemelen EA Games Türkiye'ye erişimi engellemiş bu oyun için, Türkiye üzerinden açılmış hesaplar o oyuna ulaşamıyor. Başka ülkeden VPN ile tekrar hesap açıp öyle alabilirsiniz ancak.



H
12 sa.
Binbaşı

steamin dolara geçmesinin tek faydası bu korkunun gitmesi oldu. dolar fiyatları sabit kalıyor, %20-30 indirime girdiğinde alayım kenarda dursun diyeceğime bunu alacağıma dolar alırım, %50-60 indirime girince de alabilirim mantığı oluştu bende.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dark matter
T
10 sa.
Yüzbaşı

Steam, 1,08 dolar için, kartımdan 35,82 liralık bir tutar kesmiş. İşlem açıklamasında Lidio yok. Üstelik, 15-20 dakika önce gerçekleştirdim işlemi. Şansa kadere Lidio'ya yakalanmıyoruz gibi sanki...



E
9 sa.
Binbaşı

olmaz olaydı öyle fayda hocam.
geçenlerde hoca diye geçinen zevattan biri çıkmış, "ekonomi kötü olduğu için günah işleyemezsiniz, bütün günahlar paralı" diye güya milleti avutuyordu. biraz ona benzemiş sizin teselliniz de.

steam yine uyguna satsın da biz kendimizi dizginleriz...




Bu mesajda bahsedilenler: @Hell-Riegel
X
9 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

Kablosuz fare arayan varsa iyi bir fırsat var, ben değerlendirdim:

Logitech G G305 Amazon'da 949₺'ye düşmüş + Mobil app 400/100 kuponu ile 849₺'ye düşüyor. Nays ile alınırsa %15 iade ile ~722₺'ye geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 19 Mayıs 2024; 1:24:53 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
7 sa.
Yüzbaşı

Hocam %100 eminim arsivinizde alip oynamadiginiz en az 50 oyun vardir :) Hangi birine sira gelecek surekli oyun almaktan eskilere firsat gelmiyor




Bu mesajda bahsedilenler: @Dark matter
S
7 sa.
Yarbay

küçük lityum pil ve alüminyum mod ile baya hafif oluyor. ele çok güzel oturan bir mouse yıllardır kullanıyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @XanthiN
G
6 sa.
Yüzbaşı

epic sayesinde bu hafta ile beraber toplam dört hafta boyunca her hafta binlik olacağım sanırım

ilk hafta listem

< Resime gitmek için tıklayın >

Önereceğiniz oyun varsa onları da alacağım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
5 sa.
Yüzbaşı

Kupon yokken çok ucuz veya oynamayacağın oyun alma derim. Death's Door mesela beleşe verse oynayacağım oyun değil. Netflix kullanıyorsan mobilde oynayabiliyorsun. Bir de çoğu ucuz oyunu epic bedava verir zaten. O yüzden bana artık oyun almak çok mantıklı gelmiyor. Ha kupon olsaydı güzel uygun oyunları alırdım. Geçen indirimde 200 liraya alıp oynamadığım oyun şuan 100 liraya inmiş mesela. Epic de kendini geliştirmiyor. Oyun gizleme özelliği hala gelmedi. 600 oyun var oynadıklarımı veya dandik oyunları gizlemeyi seviyorum. Epic de dolara geçse de kullanmayı bırakıp steame geri dönsek. Bunlar anca beleş oyun vermeye devam etsin. Zaten yeni çıkan oyunların hepsi steamle benzer fiyatta.

Şuan tek indirim önerim ac mirage oynama planınız varsa veya the crew falan ubisoftta kodla 500 tl lik oyunlar 250 tl ye geliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 19 Mayıs 2024; 5:36:0 >


Bu mesajda bahsedilenler: @GSACS
R
13 dk.
Yarbay

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.