Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
30393
Cevap
1511528
Tıklama
75
Öne Çıkarma
Cevap: Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1561. sayfa)
H
7 sa.
Teğmen

kesinlikle bu arada! Galiba dediğiniz gibi çevresel faktörlerden, diğer cihazlara göre (gün ışığı çok yerinde bir örnek oldu) daha fazla etkileniyor.
Ama şarjda iken Androidlere göre bir tık ısınma durumu mevcut
yani 3 sene öncesinin 33w hızlı şarj destekleyen telefonu İphone a göre bir tık daha serin şarj oluyor
Cihaz şarjda kullanılmaya başlayınca o ‘tık’ farkı açılıyor ama orası ayrı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Prfssr
P
6 sa.
Yarbay

Hocam benim anladığım bu cihaz biraz daha ılık çalışıyor normali bu sanki. Bundan önceki iPhone cihazım 2016 SE olduğu için diğer iPhone’lar ile çok karşılaştıramıyorum, yıllardır Samsung kullanıyorum normalde.

Belki bu 16 serisinde Samsung’lardaki Vapor Chamber tarzı bir soğutma sistemi gelirse çok daha serin çalışır. Apple bu tarz şeyleri kendine kendi tarzında adapte etmede başarılı çünkü.

Ben cihazı alırken ısınma problemi var mı diye çok çekinerek aldım hatta ondan burada da sorular sormuştum ama problem diyeceğim boyutta bir şey yok. Olsa ben hiç kimseyi dinlemem direkt satarım cihazı. Yıllarca Exynos işlemcili Samsung kullandım ısınan telefona asla tahammülüm yok. S23 Ultra çıkınca ilk defa serin çalışan bir Samsung cihazım olmuştu. Bundaki öyle bir ısınma değil, olsa zaten dediğim gibi direkt elimden çıkarırım.

Bence bu ısınma olayında bu cihazda yazılım çok etkili. Ben çünkü 17.4.1 ile buraya yazmıştım çok ısınıyor diye sonra 17.5 ile düzeldi. Bazı uygulamalarda anlamsız ısınma oluyordu bazıları düzeldi.

Sıcak havada dışarıdaysanız ama katılıyorum, sanki absorbe katsayısı yüksek gibi cihaz😀

Bu arada teknik olarak aslında bunun önceki seriler çelik malzeme heralde 15 serisi titanyum olduğu için daha yavaş etkilenmesi lazım. Çünkü titanyum alaşım malzemenin iletim katsayısı daha düşük ama sanki tam tersi oluyor. Ekran sanki daha fazla ısı absorbe ediyor. Valla teknik sebebini bilmiyorum ama ben de merak ediyorum.

Yine de cihazı almayı düşünen varsa bence almaktan vazgeçirecek bir boyutta değil ama ben olsam şuan zaten Eylül ayına çok az kaldı, yeni iPhone çıkacak artık beklerdim açıkçası. Parayı dolar vs olarak ayırıp zam gelirse diye kendimi korumaya alırdım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Haziran 2024; 0:56:24 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @H.C.G
B
6 sa.
Yüzbaşı

Ios 18 i yükleyen var mı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: babay22


C
6 sa.
Yüzbaşı

Cebimdeyken gelen aramalarda cebimden cikarttigimda cevaplayi kydiramiyorum. Benzer sorunu yasayan var ki acaba? 15 pmax



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 sa.
Teğmen

kesinlikle katılıyorum benim içinde problem sayılıcak bir ısı değil. Teknoloji geliştikçe cihazlara binen yük artıyor ama 14 pm şuan 17.5.1 yüklü bence normalden sıcak çalışıyor cihaz. Bu durum yazılımdan kaynaklıysa sorumlusu yine Apple oluyor 14 pm serisine göre bu sürümü uyarlayıp daha sonra dağıtsa kullanıcı deneyimi etkilenmese bile pil uzun vadede daha az ısıl işlem görüceğinden ötürü daha az yıpranmış olacak.
Cihazları yazılımla artık yavaşlatamıyorlar fakat sıcak çalıştırarak pilleri erken öldürdüklerine inanıyorum.
Yoksa 17.5 de daha serin çalışmazdı aynı sıcaklıkla devam ederdi bence.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Prfssr
C
5 sa.
Binbaşı

bende s23 ultra vardı s24 ultra'ya geçtim fakat sıcak tatil bölgelerine de gidip geldim ısınmıyor isterseniz son sürüm yazılımı indirin odin üzerinden temiz bir kurulum yapın büyük ihtimal düzelecektir o modelin forumunda da geziyorum çünkü bu konuda şikayeti olan görmedim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ctrl-alt-delete
İ
5 sa.
Binbaşı

Hocam pek kullanmiyor musunuz instagram i ?
Benim ilk yukledigimde bu kadar oluyor sonra 3-5 dk bakinsam sizi 2 ye katliyorum hele ki 2.-3. Gun de 1-2 GB i geciyor.🤦‍♂️

@bcakirr
Hocam sizin de cok sayilmaz ben de 30 GB i asmisti gecen gunlerde sildim yeniden yukledim yine de cok hizli bir sekilde doluyor sizde kine ben 1-2 haftada cok rahat ulasiyorum.

Onume cok fazla video dusuyor bunlarda yuksek cozunurlukte oluyor ve uygulama bunlari onbellwge mi aliyor aliyorsa buna bellek mi dayanir.ana sayfada “Takip Ettiklerin” kismina giriyorum her zaman diger turlu takip etmedigim hesaplarin paylasimlari cikiyor.

Ozellikle otomobil konusunda cok takip ettigim hesap var bunlar mi dolduruyor ne anlamadim bu arada ben uygulamayi sildim geri yukledim kesfet kismi hala ayniydi.daha once begendigim yada kaydettigim seylere gore cikmasi gerekmiyor mu ? Saat, arabalar vs yine ayni tip foto, videolar cikiyor ? Daha dogrusu yerinde duruyor hic silinmemis gibi..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bcakirr , @ctrl-alt-delete
İ
5 sa.
Binbaşı

Bana yakin bir siz ciktiniz :) benim de sizin gibi hatta geciyor zamanla

Edit:
Bu arada @ctrl-alt-delete hocam sizin surum de benden farkli bende 335.1.8 yaziyor suan icin guncelleme de yok
App store da ise su sekilde o bile benimki ile tutmuyor 😒


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 17 Haziran 2024; 2:46:38 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ctrl-alt-delete , @Cem_Alim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.