Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15948
Cevap
2551270
Tıklama
16
Öne Çıkarma
Cevap: BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (798. sayfa)
P
geçen hafta
Yarbay

Yerli olduğunu bilmiyordum . Hiç duymadığım bir marka, zamanında Samsung buzdolabında yedek pqrca sorunu yaşadığım için yerli markalardan sasmıyorum beyaz eşyada, bilgilendirme için teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Mayıs 2024; 5:3:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @onatba
P
geçen hafta
Yarbay

Bilgi için teşekkür ederim. Kampanyalı( Bedava kahve makinesi veriyorlardı Anneler gunu dolayisiyla) bulduğum için Grundig gdpf 5711 modelini aldım. Vestel kağıt üstünde daha iyi özelliklere sahipti ancak hem Grundig'in daha ucuz olması hemde en son aldığım Grundig ve Arcelik beyaz eşyadan memnun olmam nedeniyle tercihimi bu yönde kullandım.

Bu arada Vestel'e çamur atmak gibi olmasın sadece daha önce hiç Vestel beyaz eşya almadığım için hiçbir fikrim yok nasıl olduğu konusunda , sadece Televizyon almıştım. Televizyonları uzun süre bozulmadan kullandım ancak beyaz eşya konusunda hiçbir fikrim yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Mayıs 2024; 5:6:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @StG 44
M
7 gün
Binbaşı

Merhabalar,
11 yıllık Teka ankastre bulaşık makinemiz çalışırken elektrik kesintisi yaşanmasının ardından bir daha çalışmadı. Priz değiştirdim yine elektrik gelmiyor. Yetkili servis sadece bakmak için 550 lira istedi. Servis yorumları da genelde kötü olunca değiştirmeye karar verdim.

Genelde tam doldurup 2 günde bir çalıştıracağımız orta karar makine tavsiyelerinizi alabilirim.


Düzenleme: Bugün Arçelik 6444 bulaşık makinesini, yanında CM 6342 çay makinesi hediyesi ile 15450 liraya (7 taksit) aldık.
Öğleden sonra getirip kurdular.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 15 Mayıs 2024; 18:49:43 >

D
6 gün
Binbaşı

Çok iyi çıktı, telefon uygulaması üzerinden 31 programı var
Temiz ve kuru çıkıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @drvimu
O
6 gün
Yarbay

Bugün arçelik 6444 modelini aldım, yanında da kahve telve makinesi hediye ettiler 15400 e. 6144 modelindeki üst raf sallanma sorunu nedeniyle modeli yenileyip rafı düzeltmişler.2024 model 6444 yapmışlar.6144 iyi yıkama yapıyormuş ve çok satılmış bir model.6444 ün de iyi olacağını düşünüyorum...



O
5 gün
Binbaşı

Hocam hoover 1908'de kurulmuş, eski bir amerikan markası. Dreyfuss'un tasarladığı klasik tip dikey elektrikli süpürgenin üreticisi. Hoover kuzey amerika ile ayrılan hoover international, 95de candy e geçti. 2019dan beri haier in elinde.

Bkz.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Hoover_Company

Yedek parça sorunu bende yaşadım malesef. Yasal süre dolunca özellikle çok satılan yaygın bir makine değilse problem olabiliyor. Bende korelide problem yaşadım. Başka bir arkadaşta arçelik bulaşık üst modelin 3 yollu vanasını bulamamış ve problem yaşamış, yukarıda yazmıştı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
O
5 gün
Binbaşı

Hocam 1 saatten kısa programda suyu yeterince hızlı ısıtamadığı için çevrim süreleri uzuyor. Rezistans 2000w sanırım.

Kapak açma olayı biraz saçma olmuş, ancak makineler kurutma yaparken boş boş beklemek dışında birşey yapmıyor. Son durulamadan kalan ısı ile tabak çanakta su buharlaşsın, kasada yoğuşsun diye bekliyor sadece. Kapak açmalı programda kapak açık bekliyor, tek fark bu.

Koku konusu malesef şikayet konusu. Redditte şikayetler, Yt da videolar var ancak çözen pek yok. Küf/yanık/plastik kokusu şikayetleri var.

Örn:https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=9T5Fy6kywFM

Finnish, pril vb çift komponentli bulaşık makinesi temizlik sıvıları bir miktar iş görebilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 16 Mayıs 2024; 9:5:13 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @foreone
X
3 gün
Yarbay

Hayırlı olsun hocam;Nasıl memnunmusunuz makineden? Bende birkaç marka araştırmadayım,Mediamrktda en sağlam iskeletli-yalıtımlı 2. makineler bunlardı (hoover ve haier) ve bu fiyata ama ürün hakkında yorum olmaması kafa karıştırıyor şüphelendiriyor.
her ne kadar çok önemli olmasada şikayetvarda üst sepette bardakların tabakların vs durmadığı-düştüğü gibi garip şikayetler okudum varmı hocam benzer bir problem? (tasarım hatası vs. gibi)
Birde ses durumu nasıl çalışırken 42 yazıyor ama çalışırken hiçbir video olmadığı için insan bilemiyor.

En azından şöyle genel bir düşüncenizi pozitif-negatif gördüklerinizi yazabilirseniz sevinirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @drvimu
X
12 sa.
Yarbay

Hocam birde ek kurutma ve ek durulama seçeneği varmı acaba? Uygulamada veya programlarda, özellik listesi çok kıt tutulmuş ne var ne yok tam anlaşılmıyor internetten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @drvimu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.