Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
218
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Sherlock ekibi, sevilen diziyi bir filme dönüştürmek istiyor
T
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

Sherlock ekibi, sevilen diziyi bir filme dönüştürmek istiyor
Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın başrollerini üstlendiği Sherlock dizisi, 2010-2017 yılları arasında ekrana geldi ve bugüne kadar en sevilen Sherlock Holmes uyarlamalarından biri oldu. Klasik Sherlock Holmes hikâyelerini modern dünyaya uyarlayarak anlatan dizi, dört sezonunda da başarı yakalamış olsa da 4. sezonun ardından ekranlara veda etti.



O günden beri bu ekibin yeni bir sezonda ya da bir filmde yeniden bir araya gelebileceği konuşuluyordu ama bu proje hiçbir zaman somutlaşmadı. Ancak Sherlock ekibi bir gün yeniden bir araya gelme fikrine hâlâ sıcak bakıyor.



Ayrıca Bkz.Dune 2, sinemalara seyirci çekmeye devam ediyor



Sherlock Filminin Çekilmesi Başrol Oyuncularına Bağlı



Dizinin yaratıcılarından olan Mark Gatiss, sevilen diziden uyarlanacak bir film çekmek için ekibi yeniden bir araya toplayabileceklerini söyledi. Söz konusu bu film, 2016'da ekrana gelen özel bölüm gibi bir TV filmi olmayacak. Gatiss, bu hikâyeyi bu kez beyazperdeye taşımak istiyor. Ancak bu o kadar da kolay değil. Çünkü Benedict Cumberbatch de Martin Freeman da son derece meşgul oyuncular. Filmin çekilebilmesi için bu iki oyuncunun da yoğun takvimlerinde yer açmaları gerekiyor.



Öte yandan Gatiss'in açıklamaları, olası bir Sherlock filminin, diziye bir devam filmi değil, dizinin yeni bir uyarlaması olacağını gösteriyor.




Kaynak:https://deadline.com/2024/04/mark-gatiss-sherlock-film-benedict-cumberbatch-martin-freeman-1235885737/

 Haberi Portalda Gör

filmden güzel ve kaliteli film tadında film gibi diziydi. 3 saatlik dizi mi olur :D
Yoruma Git
ugacomtr - 2 hafta +6
U
2 hafta
Yarbay

filmden güzel ve kaliteli film tadında film gibi diziydi. 3 saatlik dizi mi olur :D



Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 hafta
Yarbay

Keşke dizi olarak 10 sezon olsa süper bence iyi stok olurdu sonra başak dön 😆



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

N
2 hafta
Moderatör

Aynen bu dizi hakkında benim de kafamda olumlu bir imge kaldı. Bazı bölümleri biraz zorlamaydı, yer yer gereğinden fazla cıvımış iç daraltan bir drama vardı ancak sezonlar genel olarak film kalitesinde gitti ve davalar genel anlamda ilginçti. Guy Ritchie'nin RDJ'li ve Jude Law'lı Sherlock Holmes'ı da çok iyiydi. Esas onu devam ettirebilirler. Aslında onu daha çok tercih ederim, o seri - zaten film serisi - bence Guy Ritchie'nin artistik dokunuşuyla bir tık daha öndeydi. Gerçekçi takılmaya çalışan ama fantezisi yer yer sırıtan modern Sherlock dizisinin aksine Ritchie'nin Sherlock'una fantezi ve eksantrik unsurlar çok iyi yedirilmişti. Ve kesinlikle o serinin erken 20.yüzyıl Londra atmosferi ve aksiyonu daha iyi. Ritchie orada kasvet ile renklilik, dava çözüm ile aksiyon arasında oldukça başarılı bir denge ortaya koyuyordu. Modern Sherlock dizisinin Londrası kasvetli ve düz. İç bunaltıcı. Ritchie'nin yönetimi altında RDJ'nin Sherlock yorumu bir yandan daha sürreal ama kesinlikle daha orijinal ve daha karizmatik. Keza Watson, o (Jude Law) da öyle. Dizinin karakterleri kısmen daha gerçekçi ve çok antipatik bir karakterin kahraman olduğu ana materyalin aslına daha sadık ama Ritchie'nin karakterlerine yüklediği o gangstervari karizmadan mizahi jantiden yoksun elemanlar.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ugacomtr
B
2 hafta
Yüzbaşı

Çıktığı zamanlarda izlediğimden dolayı daha yeni aklıma geldi bi Moriarty sahnesini izleyim dedim 5 dk sonra bu konuyu gördüm DH editörleri aklımı okudu heralde. Herneyse bu ekiple film çekilmesi çok güzel olur gerçekten, Andrew Scott da Moriarty için gelir umarım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 hafta
Binbaşı

Ellerinde sağlam senaryo var galiba.



U
2 hafta
Yarbay

Benedict ve martini şahsen rollerine cuk oturmuş olarak görüyorum. Modern sherlockta böyle ise eski devirde çekilecek dizi-film de nasıl olur düşünemiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Nat Alianovna
K
2 hafta
Yarbay

Millie boby Brown yeteneksizini parlatmak için Sherlock a kızkardeş uydurdular umarım bir an önce orijinali haline geri dönerler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 hafta
Yüzbaşı

Yapın birşeyler pandemiden sonra kuruduk yahu




A
2 hafta
Er

bence filme dönüştürülürse güzel birsey cikabilir diye umut edıyorum




E
2 hafta
Onbaşı

Sherlock Holmes çok zeki ve sevdiğim bir karakter. Bu yapımın da güzel olacağına dair inancım tam




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.