S

Yarbay
22 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
774 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
7 ay
amd ye geçmeli miyim?
arkadaşlar merhaba, i7 8086k ve rtx4070 kullanıyorum. ddr5 sisteme geçmeye düşünüyorum. işlemciden dolayı az fps alıyor gibiyim 1080p çözünürlük kullanıyorum. ayrıca noctua nh p1 pasif soğutucu ile delidli olarak kullanıyorum işlemciyi. yeni işlemcimi de bu soğutucu ile kullanacağım. yine kullandığım kasa matx asus ap201 yine bunu kullanacağım. işlemci anakart ve ram lazım sadece. düşündüğüm parçalar:

-AMD Ryzen 5 7600X3D işlemci: piyasanın en verimli işlemcisi yeniçıktı yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum. noctua pasif soğutucu çok rahat soğutur diye düşünüyorum ayrıca kasa matx ama her yeri delikli.
-ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI anakart: matx olacak farklı önerilere açığım
-Kingston Fury Beast 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL30 ram: 6000 mhz cl28 ramler de var corsairin ama değmez sanırım 30 dolar fark var.

Önerilerinizi alabilirim arkadaşlar
S
10 ay
Fractal design north kasa
Arkadaşlar bu kasanın yan tarafı temperli olmayan mesh panel olanını bulamadım. Eğer duyan gören bulan varsa yardımcı olabilir mi
S
10 ay
Golf 7 yardım
2015 model golf 7 aracım var arkadaşlar. 2.el almıştım. Ön farları açtığım zaman sinyaller de yanıyor amerikan park deniyormuş buna. benden önceki kullanan yapmış sanırım. orjinal eski haline nasıl getirebilirim? serviste hallederler mi?

2.sorum ise fotoğrafta da görüleceği üzere paslı kısım kötü gözüküyor bunu nasıl halledebilirim? izmirde işini temiz yapan bir yer varsa götürmek isterim. ayrıca bugün lasliğe çivi battığı için
lastikçiye götürmüştüm oradaki çalışan jantlarda eğrilik var tornaya girmes igerekir dedi bunun için de izmir de yine işini iyi yapan yer varsa söylerseniz sevinirim. teşekkürler yanıtlar için.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
geçen yıl
i7 8086k ve rtx4070 darboğaz mi var?
Başlıkta belirttiğim işlemci ve ekran kartını kullanıyorum 1090p çözünürlükte. Ekran kartı yeterince gücünü gösteremiyor gibi geliyor. İşlemci yenilemem gerekir mi yoksa 2 3 yıl daha goturur mu bu işlemci?
S
4 yıl
kablosuz kulakiçi kulaklık tavsiyesi (bilgisayar için)
..
S
4 yıl
Sistemimin 2. el fiyatı nedir?
Arkadaşlar merhaba özenerek kurduğum sistemimi satmaya karar verdim. İkinci el fiyatı tahminen ne kadar olur fiyat araştırması yapıyorum da duruma göre satmaktan da vazgeçebilirim.

Intel® Core™ i7-8086K İşlemci (Yurtdışı alınma 1 yıl olmadı alınalı ebay üzerinden alındı)
EVGA Z370 Micro ATX (amazon.com dan alındı May 16, 2020)
CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2X 8GB) DDR4 3600(PC4-28800) C14 (amazon.com dan alındı 1 yıl olmadı)
WD Black 256GB Performance SSD - 8 Gb/s M.2 PCIe NVMe Solid State Drive – WDS256G1X0C [Old Version] (2017 de alındı amazon.com dan)
Corsair RMX Series (2018), RM650x (1 ay oldu amazon.com dan alındı)
Noctua NF-S12A PWM chromax.black (4 adet amazon.com dan alındı 1 yıl olmadı)
CORSAIR iCUE 220T kasa (vatandan alındı 1 yıl olmadı)
Noctua NH-U12S chromax.Black işlemci soğutucu (inventustan alındı 1 yıl olmadı)
cable mod pro uzatma kablo seti siyah

hepsi kutulu ve eksiksizdir. ekran kartı evga rtx 2060ko ama yeni alacağım sisteme takacağımdan bunu satmak istemiyorum
S
5 yıl
bilgisayar açma tuşu ile açılmıyor?
arkadaşlar merhaba, bilgisayarım güç tuşuna basınca açılmıyor. kaç kez basarsam basayım açılmıyor. sadece prizden fişi çekip prize değdirip geri çekiyorum o ara açılıyor. hatta prizden elektrik sesi gelince açılıyor. taşınmadan önceki evimde topraklama vs olmadığı için sorun o yüzden olabilir diye düşünmüştüm ancak yeni taşındığım evde sorun olmamasına rağmen aynı sorunlar devam ediyor.

Yeni sisteme geçtim tek değişmeyen güç kaynağı acaba sorun onda olabilir mi diye düşünmeye başladım.kullandığım güç kaynağı: Silverstone Nightjar NJ520 520w 80+Platinum Güç Kaynağı

Sorun ne olabilir? yeni bir güç kaynağı almalı mıyım?
S
5 yıl
5500xt? rx580? rx590?
Hangi kartı önerirsiniz? 1080p 60fps ultra ayarlar için?
S
5 yıl
Palit GTX1650 Kalmx?
Ürün şubat ayının başlarında duyuruldu ve yurt dışında henüz satışı yok. Ancak n11'de birkaç 2 satıcı şu an bu ürünü satıyor. Bu mümkün mü acaba amazon'da bile yokken n11'de satışının olması?
S
5 yıl
Yeni donanım mı yoksa kısmi güncelleme mi?
Arkadaşlar merhaba,

Bilgisayar kasamda çıkan problem nedeniyle anakartım ve bilgisayar kasam sizlere ömür. Sistemimin diğer parçaları:

Core i5 5675c işlemci, palit 1050ti kalmx ekran kartı, 16 gb ddr3 1600mhz ram, 256 gb wd black m2 ssd, 3 ve 2 tb wd hdd, silverstone 520w platinium 80 psu, dell 1080p 60hz monitör.

Bütçe 10000 TL.

Anakart ve kasa alarak kullanmaya devam mi edeyim yoksa ddr4 bir sisteme mi geçeyim? Kullanım amacım sadece oyun. Eğer yeni sistem önerisi yapacak olan varsa tercihim intelden yana. Amd ise düşünebilirim.

Önceki kasam corsair 100r silent edition ve msi z97 gaming 7.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.