Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
32
Cevap
945
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Sizce İktidar Bu Ekonomik Baskıya 2028'e Kadar Dayanabilecek mi? (2. sayfa)
N
TR de ekonomi ve adalet pek umurunda değil gibi geldi bana, bence bunlar için endişelenmelisin, çünkü adaletin olmadığı yerde halk kendisi adalet sağlar ve ekonominin bozulmasıyla adaletsiz para dengesini de halk kendisi dengeler.

yani ben aç kalırsam karnımı doyurmak için yakınımda senin gibi zenginlerin mal varlığını gasp ederim. bu yüzden dua et ki ekonomi düzelsin ve adalet olsun ülkede. millete laf sokana kadar onlar ile iyi geçin bence.



C
2 hafta
Binbaşı

2024 model makam arabalarını görünce bütün dertlerinizi unutacaksınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 hafta
Binbaşı

Bunun da çözümü var hemde çok basit, şimdi burada sıkıntıya düşmemek adına "kaos" diyeyim gerisini siz anlayın.. Güzel bir kaos çıkarılır, vatan millet Sakarya aşkı tavan yaptırılır, bir de arkadan verdin mi müziği; gördüğünü gibi olan, gücünü milletten alan.. diye oldu o iş hayırlı olsun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 19 Nisan 2024; 9:16:21 >


Bu mesajda bahsedilenler: @DeepImpact.
A
2 hafta
Yarbay

Erken seçim olursa CB ezip geçer bunu sakın unutmayın. Erdoğan'a (bakın partiye değil) hayran olup ona oy veren çok bu ülkede. Yerel seçimde ise erdoğan yok o zaman adaylardan en mantıklısına vereyim dedi insanlar.

Partizanlık yapmadılar.

CHP'de çoğu yerde çok doğru adaylar ile girdi seçime. Sonuç ortada.

Erken seçim tuzağına düşmemek lazım. Bu ağır baskı evet bizleri de yakacak ama Ak Parti bu hali ile daha da yıpranacak. Muhalefetin bütün ağırlığını ekonomiye verip Belediyeler ile fark yaratması ve insanlara dokunması lazım.

Ondan sonra buradaki en partizan bile değişir.



A
2 hafta
Yarbay

Gene başladılar.Ya arkadaş siz hangi Ülkede yaşadağınızı zannediyorsunuz ben anlamıyorumki.Türkiye Artık Başkanlık sistemiyle Tek adam rejimiyle yônetiliyor.Belediyeleri kim tınlar? Meclisde Akp ve MHP çoğunluğu onlarda Cumhurbaşkanı bir kararla istediğini yapabiliyor bunlara rağmen hala daha erken seçim diyorsunuz.Ya nie gitsin adamlar siz olsanız gidermisiniz? 4 seneleri var Erken seçim falan yok unutun kendinizide milletide kandırmayın.4 sene boyunca topluma öyle bir baskı yapıcaklarki Enflasyonu düşürmekten başka çareleri kalmadı.4 sene oturucaksınız sıkıcaksınız dişinizi bukadar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 19 Nisan 2024; 9:34:29 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
2 hafta
Yüzbaşı

hükümet her türlü dayanır.

asıl konu toplum dayanabilecek mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Yüzbaşı

büyükşehirlerde ve batıda ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak anadoluda normal şehirlerde kiralar 4-5 bin tl. 25 bin tlye iş buluyorsun mis gibi yaşıyorsun. türkiyeyi istanbuldan ankaradan izmirden ibaret sanıyor bu chpliler. ben trabzondayım 5 bin tlye 3artı1 kiralık yer dolu. 25 bin tlye iş dolu. batı şehirleri gibi suriyelide yok. burada insanlar akıllı nereden ekmek geleceğini bilip ona oy atıyorlar, arapların rusların ukraynalılarında en zenginleri hep burada





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 19 Nisan 2024; 11:41:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 hafta
Yarbay

Millet ders almadıkça daha çok gider.

Bir de RTE'nin sûnî olarak orda tutulması var. 1 sefer bile herhangi bir muhalif parti liderinin karşısına çıkabilmiş olsaydı, âzâmî 3 dönemden sonra zaten kalamazdı. Birinin karşısına çıkamaz, çünkü darma duman olacağı bilinir.

Prompter olmadan 2 lafı bir araya getiremeyen sözde iyi hatip...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Yüzbaşı

Hocam yılını tam hatırlamıyorum 2011 olabilir. Erdoğan başbakan iken bir konuşma yapmıştı yeni anayasa ile ilgili. Demişti ki: "İki tane ayyaşın yaptığı yasa sizin için muteber oluyorda inancın emrettiği bir vaka niçin sizler için red edilesi bir sebep oluyor?" Daha sonra bu açıklaması tepki çekince Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına katılmıştı. (O dönem gine A haber, CNN Türk dışında ki kanallarada çıkıp, muhalif gazetecilerin sorularını cevaplıyordu.) Fatih Altaylı, mecliste ki anayasa konusunu sormuştu. Erdoğan demişti o dönemin meclis başkanı kim ise ben onu ve çevresindekileri kastettim demişti. Fatih Altaylı ise Atatürk idi o dönem meclis başkanı demişti. Fatih Altaylı bir şey daha diyecekti Erdoğan hemen konuyu değiştirip, lafı adamın ağzına tıkmıştı. Yani hocam muhalif bir gazeteci bile işine gelmeyen bir soru gelmeyince cevap vermemek, konuyu değiştirmek için kırk takla atmıştı. Demek ki yüz yüze siyasiler bir araya gelse, kendisine soru sorsa napacak acaba?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 19 Nisan 2024; 17:8:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bocekgrafik
B
2 hafta
Yarbay

Ampül beyinlilerin kafasındaki o BÜYÜK Reis duman olacak; ne olacak başka.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaan1840
T
5 gün
Er
Konu Sahibi

Sana uzun uzun yazarak burada enerji harcamak istemiyorum çünkü değmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @kabakara61
W
5 gün
Yarbay

Varsın dayanmasın ne olacak ki gider ayak bir vole çakar gider.



T
5 gün
Er
Konu Sahibi

Benim dayanacak gücüm kalmadı.




Bu mesajda bahsedilenler: @supreius
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.