Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
330
Tıklama
2
Öne Çıkarma
İki yıl önce duyurulan Real Steel dizisinin akıbeti belli oldu
T
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

İki yıl önce duyurulan Real Steel dizisinin akıbeti belli oldu
Hugh Jackman'ın başrolünü üstlendiği 2011 yapımı Çelik Yumruklar (Real Steel), vizyona girdiği dönemde gişe performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak sonraki aylarda bunu telafi etmeyi başardı. Zira film gerek fiziksel medya satışlarında, gerekse dijital platformlarda oldukça başarılı oldu. Dahası filmi sonradan keşfedip izleyenlerin tepkisi de son derece olumluydu. Tüm bunlar bir araya gelince Real Steel zamanla başarılı bir film olarak kabul gördü. Bu da yeni bir serinin önünü açmış oldu.



Real Steel serisinin haklarını elinde bulunduran Disney, 2022 yılında bir açıklama yaparak Real Steel dizisi için hazırlıklara başlandığını duyurmuştu. Bu dizi Disney+ platformunda yayınlanacaktı. Ancak aradan geçen sürede diziye dair bir gelişme yaşanmaması, bu projenin akıbetini sorgulatmaya başladı. Tam da bu dönemde, serinin hayranlarını sevindirebilecek bir açıklama geldi.



Ayrıca Bkz.Star Trek: Strange New Worlds şimdiden 4. sezon onayını aldı



Real Steel Dizisi Hâlâ Aktif Olarak Geliştiriliyor



2011 yapımı filmin yönetmeni, hazırlık aşamasındaki dizinin de yapımcısı olan Shawn Levy, dizi hakkında umut verici bir bilgilendirmede bulundu. CinemaCon etkinliğinde Collider'a konuşan Shawn Levy, hazırlık aşamasındaki dizinin senarist ekibinin belirlendiğini söyledi. Levy'nin bu açıklaması, projenin hâlâ aktif olarak geliştirilmekte olduğunu gösteriyor.



Richard Matheson'ın Steel adlı kısa öyküsünden uyarlanan Real Steel, insan boksörlerin yerini robotların aldığı yakın bir gelecekte geçiyor. Bu değişim yüzünden işini kaybeden eski bir boksör olan Charlie Kenton, şampiyonluk potansiyeli gördüğü bir robotu hurdalıktan kurtararak, ufak oğlunun da yardımıyla zirveye uzanan bir mücadeleye atılıyor.




Kaynak:https://screenrant.com/real-steel-show-writers-update-shawn-levy-disney/

 Haberi Portalda Gör

B
2 hafta
Yarbay

Filmi güzeldi. Robot dövüşü severiz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 hafta
Yüzbaşı

Farenin elinde miymiş lan bu da

Aman kalsın hacı, hiç çekmeyin lütfen

Robot aşkını çekemicem şimdi




S
2 hafta
Yarbay

mantıksız işlere girmezse patlar



L
2 hafta
Binbaşı

Bence bir film daha çekmeliler, ondan sonra dizi gelmeli... Hatta dizilerden bir tanesi robot dövüşünün ortaya çıkışını anlatabilir.




G
2 hafta
Yüzbaşı

Netfilix yayınlarsa kesin, Eşcinsel bir robot koyar demedi demeyin :))




E
2 hafta
Onbaşı

İlk filmini severek izlemiştim ikincisi de güzel olur eminim ki




A
2 hafta
Er

filmi güzeldi robot dövüşüne ilgi çok duyuluyor bence farklı bir bakış açısı olduğu için devamını merakla bekliyoruz




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.